U nás po třech dnech deště už konečně hodinu neprší.
U nás po třech dnech deště už konečně hodinu neprší.
Po třech dnech deště,už jsou nejspíš blešky utopený.Ale už hodinu neprší,tak snad bude lépe.
Dublinbarzoj:Oblešení se nesuší, spolu s oklíštěním se likviduje jak jen to jde🤣🤣🤣. Ne teď vážně, Alan je prostě úžasňák.
No jo,ty písmenka a nešikovný prsty,ale zase čeština je krásná🙂
U nás už leje v kuse dva dny.Na dvoře už je plné kolečko vody.Ráno jsme šli s Alanem jen rychle přes ves,asi půl hodinky a Alan byl mokrý,jak kdyby se koupal.Navečer to bylo jen čůrat,bobek asi pět minut,ale pes domů nechtěl,zůstal venku a přišel až teď,mokrý,že bych s ním mohla vytírat místo mopu.Zalehl na trubku topení,které jsme pustili abychom usušili mokré oblešení.No má pršet ještě celou noc a zítra.Potok u nás stoupá,ale my jsme od něj daleko.U nás by mohla jen ztéci voda z kopce nad námi,ale pole jsou zoraná a jinak okolo traviny a les,vše se zatím vsakuje.Tak snad nic nepřijde.
ŠKOLA 21. STOLETÍ
Dobrý den, paní Králová,
reaguji na Vaši stížnost ohledně převlékaní na hodiny tělesné výchovy, kdy je Vaše dcera nucena se převlékat ve společném prostoru se spolužačkou Františkem Dolákem, která se sice narodila jako chlapec, ale identifikuje se jako dívka. Pochopili jsme, že Vaší dceři je krajně nepříjemné, že spolužačka František se při převlékání zcela odhaluje a jsou vidět její genitálie, konkrétně penis. Danou situaci jsme před začátkem tohoto školního roku konzultovali na poradě, a rozhodli jsme se navýšit počet převlékacích místností na čtyři, a to takto:
První je pro dívky, které se identifikují jako dívky
Druhá je pro žáky s mužskými pohlavními orgány, kteří se identifikují jako dívky či jinak.
Třetí je pro chlapce, kteří se identifikují jako chlapci
Čtvrtá je pro žáky se ženskými pohlavními orgány, kteří se identifikují jako chlapci či jinak.
Jelikož hodiny tělocviku dívek a chlapců nejsou ve třídě Vaší dcery souběžné, jsou pro třídu Vaší dcery vyhrazené pouze první dvě místnosti, zbylé dvě místnosti jsou obsazeny jiným ročníkem. Vaše dcera se převléká ve druhé místnosti společně s výše zmíněnou spolužačkou Františkem. Jak Vaše dcera Karel, tak spolužačka František mají penis, nechápeme proto pohoršení Vaší dcery Karla, když sama Vaše dcera Karel penis má. Nejsme schopni zajistit další vhodné prostory pro dívky s penisem, které mohou mít trauma z pohledu na jiný penis. Dále bych potřebovala vyřešit situaci s Vaším dalším potomkem, Vladimírem. Tento se někdy identifikuje jako chlapec, jindy jako dívka. Bohužel změnu identifikace provádí iněkolikrát týdně, a zjistili jsme, že se tak vyhýbá hodinám tělocviku, kdy tělocvik pro dívky je v rozvrhu třídy v pondělí, a tělocvik pro chlapce ve středu. Hrozí tak, že nebude z tělesné výchovy klasifikován. Situaci ohledně obou Vašich potomků jsem samozřejmě konzultovala s naším panem ředitelem, který kontaktoval MŠMT pro metodický pokyn, jak v dané situaci postupovat. Bohužel stále čekáme na odpověď. Samotnou reakci pana ředitele se zde neodvažuji reprodukovat, nicméně bych to slušně shrnula asi takto, ať jde Vaše celá rodina do hajzlu.
S úctou, Jana Nováková třídní učitelka
Mám teplo také ráda,ale tak do 25°C.No a přes 30°C,to už jsem mrtvá. Už se také těším na ochlazení a déšť. Večer se chodíme s Alanem venčit tak okolo osmé,ale to ani Alan nechce jít nikam daleko Pak krmíme králíky,jelikož ti také jsou celý den zalehlí a pomalu ani nežerou až přes noc.Včera jsme dokonce potkali úhlavního nepřítele bílého ovčáka,tak to ožil,to by se i popral,ale měl smůlu,musel jít u nohy a jen sledovat.Paní s ovčákem se nám jinak vyhýbá vélikým obloukem,jelikož ten stojí na zadních štěká,vrčí a nemůže ho utáhnout,ale teď neměla moc kam,Alan,ikdyž není v klidu a pobroukává a musím ho důrazně upozornit,že prostě u tý nohy půjde,tak nevyvádí.
Ráno krásných 13°C,jeli jsme na hřbitov.Vycházelo sluníčko,krásné,klidné,nedělní ráno.No teď už je 26°C , pes zalezl do verandy na odpočívadlo a do večera ho nikdo ven nedostane.
Jste prostě úžasní!!!!!!!👍Moc gratuluji.
U nás je kosů dost.Hlavně na dvoře.Vůbec se nebojí a občas mně přijde,že bych je chytila do ruky.Zobou u slepic a ani před kocoury nijak nespěchají.Na jaře zpívali hodně,přes léto méně a teď už je skoro ticho.Asi už není důvod ke zpěvu.
Pilous,co nejdříve zlikvidovat,jinak se vám to zamoří,že se jich nezbavíte.Nejlépe zpařit a zkrmit praseti.
Odpovědí kvalitních je tady řada.Bohužel vše záleží na člověku. Někomu jde o pohodu zvířat a někomu je to jedno a jde mu jen o to svoje.
S kozami a dalšímy zvířaty jsem vyrůstala a to je přes 60 let.Vždy jsme měli dvě a více.Když nám kdysi zůstala jedna koza a rodiče už další nechtěli,že kozy zruší,došlo to tak daleko,že se musela po měsíci zabít.Přestože žrala a vypadala pro laika normálně bylo postupně vidět,jak začíná mít divné měkké bobky,že ji to trávení nefunguje dobře a to byla ještě s ovcema. Bylo i pokusně dokázáno,že koza pokud je vpohodě ve stádě,umí i zapouzdřit zhoubný nádor,ale pokud ji ze stáda vyčleníte nemoc se jí rozjede.Samota prostě kozu může i zabít.
Dnešní ráno
Můj účet - nastavení a můžete měnit.
drvodelkafialova:Schválně jsem to zkusila , ale neumím to😄
Co neumíte? Měnit v profilu?
Ve svým účtu si můžete měnit co potřebujete.
Trickyvoo:Tak to jste měla kliku. Timík, pes, co jsem měla před Malinou, ten byl jen lehce neklidný. Nalepený na dveře, chvíli třeba kňoural, ale v noci spal pěkně, ale co dělal můj první pes. No to bylo něco. On vydržel několik hodin kňučet, třeba i v noci a trvalo to týden minimálně, stalo se, že i 14 dní. Docela jsem u něj uvažovala o kastraci.
Nepsala jsem,že by žádný pes třeba nekńučel,ale když kńučel,škrábal dveře,tak byl okřiknut,poslán na místo.Nedovolovala jsem jim to.Ano někdy to napomínání,korekce trvalo i dlouho,ale každopádně jsem si důsledně trvala na tom,že bude klid.Dřív,či později to pochopili všichni,že to prostě dělat nebudou A to jsme zase u té výchovy a důlednosti.Jsem člověk,co nemá rád,že něco nejde a vždy zkouším všechno možné aby to šlo.Jak se říká:" Neříkej,že něco nejde nebo se najde jiný blbec který to udělá."
Tak je to malý vzorek asi 15 psů,ale když jsem měla možnost se bavit s pár lidma,co jim pes vyšiloval a oni tvrdili,že s ním nejde nic dělat,vždy se nakonec ukázalo,že ho prostě nechali dělat,co pes chtěl.Olizování,naskakování,prostě otravování,ale bez vyžadování poslušnosti v takové situaci.Prostě to,co se snažím od pubertálních výjevů usměrńovat a vyžadovat poslušnost a nevšímavost.Vždyť i na cvičák se chodilo s háravkama,dokonce i na výstavy chodí lidi s háravkama. A všude se ti psi museli soustředit na něco jiného než na háravku která se tam někde pohybovala.I u nás máme v okolí většinu fen se kterýma se také chodí ven ikdyž hárají.Našlo se i pár dobráků kteří pouštěli háravku psovi ke plotu,protože se jinak kamarádí,tak proč by ji nepustili.
Když naředíte kondenzované mléko které obsahuje max.9% tuku,máte také vodu,králice 10,5. Bílkovin 7,9,králíce 15,5,jak už psala kometa,ale zase má hodně cukr 11 a králice pouze 1,9.
Zrzavci:Jeeeditíííí, já jednak hnusně závidim a druhak moc děkuju za ty pichlavý koudele, že jim pomůžete. A…kdyby….byly ….ešče časem nějaký reporty……. to by bylo!!
Pokud se mně je podaří vyfotit,dodám.Dnes ráno čekali 4 kocouři u díry do přípravky a my proč tam nejdou.A z druhé strany na ně koukala stará ježková a asi nikdo nechtěl ustoupit.