- Příspěvek #124854
- Nahlásit
Hodně lidí o tom tady ale bohužel ještě neví když nás ifauna blokuje a nemůžem si přes cenzůru ani říct kde jsme.😢
V rámci zachování dobré nálady pojďme obnovit toto osvěčené téma! Na ifauně jsem se zapomněla pochlubit, že jsme minulý víkend poprvé spali pod širákem. Podařilo se, že pes v noci neodešel, jak jsem se obávala. No ono když jsem skoro nespala a pořád dávala pozor na to, abych držela vodítko, aby se pes tulil a byl přikrytý spacákem, to by se mu odcházelo blbě :D Prý se vyspinkal moc hezky a od té doby se doma v noci průběžně ptá, jestli jsem si jistá, že má spát jinde než my. Achjo .... :D
Hodně lidí o tom tady ale bohužel ještě neví když nás ifauna blokuje a nemůžem si přes cenzůru ani říct kde jsme.😢
Pěkně. Já to plánuju na červen. Pod širákem jsem spala naposled před... no... je to hooodně dlouho 😄 A pro štěndo to bude úplná premiéra. Jen váhám (už druhý rok), jestli zkusit hamaku. Asi do toho půjdu.
Včera jsem u nás za vsí potkala nutrii. Hodně mě to překvapilo. Dost let jsou v Pardubicích, v Hradci. Ale že doputují přes Chrudimku a potoky až k nám, to jsem nečekala.
Hamaku hodně vytáhnout do rovna a stejně vás budou bolet záda. Já spala několik nocí v hamace kdysi a teda... zlatá tvrdá zem. Nejsem zvyklá spát na zádech, jenže v hamace to pohodlně moc jinak nejde... A už vůbec nejsem zvyklá spát na zádech v oblouku...
Anonymní:Hamaku hodně vytáhnout do rovna a stejně vás budou bolet záda. Já spala několik nocí v hamace kdysi a teda... zlatá tvrdá zem. Nejsem zvyklá spát na zádech, jenže v hamace to pohodlně moc jinak nejde... A už vůbec nejsem zvyklá spát na zádech v oblouku...
To jsem psala já, musím se tady rozkoukat...
Anonymní:Hamaku hodně vytáhnout do rovna a stejně vás budou bolet záda. Já spala několik nocí v hamace kdysi a teda... zlatá tvrdá zem. Nejsem zvyklá spát na zádech, jenže v hamace to pohodlně moc jinak nejde... A už vůbec nejsem zvyklá spát na zádech v oblouku...
Na to radí ležet trochu šikmo. Tak uvidím. Láká mě to.
Tipuju, že to bude i hodně o zvyku, hamaka s protikomáří sítí vypadá dobře.😄
Vahine: Jsem ráda, že už jste tu a že Vám nezdrhnul v noci pesan. A on zkouší, jestli nemůže do postele? Hmm, to taky bělouš taky zkoušel a teď ví, že to jde jen, když není páneček doma....
On nesmí ani do ložnice, o tom nehodlám diskutovat :D Ale on ano :D
keriton:Vahine: Jsem ráda, že už jste tu a že Vám nezdrhnul v noci pesan. A on zkouší, jestli nemůže do postele? Hmm, to taky bělouš taky zkoušel a teď ví, že to jde jen, když není páneček doma....
A tady fotečka sice ne z venčení, ale byl u nás na návštěvě můj psí "vnouček" australáček Ikuška... tak foto s naším Matýskem. Bílá pastevecká krasavice na fotce není, protože ta se na ty dva pubescenty může krajcvajc..
Vahine, když páneček není doma, tak Bělouš s Vámi pochrupuje v postýlce? ;-)
Jinak Vás zde moc ráda vidím!
Na fauně někdo psal o lučním kvítí,tak na zkoušku foto luční kvítí a krásně kvetoucí hlohy
Mě by to focení bez vás tady ani nebavilo.Až s odstupem času zjišťuji kolik mám fotek,které už člověk nikdy více nenafotí.Díky vám!
Dneska jsme se s kamarádkou a štěňaty jely podívat na blízký dogtrekking a přidružené závody. A střihly si kočárkovou trasu na 5 km. Byly jsme u Řeky, Moře, vlastně u rybníka - jasné?
acher:Na fauně někdo psal o lučním kvítí,tak na zkoušku foto luční kvítí a krásně kvetoucí hlohy
- ');" onmouseout="UnTip();" height="60">
To jsem byla já a krásná louka. Zvlášť z kopretin bych měla velkou radost natrefit na ně v přírodě. Ty milovala moje máma a já jí je vždy trhávala.
Díky,ještě louky neposekali,tak jsem vyfotila jen zkraje podél cesty.Kopretin tam jsou celé bílé placy,pokud se mně to podaří vyfotit přidám foto.
Nevím,jestli budou dobře vidět,ale to vše jsou kopretiny.
Taky miluju kopretiny...to je kráááása...😇