Zdravím, máte někdo kontakt na někoho, kdo by se na ostravsku zabýval činěním kožešin z králíků?
Příspěvky uživatele
Tade33
Díky, je dobré mít více možností. Sekeru opravdu nechám až jako poslední možnost.
Sekera je krajní řešení, proto hledám všechny možné i nemožné varianty abych to oddálil. Mám 3 hybridy (2 hnědé dominanty a 1 greenshell) a 2 plymutky od chovatele z vesnice a právě jedna plymutka má ten problém.
Kulhá už měsíc a půl, žere normálně i když v období těch tropických veder to bylo méně. Myslím, že kdyby něco měla, tak už by ostatní slepice nakazila, ale zbytek hejna je v pořádku a to jsou spolu pořád. Proto tomu nerozumím.
Díky za tip, neexistuje ještě nějaká rada? Nerad bych ji hned vyřešil definitivně. Je mladá, narozená v prosinci. Hejna se straní jen někdy a nenese posledních 9 dní..
Zdravím, díky za tip. Pařáty jsem už prohlédl a nenašel jsem žádné rozdíly, v obou má cit a reaguje sevřením pařátu. Co zkusit dál?
Zdravím, nemá někdo nápad, radu, tip? Asi před měsícem začala jedna má slepice zničehonic kulhat na pravý pařát. Na internetu a známí říkali že to mohou být čmelíci nebo problém s játry z krmení. Slepic mám víc a kulhá jediná. Kdyby to bylo z jídla tak mají problém všechny a čmelíci by taky netrápili jen jedinou když mají společný kurník. Zpočátku snášela normálně, poslední dva týdny vůbec a drží se stranou od ostatních. Dokáže ale běhat (poskakovat) něco málo vzlétne a potravu přijímá. Nevím co to může být. Pokud mátě někdo nějaký nápad, sem s ním prosím. S pozdravem T
Zdravím, máte nějaké nápady a tipy, jak usušit kukuřičné zrno pro slepice? Klasy jsou vyloupané a nemám stodolu, ani žádné podobné místo, kam bych je mohl pověsit. Existují nějaké další spolehlivé postupy? Díky za info.
Díky.
Zdravím, máte někdo zkušenosti s chovem více druhů slepic pohromadě? Mám v plánu pořídit 4 ks, jednu holokrčku, jednu araucanu a k nim nějaké další dvě. Chtěl bych vědět, jestli se budou navzájem tolerovat, nebo přijdou problémy. Díky za odpovědi.
Zdravím, díky!
Zdravím, máte někdo tipy a rady ohledně chovu kajmanek - teplota vody, souš, nutnost výhřevu atd? Některé zdroje uvádí, že želva není náročná, jiné že potřebuje jako každá jiná UVB výhřev.
Netušil jsem jakou diskuzi můj dotaz rozjede. Je dobré po dlouhé době číst názory normálního člověka. 👍 ať se daří!
Zajímal by mě váš názor na cites, jestli funguje, jestli ne a proč…