Malá se pohybuje na tenké hraně mezi rozkošným miminkem a zplozencem pekel. Tak uvidíme, kam se časem přehoupne. 😂 Ale když si při první vyjížďce, kdy šla na volno, doběhla k valachovi na kterém jsem seděla (vůdce stáda) a třikrát do něho kopala zadníma, načež jsem jí odehnala a ona se na něho vrhla zubama 😂😂😂😂 tak nemám iluze.
Říkám, malá černá ježibaba.
Beganka to měla těžký, loni kobyla jak lusk, viděla jsem ji na živo. No a pak majitelka onemocněla a zemřela, v rámci toho roku, před koncem, kdy už bylo jasné, že dobře nebude, jí i s hříbětem, matkou a stádem poníků vzal kamarád na ustájení. Už takhle bídně vypadali, a co šlo se rozprodalo. Děti koně nechtěli. Tahle měla pod sebou hříbě, takže to málo co bylo dala do mléka.
Kamarádi mi nabízeli hříbě, že bude za dobré peníze, ale to se mi nechtělo piplat. A tak jsem se jela mrknout na tuhle a rovnou jí vzala.
Ale ještě jsme se nedostali přes milník - vykrmím a prodám. Uvidím jak se s ní bude pracovat. Taky jsem si zvykla na kluky a teď se do diskuzí a kobylou nehrnu. Každopádně dědkovi jde na 19tý rok a omladit to potřebuju.