Ok, zítra to dám do pořádku.
Teď jdu na narozeniny legendě kulturistiky. Bude mít 80 let.
Ok, zítra to dám do pořádku.
Teď jdu na narozeniny legendě kulturistiky. Bude mít 80 let.
Zdravím, bidlo je brusné.
To je takové hřiště, to jsem vyrobil. Jsou na tom skoro celý den.
Klec jsem zvětšil.
Zdravím Vás, tak jsem vyfotil toho rošťáka. Asi jsem měl poslechnout Grodu a samičce koupit ročáka. V srpnu bude mít 2 roky a mladý furt otravuje, tak neustále létá k nám a odpočívá na rameni.
Ale bál jsem se, že si nezvykne.
Tak to zhodnoťte. Mě jako amatérovi s líbí. Jasně,pan měl pravdu. Ale to se týká všech zvířat. To šlechtění přináší problémy.
Děkuji, pozdravem Láďa.
Zdravím, já Vám věřím. I podvraťáci u psů jsou vitálnější.
Ale radost je prostě radost. Mám 65,možná mě přežijí.
Hezký večer přeji.
Jelikož vím, z článků, že jste dobrý chovatel, tak Vám posílám fotky rodičů toho prcka. Teď má okolo 60 dní.
Hezký večer, ale když to tak se vezme, proč ne.
Znám spoustu lidí, co mají hodně koníčků a všechno dělají napůl nebo mizerně. A on se snaží. Tak mu to přejme.
Zdravím Vás,
Ale tady přece nejde o špičkový kousek. To, že mi splnil pán Groda papouška je náhoda. Vůbec jsem nevěděl, s kým mluvíme. Choval se příjemně, možná před mojí ženou. Nevím)).
Vyzvídal co chceme a druhý den byl papoušek dovezen. Dal jsem půl litru mojí slivovice, a chtěl tisíc korun.
Po půl roce, příjemná tečka.
Jsem s ním v kontaktu přes Wapcap.
Hezký večer přeji.
Trefil jste se. Je to on. Sám mě to řekl. Nemám důvod lhát.
Ten opalín je od něho.
Moc děkuji za zajímavé příspěvky.
Co člověk, to nějaká zkušenost.
Ale musím se ohradit. Zverimex mě nevadí, ani zaměstnanci.Rád tam zajdu . Ale třeba Andulku bych tam nekoupil ani omylem. Mám své představy a nároky. Ani Bazoš mi nepomohl. A to jsem tam měl inzerát půl roku.
Rovněž máte pravdu, že i chovatelé jsou různí. Některé zkušenosti jsou hrozné.
A to se já vůbec nemohu srovnávat s takovým chovatelem jako je pan Zappe.
Bylo to jen štěstí, že jsem narazil s manželkou na borce, který chová 1200 Výstavních Andulek. Tomu jsem řekl své priority, jako barvu,pohlaví a stáří.
Všem přeji dobrý chov.
Dobrý večer. Nechci dělat chytráka, jen se podělit o moji koupi.
Pravda je, že mi tady chovatel radil dobře. Ale já šel cestou přes Bazos.cz a td.
Nejkratší cesta je Zverimex. Ale to je špatně. Neznáte stáří, pohlaví, rodiče a další věci zvířete. To jsem zavrhl hned.
Po půl roce jsem navštívil výstavu Výstavních Andulek. Tam se nám věnoval jeden z vystavovatelů. Pán chovatel z Opavy mě do Kroměříže na burzu přivezl domluvenou barvu, stáří i fotky rodičů.
Proto Vám chci říct, že koupě Vašeho zvířete je nejlepší jen přes zkušeného a ochotného chovatele. Hezký večer přeji.
Zdravím, Fryšták.
Děkuji, vážím si dobré rady.
Hezký den, ale tu chčije a chčije.
S pozdravem Ladislav.
Zdravím, dnes je hned pod mrakem, hned svítí sluníčko.
Zlín.
Vyhodil jsem Andulku na balkon. Hezký den přeji.
Tak Vás zdravím.
I jsem se zasmál. Máte pravdu, mám 3 dcery a 2 syny. Tak mě jedna Andulka nevyvede z míry.
Příští pátek to nějak dopadne.
Ale žádný fígl jste mi neporadil. Hezký zbytek dne přeji.
Zdravím, i já budu řešit příští týden tento problém.
Jedu pro Výstavní Andulku, bude z budky tak 5 dní.
Potřebuji samce. Bude mít as modrou nebo fialovou barvu. Už jednou jsem se spletl, a mám doma holku. Asi by se moc nemuseli.
Díky za radu, s pozdravem Koňařík Ladislav
Zdravím Vás,
Budky jsem rozmístil tak 10 m od sebe, v různých výškách. Celkem 6 kusů, včetně té na okně.
Na borovici je prázdná, i budka pro veverky je prázdná.
Modřinky na okně dnes ráno vyletěli. Na baráku mám budku pro poštolky. Loni opustili 5 vajec, nevím proč.
Hezký večer.
Zdravím, už poletí co by dup.
Zdravím, tož já byl ve středu.
Snad to bude k něčemu. S pozdravem Ladislav
A k čemu vlastně takový kříženec je?
Lejsek bělokrký
Z balkonu asi 10 m