Pavel Loun03.06.2010, 21:12:49xxx.xxx.48.24Tak jsem těm dvoum samečkům udělal radost a dnes koupil alespoň jednu samičku (snad). Je přírodního zbarvení jako ten sameček, foto dodám až si trochu zvykne. Má podstatně méně žlutou hlavu, nemá tak výrázná červená líčka a má vlnkovaná spodní pera ocasu. Tak jsem to snad poznal správně, i když jsou jí teprve dva měsíce. Ten jeden sameček k ní neustále leze a popichuje jí zobákem, jako by chtěl aby si ho všímala, (neštípe), ona na to nic, vždyť byla deset minut v novém prostředí. Že by láska na první pohled?
Pavel Loun02.06.2010, 18:51:01xxx.xxx.48.24Čištění by taky nemuselo být tak náročné, kameny se dají umít a vyvařit, písek taky, stěny taky a umělé rostliny se dají taky umít. Mohlo by to podle mně jít. Akorát ten umělý kamen. 800,- za metr čtverečný je tak na můj vkus dost. Ale to je baumaxová cena, nebo použiju obklad se vzhledem kamene, to se bude mít ještě líp.
Pavel Loun02.06.2010, 18:48:37xxx.xxx.48.24Já si to taky tak nějak představuju, mám na to prostor 0,6x2x2m (š,v,d,). Jen bych dal asi exotičtější dřeviny, samozřejmně, že umělé, korely by si asi jinak pochutnaly. Použil bych k tomu výklenek, který mám k dispozici v bytě, zadní a boční stěny bych obložil umělým kamenem. Nevadily by ty umělé rosliny? Ještě přemýšlým z čeho vyrobit rám, aby to tak nějak ladilo.
Pavel Loun02.06.2010, 16:30:43xxx.xxx.229.225Neví někdo z Vás o někom, kdo má postavenu domácí či venkovní voléru v tomto stylu? Chovat by se v ní měli australští papoušci. Scháním jakoukoukoli inspiraci co se týče použitých materiálů, umělých rostlin apod. Uvítám jakoukoli, radu či foto. Děkuji.