Aktuálně: 2 477 inzerátů • 293 159 diskuzních příspěvků • 21 489 uživatelů

Selhávání ledvin

⋮
cipera (neregistrovaný) 06.03.2015, 09:29:27 xxx.xxx.73.222

Zdravím vás, prosím o rychlou pomoc, máme doma kocoura a selhávají mu ledviny. Byl mi doporučen lidský lék Ketosteril. Má s ním někdo zkušenosti, kocourovi je 9 let.

⋮
Anonymní (neregistrovaný) 07.03.2015, 12:12:43 xxx.xxx.17.96
Odpověď na příspěvek uživatele cipera z 06.03.2015, 09:29:27

Pravděpodobně jste byla u veterináře, ten vám určitě i naordinoval léčbu. Ta by měla začít komerční dietou, během které dostane nedostane kočka žádné pamlsky ani maso. Jako doplněk je možné použít Ipakitine, ten vyváže z krmiva fosfor. Je to sice závažné onemocnění, nicméně kočky obecně mají váhodu, že dokáží žít se sníženou funkcí ledvin. Váš kocour už má bohužel věk na podobná onemocnění.

⋮
role
role 22.08.2015, 18:23:24 xxx.xxx.59.193

Měla jsem také tento problém mickou před 3 roky.krmili jsme jí vším  možným a to je ten kámen úrazu odešla nám. Dnes si kočičku hlídám            a stravu   jsem změnila na granulky. Ale žádné z marketu ale je dost značek na trhu a dnes krmím kvalině a zdravě jak se říká je to zvíře žijící v přírodě. podle toho volím i krmivo. Je výstavní  a moje😄

⋮
fricova.dana (neregistrovaný) 10.08.2019, 17:02:52 xxx.xxx.40.194

Dobrý den,mé kočce též selhávají ledviny.Bere léky Renavast a vitamín B,asi na chuť k jídlu,ale to je ten problém,má mít dietu,Tj,speciální granule a kapsy,ale ona to žrát nebude,jde k tomu čuchne a jde pryč.Je jí sice už 15. je docela ještě čilá.Ale  aby do sebe dostala nějaké žrádlo musím rozmixovat kapsu a trochu šlehačky a dávat jí to stříkačkou.Je poměrně hubená,ale dietní stravu si neveme,radši žrát nebude.Nevíte něco co by jí donutilo aby to žrala?☹️

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.