Odpověď na příspěvek uživatele assil z 19.08.2024, 12:17:08
To video bude myšleno asi, že to je nějaký migrant. A Polsko, že je dobře, že je bude moct střílet. No zní to fuj. Podmínky neznám. Ale co má voják dělat, když na něj jde 10 lidí.
Mně asi něco uniklo, protože to stejně dodržovat nebudu… s těmi kotlíky - zákaz kotlů, ale co kamna, proč kamna nemusí splňovat něco, co? Postrádám tam logiku. A kamna s výměníkem nejsou kotel? Jsem z toho jelen. Hodim do kamen petflašku a dobrý?
Odpověď na příspěvek uživatele megi-the-pes z 19.08.2024, 12:14:56
Mě nevadí transexuálové, je jich ve společnosti tak málo že není nejmenší důvod. Zato mi hodně vadí to co vydávají za podporu téhle menšiny - viz organizace tohoto druhu.
Bangladéš vyrobí hadry, pošle je sem eko lodí, český obchod si na to hodí 500 % a nově ještě rec. poplatek a já to hodím do kont. na textil, za to mi nikdo neplatí, a firma, co tím topí, mi pak prodá teplo za 5x tolik.
EU by měla okamžitě vybouchnout.
Chtěla jsem říct chcípnout, ale to by mi místo 5 let dali 20. A ve vězení budu muset pálit ty hadry.
Kamna výkon, aha, tak povím prodejci, ať napíše, že to nemá 14, ale 9. Platím drahé dříví, aby to teda nebylo hnusné uhlí a petflašky, a oni na mě takhle? Mám něco jako photoshop, drbu na ně.
To video bude myšleno asi, že to je nějaký migrant. A Polsko, že je dobře, že je bude moct střílet. No zní to fuj. Podmínky neznám. Ale co má voják dělat, když na něj jde 10 lidí.
Deset lidí s klackem, tedy holí, násadou. Ten jeden se nechal zabít.
Mně asi něco uniklo, protože to stejně dodržovat nebudu… s těmi kotlíky - zákaz kotlů, ale co kamna, proč kamna nemusí splňovat něco, co? Postrádám tam logiku. A kamna s výměníkem nejsou kotel? Jsem z toho jelen. Hodim do kamen petflašku a dobrý?
Dobrý, dokud vás soused neudá, že moc čoudíte. Pak musíte mít ty petky dobře schované a né nachystané u kamen na další přiložení. Protože na udání vám přijde kontrola. Možná to bude ta nově vznikající vojenská policie. Ale buďte v klidu, budou mít ve “stanovách”, že civilní obyvatelstvo, u kterého zasahují, nesmí mučit. Možná se s ním nedomluvíte, protože Fiala navrhuje, povolit vstup k policii cizincům s povolením k pobytu.