rapotačka:
On je fakt magor. Zatáhnout politiku a svou nenávist i do pohádky…..to už musí být ta hlava opravdu na léčení. On je stejně nenávistný, jak nejhorší bolševici z 50. let.
rapotačka:
On je fakt magor. Zatáhnout politiku a svou nenávist i do pohádky…..to už musí být ta hlava opravdu na léčení. On je stejně nenávistný, jak nejhorší bolševici z 50. let.
Orionka:On je fakt magor. Zatáhnout politiku a svou nenávist i do pohádky…..to už musí být ta hlava opravdu na léčení. On je stejně nenávistný, jak nejhorší bolševici z 50. let.
Kdyby nebyl pan Peterka po smrti, snad by ho pověsil.
Zábavné bylo, jak Andrej zvýšeně kritizoval tři nová ministerstva,
která Fialova vláda vymyslela.
Nyní je ticho po pěšině.
Tři teplá, zbytečná a nenápadná křesílka se mu hodí.
Přesně, tyjo! A ještě k tomu jedno přihodí navíc, tentokrát teda naprosto vytažené z paty… To mě teda štve.
Buggyra:Přesně, tyjo! A ještě k tomu jedno přihodí navíc, tentokrát teda naprosto vytažené z paty… To mě teda štve.
Buggyro, počítejte se mnou - odstupující vláda 16 ministrů, nastupující 15. To je o dvě ministerstva méně a jedno navíc. Nemyslím si, že B. Š. má ministerstvo nejdůležitější, ale Dvořák v minulé vládě taky byl na ……, když máme ministerstvo zahraničí a premiéra, na vztahy s EU pak další armádu lidí v unii.
Dvě ubrali, jedno přidali. Zatím. Uvidíme. Ještě vláda není a už kritika 😃
Anonymní:Zábavné bylo, jak Andrej zvýšeně kritizoval tři nová ministerstva,
která Fialova vláda vymyslela.
Nyní je ticho po pěšině.
Tři teplá, zbytečná a nenápadná křesílka se mu hodí.
Ba ne, dvě neobsadil. Jistě, zatím, vláda ještě není.
Aha, vidíte, já spoléhala na info tady od Anonyma… no ale ministr pro sport nebo jak se tomu, co to je za kravinu.
Buggyra:Aha, vidíte, já spoléhala na info tady od Anonyma… no ale ministr pro sport nebo jak se tomu, co to je za kravinu.
To je ten B.Š., Boris Šťastný, chcete li, kterého zmiňuji a moc nechápu. Zase - možná to má A.B. promyšlené a to ministerstvo náplň užitečnou mít bude. Prevence duševniho zdraví? Furt se o tom mluvi……Je v té vládě otazníků víc, ale zatím o ní nic nevíme. Počkáme si.
Víš co, Sašo? 🙂
Slovanský výbor
rapotačka:Slovanský výbor
Povinná solidarita ? Všechno už tu bylo. Prostě mi to strhli z výplaty…..ani nevím, na které rozvojové státy to bylo. Kdy ? No na přelomu 70. a 80. let.
rapotačka:
Prý unavení? Unavený človek vypadá jinak. Tihle lauzři nevědí, co roupama. Práci, práci jim dejme a pak teprve práva.
(Nechte si vyprávět od našich emigrantů…..umíš jazyk? Neumíš, tak co tady chceš dělat? Šup do detence - a uč se. Umíš, a co umíš ještě? Tady máš do začàtku, ale jen jednou. Možnost jsi dostal.) Ale chodit si každý měsíc…..? Vlastně ani chodit si nemusí, založí jim účet a ani neví komu.
Hm, to je dobrý. Brrr …. Pomaloučku, ale jistě?
Mládež okolo ( třeba Německo ) proti návrhům branné povinnosti protestuje. Jen u nás ( v diskuzích ) mladí skoro řičí nadšením nad válkou. Ti ostatní mlčí. Na některém desolátním webu jsem zaznamenala radu pro všechny válečníky : “Vemte si mokré boty, na záda 20 kilo kamení a vyražte do přírody, po pořádně rozbahněné cestě ( najdete všude, kde se těží ) a setrvejte tam přes víkend a našlapejte třeba 20 km. Můžete si vzít kus chleba a paštiku, hospodám se velkým obloukem vyhněte. Sem tam sebou plácněte do toho bláta a učiňte se neviditelnými - bacha dron” V pondělí už budete chcimíři.
orionka-2:Mládež okolo ( třeba Německo ) proti návrhům branné povinnosti protestuje. Jen u nás ( v diskuzích ) mladí skoro řičí nadšením nad válkou. Ti ostatní mlčí. Na některém desolátním webu jsem zaznamenala radu pro všechny válečníky : “Vemte si mokré boty, na záda 20 kilo kamení a vyražte do přírody, po pořádně rozbahněné cestě ( najdete všude, kde se těží ) a setrvejte tam přes víkend a našlapejte třeba 20 km. Můžete si vzít kus chleba a paštiku, hospodám se velkým obloukem vyhněte. Sem tam sebou plácněte do toho bláta a učiňte se neviditelnými - bacha dron” V pondělí už budete chcimíři.
https://youtu.be/g84GDxFAShA?si=EnSlPfGg0yyqU6tL
Taky bojovníci,že?😀 Jen blb to netušil..
No nevím, že by se u nás někdo hrnul do války, když čtu u nás ty diskuze, tak většina tam píše, že by se na válku vykašlala a zdrhla za kopečky.
assil:No nevím, že by se u nás někdo hrnul do války, když čtu u nás ty diskuze, tak většina tam píše, že by se na válku vykašlala a zdrhla za kopečky.
To by museli za moře. Za kopečkama je EU 🙃. Aspoň vidíte, jak jsou hloupí.