Oprava.
Přináší i další hrůzy.
Oprava.
Přináší i další hrůzy.
Ano, a proto nesmíme zapomínat na to, kdo tu válku rozpoutal a tyhle hrůzy tím zavinil.
rapotačka:To je válka. Přináší i jiné hrůzy. . .
To máte recht, navrhuji, aby si Ukrajina podobný počet dětí doplnila z Ukrajinou okupovaných Ruských oblastí a budou si kvit.
assil:Ano, a proto nesmíme zapomínat na to, kdo tu válku rozpoutal a tyhle hrůzy tím zavinil.
Dnes už je to jedno.. Poučení pro příště. Velcí “kluci” se vždy dohodnou a malí dostanou do “držky”.🙂 Notabene provokovat velmoc u jejich hranic byl fakt nápad hodný “ocenění”.😀 Kdo by to čekal? Nebo snad chtěl? Nikdy nikde v žádných konfliktech nešlo o takové blbosti jako jsou práva lidí či snad nárok na sebeurčení či demokracii. Vždy jde jen o moc. Takže já rozhodně nebudu křičet kdo je vinen válkou, když nemám jiné informace odjinud než z netu a tv.😀 Teď přijdou jiné starosti a zrovna EU se má opravdu na co těšit. Válka otevřela nové závody ve zbrojení a bez ní by nic takového nikdy neprošlo. Skoro by člověk řekl, že proto ten konflikt vznikl.
No tak některé z těch adoptovaných dětí se asi vracejí, vždyť je to v tom článku zmíněné. Když je Ukrajina identifikuje, zkontaktuje, pak nějak asi Rusákům prokáže, že jsou to jejich děti, tak Rusáci je vracejí, i z těch rodin. Aspoň ty starší zjevně. Tak mi není jasné, proč by to nemělo jít tím spíš až bude válka ukončená.
Správně, nikdy nesmíme zapomenout na to, že Rusákům se dá věřit jen v jedné věci, a to ve vyhrožování.
Buggyra:Správně, nikdy nesmíme zapomenout na to, že Rusákům se dá věřit jen v jedné věci, a to ve vyhrožování.
Stejně tak Američanům, Britům a všem ostatním co v mezinárodní politice něco znamenají.😀 Snad vidíte co se nyní děje,ne? Jsme skoro víc kamarádi s Ruskem než s Ukrajinou a EU.😀 Myslím Američany.Ješte pořád vám to nedošlo? 😀
V čem se nedá věřit Amíkům a Britům?
Resp. jinak. Furt radši budu věřit Amíkům a Britům, kteří momentálně nějak asi uplně neunášejí děti z cizí země a nechrastí jadernými zbraněmi. A zatím ještě třeba Amíci nenajeli s tankama do Grónska, žejo. Obě tyhle země taky tak nějak asi dodržují mezinárodní dohody, teda co zatím stíhám sledovat. A dokonce apelují na ostatní, aby je dodržovali taky.
Buggyra:V čem se nedá věřit Amíkům a Britům?
😀😀 Tak sledujte současnou politiku USA a nastudujte jejich historii. Nedávný Afghanistan je co? Přišli jsme je osvobodit s velkou slávou a co je na tom, že nás to přestalo bavit.🙂 A co je nám po tom, že spojenci kteří nám věřili jsme nechali na “holičkách” a ani nechci vědět jak dopadlii.😐 A Ukrajina? Ježiš vždyť my jí ještě vyrabujeme nerotné bohatství a to ještě za pomoci Putina?😀😀 Bůh chraň zemi kterou se USA rozhodne osvobodit.😀
Tak to Vám věřím.
Slyšela jsem pár rozhovorů s těma Ukrajinkama, co se snaží o navrácení dětí a vrací se většinou jen ty děti, které jako odvezli na ozdravný tábor, ty adoptované moc ne.
Tohleto Vona si to zasloužila, protože provokovala, neberu jako argument nikdy, ani v životě obyčejných lidí, ani ve vysoké politice.
Že se ta válka někomu hodí, nerozporuju, ono jako tak nějak z principu se každá válka někomu hodí.
Věřte raději v Boha, tam při své naivitě nešlápnete vedle
N: Jaké rabování, slušně se zeptali a UA asi řekla “jasně, hodí se nám to”. Co kdo rabuje? Kterou mezinárodní dohodu porušily USA, když opustily AFG? Pokud vím, z nedávné historie pouze US odstupují pravidelně z ekologických dohod 😀 A opět, to neznamená, že je porušují, prostě z nich otevřeně odstoupí, to je upe normální fungování, asi jako Brit vystoupil z EU.
Anonym: 😘
Buggyra:N: Jaké rabování, slušně se zeptali a UA asi řekla “jasně, hodí se nám to”. Co kdo rabuje? Kterou mezinárodní dohodu porušily USA, když opustily AFG? Pokud vím, z nedávné historie pouze US odstupují pravidelně z ekologických dohod 😀 A opět, to neznamená, že je porušují, prostě z nich otevřeně odstoupí, to je upe normální fungování, asi jako Brit vystoupil z EU.
Anonym: 😘
To neznáte Trumpa.Ten si se Zelenskym vytřel zadek ani nemrknul.😄 Dokonce v OSN hlasují USA s RF.😄Ptáte se na porušení dohod mezinárodních dohod ze stran USA? Tak třeba tu zásadní, jmenující se Helsinské.🙂 Kosovo vzpomínáte? Proč Rusko tak křičelo a nejen Rusko, když byla přiznána nezávislost právě Kosovu? Mimochodem některé státy to dodnes neuznávají. Pak tedy RF anektovala Krym na základě neplatnosti oněch Helsinských dohod. Tak kdo porušil jako první dohody? Mimochodem nevíme co Putin s Trumpem probírali při rozhovorech. Každopádně nikdo snad neočekával, že by se USA pralo s Ruskem kvůli Ukrajině.😄 To vůbec není třeba a hlavně to vůbec není výhodné. Vlastně to možná celé byl jen mohutný úder na EU. Z obou stran.
Já se o politiku nezajímala, takže o Kosovu opravdu nic nevím. Ono vyhlášení nezávislosti je trochu něco jiného než zabrání území jinému státu. Vyhlášení nezávislosti na mě dělá dojem, že to Kosovo nikdo neobsadil, nikdo z okolních států neprohlásil za svoje území.
Nenašla jsem nikde zmínku, že by intervence v Kosovu byla porušením zrovna konkrétně Helsinské dohody. Intervence je navíc prezentována jako akce NATO, nikoli Ameriky. (dějiny píšou vítězové?) Proč byla přiznána nezávislost právě Kosovu? No ona byla přiznána kdejaké jiné součásti Jugoslávie, tak proč zrovna ne Kosovu. Proč kvůli tomu řval Rus, to by mě teda zajímalo. No s tou anexí Krymu taky kde kdo nesouhlasí, že.
Rusko objektivně porušuje dohody a je na tom mezinárodní shoda. Najděte ještě nějakou jinou mez. dohodu, kterou porušilo USA, kde je na tom mezinárodní shoda. A nebo nemusíte, já stejně budu radši kamarádit s Amíkem než s Rusákem. Však vy taky 😀
Co si myslet o někom, kdo sice neví, ale přesto má pevnej názor …
- https://www.youtube.com/results?search_query=ukraden%C3%A9+kosovo
Buggyra:Já se o politiku nezajímala, takže o Kosovu opravdu nic nevím. Ono vyhlášení nezávislosti je trochu něco jiného než zabrání území jinému státu. Vyhlášení nezávislosti na mě dělá dojem, že to Kosovo nikdo neobsadil, nikdo z okolních států neprohlásil za svoje území.
Nenašla jsem nikde zmínku, že by intervence v Kosovu byla porušením zrovna konkrétně Helsinské dohody. Intervence je navíc prezentována jako akce NATO, nikoli Ameriky. (dějiny píšou vítězové?) Proč byla přiznána nezávislost právě Kosovu? No ona byla přiznána kdejaké jiné součásti Jugoslávie, tak proč zrovna ne Kosovu. Proč kvůli tomu řval Rus, to by mě teda zajímalo. No s tou anexí Krymu taky kde kdo nesouhlasí, že.
Rusko objektivně porušuje dohody a je na tom mezinárodní shoda. Najděte ještě nějakou jinou mez. dohodu, kterou porušilo USA, kde je na tom mezinárodní shoda. A nebo nemusíte, já stejně budu radši kamarádit s Amíkem než s Rusákem. Však vy taky 😀
Já zásadně nekamarádím s nikým. 😄
https://youtu.be/5JikwwACNA0?si=tc9iPeLkK5aZcghi
Asi druhá minuta ohledně té “anexe” Krymu a důvodů k tomu.