rapotačka:
Hoďte na něj síť!!!
rapotačka:
Hoďte na něj síť!!!
ČR nikoho nezajímá. Nezajímá Evropu, natož ty dál.
Ale houby, Evropa je už nějakou dobu mimo hru a všichni vědí, že jede šupem dolů, jen občas ze sentimentu jí někdo poplácá po rameni. Akorát prostě s Trumpem po tý skluzavce jedou i USA, akorát tipuju, že ti se na rozdíl od Evropy, za pár let s dalším prezidentem zas vyšvihnou nahoru.
Ale prostě vidět Trumpa jak panáčkuje před Putinem je prostě takové… weird.
Já myslím, že on ho obdivuje, že by chtěl být taky takovým Putinem. 🙂
Buggyra:ČR nikoho nezajímá. Nezajímá Evropu, natož ty dál.
Bohužel zajímá, ještě pořád je tu co brát, ještě pořád je tu dost prostoru, kam se dá ledacos umístit, ještě pořád přes nás levně proudí…..a naše vrchnost bohužel jen panáčkuje.
Evropu nikdo neplácá po rameni. Z Evropy se každý snaží ještě urvat, co se dá a Trumpovi se to daří. A evropští “lídři” před ním stojí jako školáci. Z toho mála, co o Trumpovi víme, těžko můžeme usuzovat na jeho vztah k Putinovi. Snad jen to, že ctí představitele srovnatelné světové mocnosti. A také, že má dost představivosti, co se použití zbraní týká. Dalo by se říct - podle sebe soudím tebe.
No dobře, tak jinak. Politika ČR je každému ukradená, obyvatelé ČR jsou každému volní.
Maďarská vrchnost nepanáčkuje a zajímá to někoho?
Ale pořád nevím, koho volit. 🤦
To já taky ne. Když řeknu, koho bych tak pocitově volila, tak se vyvracejí lidi v okolí naznak, a to jsou lidi, co to sledují víc, než já, takže… no asi si počkám na nějaký předvolební souhrn od svých oblíbených youtuberů a na nějakou slušnější volební kalkulačku…
?
Já zkoušel tu kalkulačku na novinkách - vyšla mi ta strana kterou chci volit takže asi dobrý.
Je to fuk. Kriplové si to zaonačej podle svýho …
Buggyra:No dobře, tak jinak. Politika ČR je každému ukradená, obyvatelé ČR jsou každému volní.
Maďarská vrchnost nepanáčkuje a zajímá to někoho?
Zajímá, možná jsou to jen kecy, možná z toho nic nebude….snad se uvažuje o tom, že by schůzka T. - P. - Z. mohla být v Budapešti. Ne, že by se toho Maďaři najedli, ale jistou vážnost by to M. přineslo.
Byly nějaké schůzky v Turecku, pokud si vzpomínám. A štěkne pes? Prt.
Jediná síla demokracie (podle mě) je ve změně. Aby se ti, kteří momentálně vládnou, museli bát, že za 4 roky půjdou. Když budou dělat chybná rozhodnutí, když nebudou plnit volební program, pro který byli zvoleni, když budou přistiženi při lži, jednou, podruhé, potřetí. Teď s internetem je to tak snadné.
Buggyra:Byly nějaké schůzky v Turecku, pokud si vzpomínám. A štěkne pes? Prt.
Váš ne, můj taky ne.
Souhlas.
Zase je to taky nevýhoda, protože když vím, že jsem tam jen na 4 roky, tak když už mě zvolí, hledím si nahrabat a zajistit kšeftíky do budoucna a po mně potopa.
Edit: patří k síle demokracie
https://www.ceskenoviny.cz/zpravy/2708257 . .
Končící Lipavského skupina na ministerstvu se rozhodla otevřít konzulát doslova na dostřel od ruské fronty. České ministerstvo zahraničí jako jediná země kolektivního Západu právě otevřela svůj konzulát v Dněpropetrovsku na východní Ukrajině. Kousek od ruských bojových linií v DLR. Pokud spadne na český konzulát raketa, bude záminka pro vyhlášení války Rusku? A třeba i odložit volby kvůli válečnému stavu ? ... Blbost😇
Buggyra:Souhlas.
Zase je to taky nevýhoda, protože když vím, že jsem tam jen na 4 roky, tak když už mě zvolí, hledím si nahrabat a zajistit kšeftíky do budoucna a po mně potopa.
Edit: patří k síle demokracie
A proto by ti, co tam jsou dnes, měli být uznalí a umožnit všem, aby si nahrabali taky. 😁
Na to si počkám, nikde jinde o tom není čárka.