Nějak jsem ty vousaté příspěvky přeskočila. Vždycky se mi líbili chlapi, kteří se odlišovali. Vousatý Waldemar neměl chybu 🙃 Všimli jste si, že teď jsou všichni ostříhání stejně? Vybráno nad uši a jen nahoře nechané vlasy? Jak přes kopírák. To chodí ke stejnému ?
Asi je to nějaký trend, možná, že to vypadá víc upraveněji, netuším. Nejhorší mně přijde ten typ na amiše, bez vousů pod nosem.
Děcko. 🙂 Ale jo, proč ne. Trefné, jasné. My jsme o generaci a půl mladší od vás bab, tak nám to tak nepřijde. 🙂
Ale ta písnička od Assil - Keks - Víš - tak ta nás teda sejmula. Uplně to vidíme - venkovská hospoda, Keks Víš, ruce šátralky chmatalky a už je kocour v troubě. 🙂 To kdyby hráli dodnes všude, klesající porodnost by nikdo nemusel řešit. 🙂
Díky floristickým videím jsme objevili Ruby Amanfu (hrála často jako podkres). Tak přidáme jinou její písničku.
Odpověď na příspěvek uživatele Bobca z 18.12.2025, 14:50:32
Tohle je moje nej píseň a proč? Protože jsem viděla film který k té písní patří a tuhle mi musí rodina nechat zahrát na pohřbu až nebudu. Andělé jsou pěkní , ale tohle je moje 💓. Teď si ji budu stále zase pouštět.