Aktuálně: 2 970 inzerátů223 034 diskuzních příspěvků18 442 uživatelů

Hudební vlákno

Sarah01
Sarah01 13.01.2025, 00:24:42 xxx.xxx.162.253
Q_:

Vždycky raději rock.  Na zábavách klasika, nejraději Kerny. U švagra, když jsme pár let zpátky oddělávali beton, co nám tehdy zbyl a švagr si vzpomněl, že by tudy mělo vést další vedení, aspoň teda mě zachránil Linkin Park, Manowar apod. …prostě do rytmu s prací, bez ohledu na slova. Do sluchátek, sbíječku v ruce a občas čtvrtku čisté. Má to tam teď pěkné.

Taky mám nejradši rock a metal, Kern jsou srdcovka, taky Titanic, to už je zkrátka nostalgie, zlatý osmdesátky. Určitě Iron Maiden, na posledním koncertě jsem byla předloni, loni nebyl a letos nepojedu, už skončil Nicko McBrain (bubeník), už to nebude ono. Z dalších hlavně Deep Purple, Led Zeppelin, Pink Floyd, Black Sabbath ještě s Ozzym, ale mám širší záběr, taky Metallica, Accept ještě s Udem, z novějších Nightwish, Powerwolf, Sabaton (od Tommy Johanssona se mně moc líbí covery, které teď dělá), Eluveitie a spoustu dalších, třeba snesu něco málo od AC/DC, Kiss a Twisted Sister. Z lidové hudby miluju Hradišťan, byla jsem na několika koncertech. Nemám ráda dechovku, pop a country.

Dám sem něco, co by mohl snést myslím každý:

https://www.youtube.com/watch?v=aK_-goknM60

https://www.youtube.com/watch?v=wIWbsqGVAxI

balu
balu 13.01.2025, 08:12:31 xxx.xxx.24.189

Miluji trampské a country, vlastně málokdy poslouchám něco jiného. Z těch jiných je jedničkou Queen. Mám ráda Eru, Céline Dion, Roxette, Matušku, Gotta a podobně. Hodně podle nálady, ne vždy se dá vše poslouchat.

Nemám ráda metal, techno, hiphop, nemusím rock ani dechovku.

Bobca
Bobca 13.01.2025, 08:53:51 xxx.xxx.20.192
orionka-2:

https://www.youtube.com/watch?v=b6rBQ_hBpxc

Už jdu…….

Orionko..jen tak dál🙏..Tohle zrovna jsme s bráchou poslouchávali v těch sedmdesátkách..(on teda sbíral Olympiky-na těch jsem taky “odkojená”🤭)To musíte znát i Jackson 5..když měl “Majkl” 7 let-dětský hlásek…boží album😇

Je to fajn..člověk nemusí přemýšlet,co si najde..a poslouchá klidně dál,co mu na boku nabídnou…To americké coutry je trošku jiné v tom,že oni mají takové ty “mečavé” hlasy.. ti “jezdci” se mi taky hodně líbí..i když Kortéz(nebo Vašíček?) je zpíval kdysi taky tím svým hlubokým hlasem..Nevzpomenete si,který to byl?

Bobca
Bobca 13.01.2025, 09:09:56 xxx.xxx.20.192
Coudas:

Nebudu to přehánět, trochu se pochlubím (i kdyz neni čím) a půjdu. “Videoklip” s písní Cesta - Kryštof a T. Klus v mém podání. Ješte nahraju na yout. jedinou mou autorskou píseň a až tam  vložím 🙂

https://m.youtube.com/watch?v=MJ-GM8SrUeM

tedááá👌..měla jsem husinu a hrkly mi slzy do očí…Holky(a kluku),já totiž mám vždycky nostalgii,když si vzpomenu,jak mi chlap zakázal kapelu po svatbě,a já nemohla hrát..Po 26 letech,až jsem odešla,jsme se pak po 31 letech znovu s chlapama sešli,mě určili kapelnicí,a znovu jsme začli hrát..a když slyším někoho takhle zpívat,tak je mi to líto,že já nemohla zrovna mezi 21-51 hrát..Ale doma jsem měla “nahrávací”-spíš "kopírovací studio"..rozšiřovala jsem kazety Nedvědů..Pak z CD na kazety do auta..Měla jsem super věž-vysněnou..dělala si výběr písniček z rádia..Na domácí “tanečky”s dětma,když byly “pařby”na zahradě🤭..Později vypalovala už kopírované cizí -to už jsem někde psala..To už po 50.,když jsem bydlela v Olomouci..Chodila každý týden hrát country se skupinou hráčů z různých kapel v okolí…Tak jsem to všechno doháněla..🤗

Coudas-je čím se chlubit..ráda si vás poslechnu znova🙏

Bobca
Bobca 13.01.2025, 09:14:50 xxx.xxx.20.192
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 13.01.2025, 00:24:42

teda Sarah👌..a teď já…tu jsem sem chtěla dát taky..a pak ještě jedna od něho je bomba!!

Sarah01
Sarah01 13.01.2025, 10:10:24 xxx.xxx.28.39
Bobca:

tedááá👌..měla jsem husinu a hrkly mi slzy do očí…Holky(a kluku),já totiž mám vždycky nostalgii,když si vzpomenu,jak mi chlap zakázal kapelu po svatbě,a já nemohla hrát..Po 26 letech,až jsem odešla,jsme se pak po 31 letech znovu s chlapama sešli,mě určili kapelnicí,a znovu jsme začli hrát..a když slyším někoho takhle zpívat,tak je mi to líto,že já nemohla zrovna mezi 21-51 hrát..Ale doma jsem měla “nahrávací”-spíš "kopírovací studio"..rozšiřovala jsem kazety Nedvědů..Pak z CD na kazety do auta..Měla jsem super věž-vysněnou..dělala si výběr písniček z rádia..Na domácí “tanečky”s dětma,když byly “pařby”na zahradě🤭..Později vypalovala už kopírované cizí -to už jsem někde psala..To už po 50.,když jsem bydlela v Olomouci..Chodila každý týden hrát country se skupinou hráčů z různých kapel v okolí…Tak jsem to všechno doháněla..🤗

Coudas-je čím se chlubit..ráda si vás poslechnu znova🙏

Bobčo, a proč vám manžel kapelu zakázal?

Orionka - Nohavicu má taky ráda, všechny jeho písničky a začíná si je broukat už i 1,5 letá vnučka.

lesnizinka
lesnizinka 13.01.2025, 10:21:24 xxx.xxx.95.147
Sarah01:

Bobčo, a proč vám manžel kapelu zakázal?

Orionka - Nohavicu má taky ráda, všechny jeho písničky a začíná si je broukat už i 1,5 letá vnučka.

Není to na mě, ale písnu k tomu taky: to tak někteří manželé dělají😏 Proto nejsem vdaná, bo já bych ho poslala do ři.i😉 A nikdo by si mě tudíž nevzal😛

Coudas
Coudas 13.01.2025, 10:26:06 xxx.xxx.120.105

Ano, americká country je umečená, tomu se směje i manžel, který anglicky neumí 🙂, protože když slyší na Americas country radio “emeeeerikas kauntry”, tak mu to přijde směšné. Proč se sem někdy vloží rovnou i “okno” s přehráním na youtuve a někdy jen odkaz? Na mě před nedávnem vyskočil tenhle kluk, docela příjemné.

https://m.youtube.com/watch?v=Z2BQK2hO5HI&pp=ygUKbWF4IG1jbm93bg%3D%3D

lesnizinka
lesnizinka 13.01.2025, 10:26:08 xxx.xxx.95.147

Bobi, mečivé hlasy🤣 to jsi teda vystihnula přesně. Proto moc emérických zpěváků neposlouchám, nanejvíš tak Lanu del Rey a některé černošské. Mečivé hlasy nesnáším, takové ty vysoké pisklavé taky ne. Ani u našich zpěváků. Teď když to píšu tak doufám, že můj hlas na lidi tak nepůsobí😲 Člověk se sám neslyší…

Bobca
Bobca 13.01.2025, 10:30:13 xxx.xxx.20.192
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 13.01.2025, 10:10:24

Protože jsem smrděla kouřem…a 4 chlapi🤔….Já měla chlapa o 20 let staršího,se 2 dětma,matkou o 40 let starší-pak spolu jsme měli 2 děti…tam se nenosilo něco takového.A doma si zahrát?třeba učit děcka hrát??Prostě pole,dobytek..práce a práce..Spartakiádu jsem si vymohla..a když běžela v telce,"babička" prohlašovala.."než by šly kopat řepu"…Já byla tak ušlápnutá jeho velkou rodinou!!!Sebevědomí pod bodem mrazu… ale je to pryč..To jen tak zhruba na vysvětlenou..tenkrát nešlo vycouvat.

Coudas
Coudas 13.01.2025, 10:33:23 xxx.xxx.120.105
Bobca:

Protože jsem smrděla kouřem…a 4 chlapi🤔….Já měla chlapa o 20 let staršího,se 2 dětma,matkou o 40 let starší-pak spolu jsme měli 2 děti…tam se nenosilo něco takového.A doma si zahrát?třeba učit děcka hrát??Prostě pole,dobytek..práce a práce..Spartakiádu jsem si vymohla..a když běžela v telce,"babička" prohlašovala.."než by šly kopat řepu"…Já byla tak ušlápnutá jeho velkou rodinou!!!Sebevědomí pod bodem mrazu… ale je to pryč..To jen tak zhruba na vysvětlenou..tenkrát nešlo vycouvat.

No… to mi povídejte… ale jsem v jiné situaci, manžel je na mé straně 🙂 Jdu udělat video ke slibovanému vlastnimu, já myslela, že jsem ho dělala, ale.to bylo k jiné písničce.

orionka-2
orionka-2 13.01.2025, 11:10:00 xxx.xxx.226.32
Bobca:

Bobčo, to je život jako ze století….předminulého. Smekám !!!

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.