já si toho taky všimla…jak se to začlo řešit,tak si víc všímám…vadí mi,že z jednoho ID jsou 2 s jinými jmény…a navzájem si lajkují-nevím,proč to děláte…takže já můžu být klidně taky prudič…nevadí mi to..jen mi vadí ti anonymové,a pořád měnící si jména…a pamatuju si “vás” z dřívějška..
Kometo, asi se budete zlobit, ale největší prudič, jak já to vidím, jste tu vy. Na písničkách řešit nicky, IP adresy a lajky. Někdo je za to platí?- za ty lajky? Já jsem opravdu byla zvědavá, jakou písničku jste přidala….a ono nic. Lajky. U odborných rad bych to pochopila. ( Držte se prosím své parkety), ale u písniček?
budu ještě reagovat..Dobře,vás se to asi netýká..píšete sama za sebe…ale jak se člověk může vyznat v anonymech,když jsou buď anonymové,nebo si pořád mění jména? Proč si třeba vy_když nejste TEN anonym,který se prezentuje jako víc osob-proč si nedáte jméno???
Nevím, jestli mi to někdo věří, ale mě vůbec nenapadne koukat, na nějaké palce(jestli je řeč o tomhle?) Přijdu, přečtu, odepíšu co mě zaujme a zase odfrčím. Nikomu palce nedávám a neberte si to prosím osobně, nemá to co dělat s názory ani sympatiemi, prostě si toho vůbec nevšímám.😏
Bobčo, tady orionka, stačí když na telefonu nezaškrtnu kolonku jméno a v tu ránu jsem taky anonym. Ale mě Kometa určitě pozná. Když se mi písnička líbí, je mi úplně jedno jestli ji tam dal Kukulín, Písnička, nebo anonym, nebo třeba vy. A palce, jak píše l.ž. jsou mi v tomhle vlákně jedno. Kdyby šlo o odborné rady, kouknu, která má nejvíce palců, ta bude asi správná. Mějte hezký večer.
Vám asi nevadí, že si z nás někdo dělá srandu. Mně ano.
Nemluvě o krádežích identity.
Ne, v tomto vlákně a u slušných příspěvků mi to nevadí. Navíc jsem si toho nevšimla, že si ze mě někdo dělá srandu. Ať se klidně baví. Pokud mi někdo ukradne identitu na diskuzi o muzice, taky mi to nevadí. Do banky se tím nedostane 😃. Kdyby mi to vadilo, tak se ohradím, ale to je tak asi všechno, co se s tím dá dělat.
Odpověď na příspěvek uživatele kometa z 09.12.2025, 21:37:01
Taky úplně nerozumím tomu, že někdo na jednu stranu cítí strašnou potřebu usilovně přispívat do různých diskuzí na fóru, ale na druhou stranu mu nestojí za to nestydět za jeden pro ostatní srozumitelný nick, který by jej v diskuzi jasně identifikoval….🤔
Odpověď na příspěvek uživatele lesnizinka z 11.12.2025, 13:29:12
Moc hezké. My obecně obdivujeme všechny lidi, kteří dokáží dělat dvě a víc věcí najednou. Třeba jako Radůza - dokáže zpívat, držet kontakt s publikem a ještě k tomu hrát na kytaru (nebo jiný nástroj). Tolik věcí najednou bychom nedokázali. Buď jen zpívat nebo hrát, ale kombinaci nee. A ještě zpívat ve dvou jazycích. Bravo. 🙂