Aktuálně: 2 742 inzerátů261 952 diskuzních příspěvků19 171 uživatelů

Veselé okénko

kometa
kometa správce
27.07.2025, 10:16:52 xxx.xxx.147.163
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 27.07.2025, 10:08:47

Druhé foto mi něco velmi připomíná… Ještě, že je neděle a můžu si zdřímnout po obědě.

kometa
kometa správce
27.07.2025, 17:54:42 xxx.xxx.147.163
»
Odpověď na příspěvek uživatele 1 z 27.07.2025, 17:33:24

Nepřijde mi to vtipné.

Tap
Tap 29.07.2025, 09:19:43 xxx:xxx.8c9f:a1a1

Otakárek hovnocný,
co tam nechal ponocný,
ten si létem poletuje,
na houně si pošmakuje.
Houno plné minerálů,
za chvíli i admirálů,
nesmí nikdy oschnout,
jinak nejde sosnout.
Sosbě zdar!

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
acher (neregistrovaný) 04.08.2025, 09:53:13 xxx.xxx.222.196

Zkouška ženicha Byl jsem velmi šťastný člověk. Má báječná přítelkyně a já jsme byli spolu více než rok, a tak jsme se rozhodli se vzít. Jen jedna malá věc mi vadila, byla to její překrásná a výrazně mladší sestra. Mé budoucí švagrové bylo dvaadvacet, měla na sobě velmi těsnou minisukni a určitě byla bez podprsenky. Jeden den tato sestřička volala a požádala mě, abych jí pomohl zkontrolovat svatební pozvánky. Byla sama, když jsem přijel. Zašeptala mi, že po mě touží a tyto pocity že nedokázala překonat. Navrhla mi, abych se s ní miloval, jen jednou předtím, než se ožením a zaváži svůj život s její sestrou. No, byl jsem celkem v šoku, a nemohl říct ani slovo. Řekla: „Jdu nahoru do mého pokoje, a chceš-li poslední divoký úlet, přijď a vem si mě celou“. Byl jsem ohromen, zmrazen a v šoku jsem sledoval, jak odchází po schodech. Když se dostala nahoru, stáhla si kalhotky a hodila je po schodech dolů na mě. Stál jsem tam na okamžik, pak jsem se otočil a šel přímo k hlavnímu vchodu. Otevřel jsem dveře a šel rovnou ke svému autu. A hle, celé mé budoucí příbuzenstvo stálo venku a všichni tleskali! Se slzami v očích, mě můj tchán objal a řekl: „Jsme velmi rádi, že jste prošel naším malým testem . . . Nemohli jsme si přát lepšího člověka pro naši dceru. Vítejte do rodiny“! A poučení z tohoto příběhu je : „Vždy si nechávejte kondomy v autě“!

Bobca
Bobca 06.08.2025, 07:34:17 xxx.xxx.20.192
kometa:

No, couvá rozhodně líp než já.😀

couvat s dvoukolákem je o mnoho těžší než třeba s vlečkou..To jsem zvládala kdysi v 18 nacouvat do kravína s futrem a jezdila jsem s babama nahoře,a ony shazovaly zelené do koryt..To bývala mechanizace🤭…Dnes člověk myslí na to,kdyby mi některá spadla do toho koryta z výšky…Ale osel je šikovný..👍

kometa
kometa správce
06.08.2025, 10:42:55 xxx.xxx.147.163
»
Odpověď na příspěvek uživatele Bobca z 06.08.2025, 07:34:17

Já kdysi dáávno uměla couvat i s vozíkem, když jsem po jezeďácích rozvážela obědy. Teď nezacouvám ani se samotným autem. Pokud kolem sebe nemám prostor minimálně 4 metry na všechny světové strany.😉

Jo a není to osel, ale mula. Podle barvy a ocasu.

Bobca
Bobca 06.08.2025, 12:06:47 xxx.xxx.20.192

přesně tohle jsem si říkala,když se mi nechtělo vracet na video🙂🙂,že napíšu osel a Renča mě opraví,že je to mula🙂🙂ale neva..Mám tě přečtenou..já ten rozdíl nějak nepoznám..osel..mula..mezek.. Já teda couvám ráda,mužu říct,že umím..jen u té 206 ,jsou ty odhady horší ,jak u 106..tam bylo vidět krásně až dolů… teď kolikrát musím vylézt se podívat,aby pak ten další vyjel....U 406-to je kočár,jsem chvili cvičila..Má vysoký zadek..

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.