Aktuálně: 2 768 inzerátů261 430 diskuzních příspěvků19 165 uživatelů

Veselé okénko

Anonymní (neregistrovaný) 08.09.2025, 12:26:14 xxx.xxx.147.56

takto se hledaji ridici do MHD 😀 😀

Obrázek
Anonymní (neregistrovaný) 11.09.2025, 12:03:14 xxx.xxx.245.29

Tak tento je 😀

Obrázek
Sardullah
Sardullah 11.09.2025, 18:29:45 xxx.xxx.221.216

Vážení…mám takový pocit, že některá veselá okénka už tady asi byla, ale jsem sklerotik a tak si nepamatuju jaká…tak pokud se s nimi moc opakuji, tak se omluvuju😎

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Daja
Daja 12.09.2025, 04:37:18 xxx:xxx.cbe1:2ac9
»
Odpověď na příspěvek uživatele Anonymní z 11.09.2025, 12:03:14

Jako sranda může být, ale zesměšňovat někoho za co nemůže , tak to mi vadí ( ani já ji nemám ráda) a tenhle obrázek je pro mně za čarou.

rapotačka (neregistrovaný) 13.09.2025, 10:43:38 xxx.xxx.168.162

z FB

Koupím větší množství eternitu polské kvality.

Sardullah
Sardullah 17.09.2025, 17:38:54 xxx.xxx.189.104
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 17.09.2025, 16:39:11

😂😂…supr, hned jsem přeposlala kámošce…

acher (neregistrovaný) 19.09.2025, 11:15:38 xxx.xxx.222.196

Hlášky vynikajících českých politiků :

Mé cesty po světě mají přesvědčit občany ČR trvale žijící i desetiletí v jiných státech aby šli k volbám. Korespondenční volba může být jazýčkem na vahách. Oni se do ČR sice nikdy nevrátí a je jim bohužel jedno jak na tom ČR je, ale mým úkolem je zajistit aby volili pravici. (Petr Pavel). 

Svým opuštěním sálu ve chvíli kdy mluvil ruský ministr zahraničí Lavrov jsem ruské diplomacii zasadil zdrcující ránu. Z 278 delegátů jsme společně s polským poslancem opustili oba sál. Myslím, že to byl jasný vzkaz Putinovi a vím, že jsem tímto bojkotem přidělal další vrásky na čele Putinovi (Lipavský).

Opozice se může třeba stavět na hlavu, jsem neodvolatelná. Dostávám ceny, vyznamenání, tituly, reprezentuji ČR v zahraničí daleko více než většina sportovců, co já vím fotbal a hokej, nebo ta střelba na lyžích takové jméno jako já Česku nedělají. (Pekarová). 

To že se mají Češi špatně je jejich chyba. Vím, že jsem včera říkal, že průzkumy nesleduji, ale v průzkumu vyšlo, a je to statisticky dokázáno, že se průměrný plat Čechů dostal nad 40.000 korun. To je mou zásluhou. Je vidět, že ta má vize, pokud mě lidé znovu zvolí, tak ta má vize, že budou mít do 4 let Češi německé platy, není utopií. My v PS už na úrovni platů Německých poslanců dávno jsme, dokonce jsem od příštího roku nejlépe placeným premiérem v EU. (Petr Fiala).

Kdo střílel na fakultě v Plzni nevíme. Nevíme ani jestli vůbec někdo střílel. Možná si někdo vystřelil z nás. Ale prokázali jsme, že jsme schopni do pěti minut od ohlášení poslat do Plzně napříč celou republikou tisíc policistů, ještě před oznámením informovat média, půl hodiny dopředu vyslat vrtulník a pyrotechniky. (Rakušan). 

Musk je proruský. Není pravdou, že by byly F-35 poruchové, nebojeschopné a pro ČR nevyužitelné a předražené. Ten člověk o létání neví vůbec nic. A že si létá do vesmíru? Viděl ho snad někdo na Měsíci? (Černochová). 

Že byla Lísková odsouzena? Jedině dobře. Ano, slyšel jsem, že se odvolá k Nejvyššímu soudu, to může, na to má právo, ale nemá právo tvrdit, že je Ukrajina fašistický zkorumpovaný stát, nesmí požadovat, kromě Ruska, denacifikaci jakéhokoliv státu, svoboda slova a právo vlastního názoru v tomto případě není relevantní. Jsem rád že jí soudce přikázal odstranit se ze sociálních sítí. (Rychetský).

Není pravdou, že by se na našem území narodilo nejméně dětí v historii. Ta čísla, tedy že se letos narodilo jen 80.000 dětí, což je od roku 1789 nejméně, jsou zkreslená. Narodilo se 170.000 dětí. Z těch je 90.000 dětí Ukrajinských. Informaci kterou zveřejnila Česká média se týkají jen toho, že Češi vymírají, ale ne toho, kolik dětí se ve skutečnosti na území ČR narodilo. Naopak, zejména dětí cizinců se rodí rekordní množství (Válek). --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Děkujeme této vládě za jejich práci a reprezentaci v zahraničí, děkujeme soudům za osobní výklady zákonů, děkujeme premiérovi, že se tu máme tak „dobře“. Vždyť díky němu.… si nemáme na co stěžovat. Neměli jsme nikdy lepší vládu. Dle našeho „drahého“ pana Fialy, je tato vláda nejůspěšnější vládou České i Československé republiky od jejího vzniku, proto si jistě zaslouží, aby byla tato vláda, včetně jeho velikosti, znova zvolena

kometa
kometa správce
19.09.2025, 16:54:57 xxx.xxx.147.163
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 19.09.2025, 13:38:18

Přístup do ledničky odepřen

😄

Anonymní (neregistrovaný) 21.09.2025, 04:42:35 xxx.xxx.23.45
Sardullah:
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

Nejlepší je učitel autoškoly a pak stálice Chuck.

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.