Zdravím Souhlasím je to zahadaV kleci jsou dvě samičky a jeden sameček Všichni vypadají zdravě To je hlavní Díl za odpověď
Záhada to žádná není. V kleci spolu dvě samice, samec a hnízdo. Pravděpodobně nemáte s chovem kanárů zkušenosti. Některá ze samic snesla vejce, která ta druhá mohla zničit. Každý pták má před a během snůšky zvetšenou kloaku a tím produkuje větší objem stolice. A vůbec to nevypadá na krev, spíše je to z nějaké potravy.
Do té doby, než začne zase některá samice opět snášet. Za krátkou dobu tam budete mít ten zvětšený objem trusu zase. Dát do klece dvě samice kanára, k nim samce a hnizdo, může udělat jen amatér .
Ty všechny články co jsem četl o tom že jeden sameček a více sameček není problém psali tyky amatéři?
Nene, četl jste dobře. A takový chov je možný(1.2 i 1.3), ale jestli to nese ovoce, tak to je otázka nebo s tím je více práce a hlídání. Za mě určitě na chov po páru 1.1 na vše jsou spolu a pomáhají si. Na soužití 0.2(bez košíků) a na zpěv nejlepší 1.0. Takže jsem pochopil, že je máte na chov a v tom případě tam mají jistě 2košíky a na dno je lepší písek než noviny. A taky misku na koupání. Odkazy pomůžou. Zappe