Vzpomínka na Popelku
Hodně písniček a třeba někoho bude zajímat i text o coverech
Hodně písniček a třeba někoho bude zajímat i text o coverech
assil:Hodně písniček a třeba někoho bude zajímat i text o coverech
Zajímavý. Mně se teda český popový covery nikdy moc nelíbily, některý mně přišly spíš až jako parodie na originál.
assil:Hodně písniček a třeba někoho bude zajímat i text o coverech
zajímavé čtení…já to hakhle nijak nevnímala..prostě se mi písnička líbí,nebo nelíbí(což je málokdy-třeba parodie na “nalej ruma”),a třeba na Pokodry jsme pařili se všema dětma na domácích pařbách doma i na zahradě..a mě přímo přiřkli “máma má rýmu”-to bylo o mě..
dovoluji si ji sem dát….👏
Vzpomínka na Popelku
Jééé to bylo veselé cvičení dnes ráno👍. Pokondry miluji dá se na ně dobře pařit s velice veselou náladou👍.
Popelku i já pamatují👍.
Rapotačko tak tahle píseň je jednička i video klip👍.
Já mám moc ráda , když někdo umí zpívat a má takový ten hlas co roztřese i skla v okně jako, že "zaduje i z paty"
hlas nádherný,to jo👍👌,ale téma? ..Já třeba nemusím to zesměšňování politiků.
Popelka pěkná..
hlas co roztřese i skla v okně jako, že "zaduje i z paty"
Dobře jsi to napsala…dul teda pěkně☝️😊
když někdo umí zpívat a má takový ten hlas co roztřese i skla v okně
Nádherný hlas! Ale ten politický kontext mi vadí. Jako Bobče.
Jako je to fakt zesměšňování, ale mají to za ty názvy čím nás častovaly a častovat budou. To se mi nelíbí a pak chtějí ať je volím? Ať jdou do řiti😉.
Kometko pokud je to vulgární tak prosím smazat, ale jsem radikálnější a lidi jim to spočítaly.
Nerozumím. U nádherných písniček text neřešíte, nevnímáte. Tady je pěkná hudba, pěkný hlasy, bezvadnej text. To za tamtoho režimu satira nevadila a teď a tady vadí a je přitom povedená, každý slovo pravda, není sprostá, agresívní.
Kometko pokud je to vulgární tak prosím smazat,
Není důvod mazat. Jenom jsem napsala, že mi vadí politický kontext. Za mě je to škoda.
Jé já to blbě zase a obvykle napsala, já myslela vulgární to moje slovíčko ř… . Písničku určitě nechat jen můj komentář možná vulgární. Já to tak nevidím, ale někoho slovíčko může nadzvednout.
Řiť je oficiální terminologie.😉
Daja:Jé já to blbě zase a obvykle napsala, já myslela vulgární to moje slovíčko ř… . Písničku určitě nechat jen můj komentář možná vulgární. Já to tak nevidím, ale někoho slovíčko může nadzvednout.
Dajo,to není o řiti🤭vůbec NE !…Není to ani nic proti tobě,nebo Rapoťačce🙏..jen jsem chtěla vyjádřit pouze svůj postoj k těmto textům…nefandím jim(já texty hodně poslouchám)..i jiným klipům,co si dělají srandu a zesměšňují politiky-(ať jsou jací jsou)..nebo kohokoli niného..ANO,hlas a písnička-melodie jako taková se mi líbila..doposlouchala jsem ji…jen posílejte dál,co se vám líbí..jasný?🌷🍀
rapotačka:Nerozumím. U nádherných písniček text neřešíte, nevnímáte. Tady je pěkná hudba, pěkný hlasy, bezvadnej text. To za tamtoho režimu satira nevadila a teď a tady vadí a je přitom povedená, každý slovo pravda, není sprostá, agresívní.
U nádherných písniček text neřešíte, nevnímáte
Právě,že já vnímám..a to hodně🎶…Prostě to tak mám..nic ale proti Vám!!🙏Viz výše..vysvětlení..