Aktuálně: 2 748 inzerátů258 645 diskuzních příspěvků19 111 uživatelů

Setkání na chatu

zbynek
zbynek autor webu
11.02.2025, 14:08:55 xxx.xxx.40.76

Všechny zdravím. Včera jsem po delší době zavítal nakouknout do chatu. Zjistil jsem, že občas tam někdo vstoupí, je tam chvíli sám a zase odejde. Proto mě napadlo zkusit svolat takový menší sraz touto cestou 🙂 Kdo by měl čas a chuť, může přijít pokecat o všem možném (i nemožném) DNES v 19 hodin. Je to zase trochu jiná forma pokecu, než zde v diskuzi. Kdyby snad někdo nevěděl, kde chat najít, tak v menu po kliknutí na Chovatelé vyskočí podmenu, kde je právě i chat. Tak uvidíme, kdo se tam potkáme 🙂 

raven_kix
raven_kix autor webu
19.06.2025, 21:26:42 xxx.xxx.230.164

Dříve chat docela dobře fungoval, ale nyní je tam bohužel prázdno. Je to škoda, ale nikoho tam přitáhnout nemůžeme 🙂.

Buggyra
Buggyra 23.06.2025, 06:58:08 xxx.xxx.198.226

Já tam třeba nechodím z toho důvodu, že sem chodím prokrastinovat mezi prací. A to znamená, že sem zaskočím třeba na deset minut, projedu si nové příspěvky, někde třeba odpovím a třeba ne, a zase jdu po svém. Během pracovní doby na chatu nejspíš nikdo není (nekoukala jsem) a hlavně na chatování nemám čas, mám čas si v práci během dne zkompilovat jeden dva větší příspěvky do diskuse (a to by mi chat mezitím utekl…) a nebo vždycky štěknout nějakou krátkou odpověď. Doma nemám čas vůbec lézt na internet za zábavou, tam musím řešit hlavně organizační věci, takže i kdyby tu v chatu kolem té osmé deváté večer někdo byl (asi spíš než ráno), tak nemůžu sedět a vykecávat, bohužel. Pro mě tedy nevyužitelné.

Sardullah
Sardullah 23.06.2025, 09:37:00 xxx.xxx.189.104
»
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 23.06.2025, 06:58:08

Jo mám to podobně….vždycky sem juknu, kouknu co přibylo za příspěvky…chat není špatná věc, ale ne pro mě, nemám tolik času, abych seděla třeba hodinu v kuse u noťasu a “povídala si”….v diskuzi na mě příspěvky počkaj, na co chci odpovím i třeba na příspěvek starý několik hodin a zase si můžu mazat po svém, protože když na mě někdo zareaguje, tak si to přečtu při další prokrastinační pauze…. 

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.