Aktuálně: 2 561 inzerátů242 349 diskuzních příspěvků18 759 uživatelů

Ničení bot

Tenurri
Tenurri 25.02.2025, 15:20:09 xxx.xxx.22.64
»
Odpověď na příspěvek uživatele janaa z 25.02.2025, 15:06:11

Náš pes jako malé štěňátko nic krom svých hraček neničil, tak mu nebylo co vysvětlovat…zato právě od toho půl roku začaly vybuchovat polštáře, pelechy a podobně 😀…takže počkám ještě pár měsíců, než pořídím pelíšek nový.
V práci v nestřežený okamžik rozkousal zip na otevřené kennelce, prostě si sundal z vrchu ty děrovaný látkový “dvířka” a vozobával, takže aktuálně nejde zapnout a naštěstí to teda ani není už potřeba, ale budu to muset opravit.
Na pelechu taky vlastně našel zip a první zničil ten, výplň polštáře byla až bonus 😀…a pak pro jistotu vyhrabal polštář pelechu ven a vykousal spodní matraci. Díky bohu že to nežere.

Arbora
Arbora 25.02.2025, 15:43:19 xxx.xxx.199.76

Ja mám už desať rokov anjela, ktorý stále vlastní svoje prvé hračky a ešte pískajú. Zato v dočaske som mala cca pol roka sympaťáka, ktorý s obľubou vyhryzával aj baterky z rôznych zariadení. 🙃 A to už bol “dosplelák”, okolo roku. Každopádne, skoro ročný pes, ktorý 9 mesiacov neničil a teraz začal, tam by som hľadala problém inde, než v tom, že je to decko a tie veci likvidujú.

Sardullah
Sardullah 25.02.2025, 19:09:36 xxx.xxx.189.104
janaa:

Já mám opačnou zkušenost. Jasně,malý štěnda občas něco zničí, ale nejvíc demoliční období, pokud přijde,nastane tak od půl roka do roka. Pak se to uklidní. Prostě s věkem přichází kreativní nápady,co malý štěně nenapadnou,je taky víc energie a sebevědomí tyhle skopičiny dovést do konce😜

Tak mě už mlaďoši od půl roka do roka zničili něco naprosto minimálně…teda když nepočítám berńuchu a venkovní polstry…když ono se jednou nic nestane, když jsem je neuklidila…podruhý…tejden..14 dní…tak člověk tak nějak není ve střehu…proč bych to uklízela, když už si toho ten pes nevšímá…a pak najednou čumí a polstry jsou rozebrané na atomy a rozesety po dvoře. No a nakonec to odnesla zahradní hadice. Ono to na první pohled nebylo vidět a pak jdu zalévat a stříkalo to úplně všude…asi chtěl vyrobit zavlažování…no zase moje chyba, si mám tu hadici uklízet a ne jí nechat roztaženou válet….

Ale jinak obecně já mám spíš problém u mladých psů se zahradničením…nebo problém…Gina mi jasně ukázala, že květinové záhony na zahradu nepatří  a tak je prostě nemám a mám svatej klid, stejně mě zahradničení nebaví. Jinak je to spíš o tom, že kopeme pasti na Popelku…a to mi ve své podstatě taky neva, díra sem, díra tam, to je fuk…zasypu jen ty, do kterých bych se mohla chytit a nebo naopak by do nich mohli šlápnout psi, protože je díra na profláklých běhacích trasách. 

No prostě si tak hezky žijeme 😎

Doron
Doron 25.02.2025, 20:07:48 xxx.xxx.166.89

Vždycky jsem psům boty zakazovala, prostě “ fuj” a oni to respektovali.

Prolomil to až Fram, ten boty neničí ale přenáší a přináší a já jenom “ vrať mi botičku”. Prostě jsem stářím tak nějak zjihla.

Ani nepamatuju, že by mi psi něco extra důležitého zničili,  Bengoš, kavkazák teda kdysi okousal barokní sekretář, Sandy, můj první pes, vytáhnul z knihovny a rozkousal knihu Výcvik služebního psa a Gučka mi v dětství ukradnul mobil a zahrabal ho na kompostu, ale jináč nic. 

Ani na zahradě už nehrabou, to je taky “ fuják”, ale v létě si s mým tichým souhlasem pod terasou společně vyhloubili chladící noru 🙂)

Oni dobře vědí, co je jejich  a můžou to ničit , třeba přetahovací lana, plyšáci z druhý ruky atd.

Myslím, že je to všechno o dohodě🙂.

Doron
Doron 25.02.2025, 20:33:47 xxx.xxx.166.89

Těď jsem si teprv vzpomněla na ovčandu Uzi. Já to úplně vytěsnila.😅

Ta ničila úplně všechno. Rozkousala boty, strhala okapy a ještě je sešlapala, pokácela ovocný stromky, vylezla na lednici, otevřela si kuchyňskou linku a rozsypala mouku po celým bytě..

Pořídila jsem si tehdy tehdy pejska do rodiny a ona byla ze super pracovní linie a ještě tam byla přikřížená malina, si myslím. Věděla jsem o tom tenkrát houby ☹️.

Byla u nás tenkrát nevyužitá.

Sardullah
Sardullah 06.03.2025, 07:33:36 xxx.xxx.221.216
»
Odpověď na příspěvek uživatele Doron z 25.02.2025, 20:07:48

Prostě jsem stářím tak nějak zjihla.

No to bych taky řekla… s každým dalším psem jsem větší a větší měkoň…. jako bejt taková jako jsem teď, když jsem měla ovčandu, tak nevim, ta by nám asi skákala po hlavě…. ale zase nejsem blbá, tak si vybíràm plemena, kde si to zjihnutí můžu dovolit…

hmn
hmn 06.03.2025, 09:18:12 xxx.xxx.104.131
Sardullah:

Prostě jsem stářím tak nějak zjihla.

No to bych taky řekla… s každým dalším psem jsem větší a větší měkoň…. jako bejt taková jako jsem teď, když jsem měla ovčandu, tak nevim, ta by nám asi skákala po hlavě…. ale zase nejsem blbá, tak si vybíràm plemena, kde si to zjihnutí můžu dovolit…

mám to úplně a zcela stejně
včetně výběru plemene (i pohlaví 🙃)
zjihlá “maminka” (slovo panička se tady vůbec nehodí) je pro tu bílou princezničku ten nejlepčejší parťák 🥰

Sardullah
Sardullah 06.03.2025, 12:59:41 xxx.xxx.189.104
hmn:

mám to úplně a zcela stejně
včetně výběru plemene (i pohlaví 🙃)
zjihlá “maminka” (slovo panička se tady vůbec nehodí) je pro tu bílou princezničku ten nejlepčejší parťák 🥰

Jo jo…bílé princezničce furt říkám, když mě zlobí (když se zabejčí).."to se dělá hodný mamince, která tě má tak ráda a furt se tě jenom zastává" a kanimůra otočí hlavu a prozpěvuje si “spadla bomba neslyšim…” a já říkám “já ti dám…neslyšim…si polib zadel” a ona “ty mi taky můžeš”…tak to asi toliko k té “zjihlé mamince”, ale pak ta potvora přijde a dá mi pacinku a něžňoučkou pusinku a “zjihlá maminka” je zpátky…jedno oko nezůstane dojetím suchý…😍…no a u berňuchy, tak tam je to daný tím, že on už je z podstaty věci mamáneček, tak co by dělal s “paničkou”.

sutrik
sutrik 06.03.2025, 15:06:55 xxx:xxx.8e8b:dfc2

Přemýšlím, jestli raptor něco nečekaného zlikvidoval. 

Když byl štěkanátko, dostal levný pelech, počítala jsem s devastací. Taky jo, raptor pečlivě vypáral v obvodu niť. A přes uvolněný spoj tahal výplň. 

Taky má rád pískací chlupaté hračky. Některé nechá žít, u jiných s pečlivostí chirurga vypreparuje oko, vytáhne výplň a pískátko. Kdepak roztrhání hračky, to je pro prostý lid, ne pro vznešené. Viz fotka.

S povolením se jako štěně ratloraptor podílel na likvidaci už skomírající prolízačky pro kočky. A “nenápadně” krade jeden pár bot, který je určený k likvidaci a je “náhodou” mezi ostatními botami.

Obrázek
Trickyvoo
Trickyvoo 06.03.2025, 15:22:16 xxx.xxx.16.130
»
Odpověď na příspěvek uživatele sutrik z 06.03.2025, 15:06:55

Takže zvládá náročné laparoskopické operace jo? 😂

Sardullah
Sardullah 06.03.2025, 15:44:13 xxx.xxx.189.104
Trickyvoo:

Takže zvládá náročné laparoskopické operace jo? 😂

Tak naše Gina provádí plyšákům kupírování uší, někdy i ocásků…nevim, proč se do toho tak najednou pustila…Maťula na ní vždycky tak vytřeštěně kouká, co to tomu plyšákovi dělá a jakmile jí plyšák upadne (kupírování provádí zásadně na gauči), tak běží a plyšáka sebere a zachrání. 

janaa
janaa 06.03.2025, 17:09:07 xxx.xxx.174.209

Smradi včera našli na zahradě zapomenutou hračku,co byla doteď zapadá sněhem. A zatímco já byla ve sprše….🤣

Obrázek
Jana (neregistrovaný) 06.03.2025, 19:36:10 xxx.xxx.53.55

Náš naháč jako malé štěndo přežil výbuch pelechu. Sundala jsem potah na vyprání a během pár sekund to bouchlo. Byl z toho úplně v šoku.😉😁

Obrázek
Arosek
Arosek 07.03.2025, 11:16:54 xxx.xxx.244.47

Ja s laskou vzpominam na Aroska, ten neznicil nikdy nic. Ani hracky. Ale s nim byl stale nekdo doma … 
Pak Zaja cetla knihy a presazovala kytky, Cirda likvidovala polstare, Drake sundal korkove oblozeni kolem postele, Eris byla zamrena na rukojeti kuchyskych nozu, Ferida stehovala pradlo ze skrine na dvur (a obe kradly a kradou jidlo odkudkoliv). Johanka se Skvareckem neznicili nikdy nic a seniori posbirany poruznu taky nic, pac ti uz byly radi ze jsou radi. 

A ted Pohroma a Terrenc, to je dvojka bez kormidelnika! Vetsina bot nema vlozky a stehuji se ruzne po zahrade, cokoliv zustane zapomenuto kdekoliv na stole je spolknuto/rozkousano/odneseno ven dle druhu tovaru, pelechy vybuchuji, plastove kelimky a talirky pachaji sebevrazdu a vcera umrelo komplet lino v pulce pokoje. Terry je navic fetisista, takze nechat nedke ponozky nebo spodary, zarucene  si je nataha do pelechu a dumla … 

Fakt uz se tesim az ta cuza odhara, pac porad doufam ze se pak trochu zklidni a flekatyho smetaka stahne s sebou. 

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.