Severní Čechy jsou široký pojem. Také jsem severní Čechy a i když dnes krásně, sluníčko a nad nulou, tak skoro souvislá sněhová. Tady si asi ještě pár dní počkáme. Natahuji uši, jestli je neuslyším skřípat, ale zatím nejsou ani čížci.
Ronja s motejlem (neregistrovaný)24.02.2025, 13:34:13xxx.xxx.119.6
Včera nám na zahradě přistálo hejno špačků, vybavila se mi scéna z Čelistí, kdy Brody říkal, že potřebují větší loď. Potřebujeme větší zahradu, nedali se spočítat, když se zvedli, byl to docela rámus.
Severní Čechy jsou široký pojem. Také jsem severní Čechy a i když dnes krásně, sluníčko a nad nulou, tak skoro souvislá sněhová. Tady si asi ještě pár dní počkáme. Natahuji uši, jestli je neuslyším skřípat, ale zatím nejsou ani čížci.
V neděli 23.2.2025 1 kus holub Hřivnáč ,Kyjov okres Hodonín.
V pondělí 24.2 2025 Žarošice,Silničná,3 Špačci.V okolí je slyšet již Skřivany polní.Jaro klepe na dveře.
Od neděle večera 23.2. již se na jižní Moravě výrazně oteplilo.Každou další noc je jíž nad nulou.Večer foukal teplý vzduch z polí krásně to voní jak rozmrzá zem.Žížaly zatím po setmění ven nelezou.
Odpověď na příspěvek uživatele Zrzavci z 28.02.2025, 10:26:40
A u nás už měsíc prolétají obrovské dva šípy hus, ale těch teda je, to jsem ještě neviděla. Pravidelně ráno kolem osmé a pak se vracejí směr Polsko kolem desáté.