Zdravím. Marně přemýšlím jak si usnadnit čištění pletiva od trusu, peří a prachu. Teď to vlhkym hadrem nejprve namočím a pak drhnu. Mám bodované pletivo a jde to blbě jak se pletivo kříží musím drhnout kousek po kousku. A tak se ptám moudrých hlav jestli nemají nějakou vychytávku nebo dokonce třeba čistící strojek kterým by se pletivo dobře čistilo. Díky za nápady, Bělouš.
Bělouši, kdyby jste to nenechal dojít tak daleko, že pletivo máte tak špinavé a čistil pravidelně, tak by jste to nemusel řešit tady! Čistím voliéry a klece 2x týdně po celý rok a jen pro informaci, bez újmy mláďat i chov.ptáků, zvykli si a o tom to je! A ještě navíc, když se krmí a nebo jen tak se jdu podívat a vidím peřička na pletivu nebo na zemi, tak je posbírám a je klid. Takže nic složitého a jsem zvědavý na rady od jiných moudrých hlav😁=´
Díky. Nemějte péči, nejsem 🐷 na hygienu jsem právě hodně, proto se taky ptám na tento dotaz. Jenže když máte papoušky, kteří spí na pletivě., tak je to znečištěné za 2 dny. Papoušky tam mám tak wapka ne. Napadali mě takové ti čistící mašinky na mytí oken apod.