Martin (neregistrovaný)28.04.2025, 18:04:10xxx:xxx.3744:2693
Zdravím, nemáte někdo zkušenost, co se stane když nechám ve 3 m voliéře lichou samičku zebřičky. Je tam pár korel a pár zebřiček. Měl jsem pár samostatně v kleci a padl mi samec a nechce se mi ji nechávat na samotce. Tak zvažuji, že ji tam pustím. Dík za zkušenosti.
Trochu je. Je to výstavní mramorová a nevím o nikom v okolí kdo je chová. Je loňská koupená na Slovensku, takže by měla být nepříbuzná k ostatním párům. Takže si ji dopáruji ze svých odchovů, pokud budou. Ale teď k ní nikoho nemám.
Trochu je. Je to výstavní mramorová a nevím o nikom v okolí kdo je chová. Je loňská koupená na Slovensku, takže by měla být nepříbuzná k ostatním párům. Takže si ji dopáruji ze svých odchovů, pokud budou. Ale teď k ní nikoho nemám.
Naděláte s jednou zebřičkou. Tak ji koupím samce obyčejného . Co se stane, když bude kříženec výstavní s obyčejnou ? To je něco.
Odpověď na příspěvek uživatele Anonymní z 30.04.2025, 07:06:22
Máte pravdu, je to jen “blbá” zebřička. Dám k ní nějakého samce, ať je odchov a hurá do výkupu.
Možná to tak někdo řeší, ale i ta zebřička má právo na solidní podmínky. Já radši odchovám 2 mladé, ale s nějakou vizí než 15 hlavně aby něco bylo. Jen jsem se zeptal jestli má někdo zkušenosti s chovem 1,2.
Přidal jsem do voliéry větve jehličnanů ať se má kde schovat a nějak to dopadne. Pokud bude odchov u jiných párů tak pak půjde k odchovu.
Odpověď na příspěvek uživatele Anonymní z 30.04.2025, 22:29:08
Santi Vám už odpověděl , bude rušit stávající pár, případně se přeparuji což nepovede k dobrému výsledku chovu bez ohledu na to kolik tam budete mít smrkových větví.