Jak se používá místní chat?
Chat na chovzvirat
Co jsem koukala do historie chatů, tak nijak.
A je jen pro registrované.
13.05.2025, 14:14:16 xxx.xxx.156.19
Asi dva večery jsme se snažili někoho na chat pozvat, ale povídali jsme si tam jen ve dvou 🙂. Škoda, pamatuju, že dřív to bylo celkem fajn.
Teď nebyl nikdo na chatu pár měsíců 😔
Myslím si, že většina lidí tady má zvířata a prostě nemůžu jen ta sedět na chatu. Zatímco do diskuze napíšou pár příspěvků, když mají zrovna čas. 😉
raven_kix:Asi dva večery jsme se snažili někoho na chat pozvat, ale povídali jsme si tam jen ve dvou 🙂. Škoda, pamatuju, že dřív to bylo celkem fajn.
zeptám se..jsem laik..jaký je rozdíl mezi chatem a diskusemi tady? já vlastně “nastoupila”na diskusi o kočkách kdysi ještě na iFauně a přešla jsem s holkama sem..Není to-si myslím-,že se diskutuje jakoby naživo?že člověk musí být pořád přítomen a povídat si?..Já teda zapínám ráno,a pak až se mi to hodí..někdy až večer,nebo vůbec,takže já bych asi chatovat nemohla…Je to ono? Ale mladší,co mají telefony,by to asi víc užili/y..
29.01.2026, 07:20:52 xxx.xxx.40.76
Dobrý den, ano je to přesně tak, jak píšete. Je to on-line konverzace s těmi, co jsou zrovna přítomni. V příloze posílám foto pro představu.