Aktuálně: 2 601 inzerátů244 126 diskuzních příspěvků18 786 uživatelů

Identifikace trusu u rybníka

Rybník (neregistrovaný) 14.06.2025, 20:45:56 xxx:xxx.e151:f580

Dobrý den, v průtočném rybníku s minimem ryb a spoustou pulců se občas objeví vydra - podle šupin a trusu. Ale dnes jsem tam našel zvláštní jakoby vyválená místa s polehanou vegetací. Vypadalo to jako kdyby se tam platilo něco velikosti menšího psa po břiše a ropatlávalo pod sebou trus. Vyválené dráhy se nacházely cca metr od hladiny a směřovaly do vody. První co mě napadlo, jestli to není nutrie, ta mi přijde že je takové prasátko. Jenže v naší oblasti se nutrie široko daleko nevyskytují. Navíc ta prý má trus kompaktní ve tvaru šišky, něco jako větší morče. Toto vypadalo o dost jinak. Neznáte tento pohled jako je zachyceno na fotkách? Co vy to mohlo být? 

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Verun
Verun 14.06.2025, 20:56:42 xxx.xxx.220.9

Vydra a vydřince( šedivé, našedlé … bobky) , počkejte až oschnou a rozdrolí se,budou v nich šupinky a kostičky z ryb… a jinak, dost bordel nadělají labutě a kachny, ale labutě vedou. Jsem normálně musela vzít lopatku a uklidit po nich , pes byl uplně v tranzu, jak se v tom chtěl válet a uzobávat…

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.