Ve vedlejším tématu mi byl doporučen aminosol. Nechci vedle odvádět pozornost, tak se ptám tady. Dáváte někdo? K čemu všemu je dobrý? Děkuji.
Aminosol
19.11.2025, 10:43:48 xxx:xxx.8f6e:1afd
Všechny informace si lehce najdete na internetu, už jsem Vám to psal. Nic ve zlém, nevím jak jste zdatný na pc a ve vyhledavačích, ale myslím, že i tak nikdo nenapíše něco jiného…Co jsem na to koukal, tak nic nenasvědčuje, že by to byl přípravek právě na ten Váš problém a ani nevěřím, že by vůbec nějaký byl. Víc bych věřil té mřížce v budce a nebo pak můžete mláďata potřít pravým gelem z Aloe very, zaručený výsledek, ale ta mřížka je jednoduchší postup. S pozdravem Zappe
Něco o tom přípravku:
Aminosol slouží jako doplňková krmná směs pro zvířata, která podporuje jejich organismus v období zvýšené zátěže, jako je růst, reprodukce, nebo při stresových stavech (např. transport, nemoc, pooperační stav). Přípravek obsahuje aminokyseliny, vitamíny skupiny B, soli makroprvků a glukózu, které podporují regeneraci, svalovou funkci a celkovou vitalitu zvířat. K čemu Aminosol slouží: Podpora organismu: Podporuje zvířata při zvýšené fyziologické zátěži, jako je intenzivní růst, období reprodukce nebo vysoká snáška. Zvládání stresu: Pomáhá zvířatům vyrovnat se s následky stresu všeho druhu (např. tepelný, nutriční, transportní). Regenerace: Je vhodný pro regeneraci organismu po nemoci nebo po operaci. Zlepšení příjmu krmiva: Podporuje lepší příjem krmiva, zejména při jeho snížení. Okamžitý zdroj energie: Díky obsahu glukózy slouží jako okamžitý zdroj energie, například po náročném sportovním výkonu. Regenerace svalů: Podporuje regeneraci svalové hmoty a napomáhá tvorbě nových svalových vláken. Složení a účinek: Aminokyseliny (L-lysin, DL-methionin, L-threonin, L-tryptofan): Nejsou svalovou ochranou, ale podporují regeneraci svalů, tvorbu svalové hmoty a kvalitu svalové hmoty. Vitamíny skupiny B: Mají zásadní význam v metabolismu sacharidů, lipidů a proteinů. Soli makroprvků (např. sodík a hořčík): Udržují acidobasickou rovnováhu a svalový tonus. Glukóza: Slouží jako rychlý zdroj energie.