mám tu 9 týdnnového mazlíčka malého vzrůstu bígl křížený jezevčík nevhodný dárek máme malé miminko a je asi alergický na psí srst pejska máme necelé tři dny je hravý má rád děti je naučen čůrat na podložku pouze do dobrých rukou.čislo 733 115 020. Cena 3500kč
Odpověď na příspěvek uživatele impact z 25.12.2025, 16:14:02
No já obecně chtěla napsat, že za křížence mi teda 3500,- přijde jako hromada peněz… a to jako i když na to koukám z pohledu nějaký prodejnosti… není to žádná profláklá designovka typu důdl a podobně…
Na vražednou kombinaci bych asi nebrala zřetel… kolik nějakých koupěchtivých lidí tohle napadne… mi přijde, že nejlepší prodejní valuta je roztomilost.
Odpověď na příspěvek uživatele kometa z 25.12.2025, 14:00:16
Reni, prosíme, mohla byste, coby správcová, rovnou upravovat nadpisy těchto témat? Bígl x jezevčík by vypadalo mnohem líp, to vás samotnou určitě dávno napadlo. Tohle rve oči. Díky.
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 25.12.2025, 16:22:15
že za křížence mi teda 3500,- přijde jako hromada peněz
Mně to zase přijde lepší, než darovat úplně zadarmo. Jako, že to aspoň trochu vyselektuje potenciální zájemce.
kolik nějakých koupěchtivých lidí tohle napadne
No právě. Moc asi ne. A za půl roku tady bude inzerát na prodej křížence, protože - alergie nebo změna práce nebo stěhování. Tři nejčastější výmluvy. Rozuměj - nestačíme na něj, neposlouchá a zdrhá.