mám tu 9 týdnnového mazlíčka malého vzrůstu bígl křížený jezevčík nevhodný dárek máme malé miminko a je asi alergický na psí srst pejska máme necelé tři dny je hravý má rád děti je naučen čůrat na podložku pouze do dobrých rukou.čislo 733 115 020. Cena 3500kč
Odpověď na příspěvek uživatele impact z 25.12.2025, 16:14:02
No já obecně chtěla napsat, že za křížence mi teda 3500,- přijde jako hromada peněz… a to jako i když na to koukám z pohledu nějaký prodejnosti… není to žádná profláklá designovka typu důdl a podobně…
Na vražednou kombinaci bych asi nebrala zřetel… kolik nějakých koupěchtivých lidí tohle napadne… mi přijde, že nejlepší prodejní valuta je roztomilost.
Odpověď na příspěvek uživatele kometa z 25.12.2025, 14:00:16
Reni, prosíme, mohla byste, coby správcová, rovnou upravovat nadpisy těchto témat? Bígl x jezevčík by vypadalo mnohem líp, to vás samotnou určitě dávno napadlo. Tohle rve oči. Díky.
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 25.12.2025, 16:22:15
že za křížence mi teda 3500,- přijde jako hromada peněz
Mně to zase přijde lepší, než darovat úplně zadarmo. Jako, že to aspoň trochu vyselektuje potenciální zájemce.
kolik nějakých koupěchtivých lidí tohle napadne
No právě. Moc asi ne. A za půl roku tady bude inzerát na prodej křížence, protože - alergie nebo změna práce nebo stěhování. Tři nejčastější výmluvy. Rozuměj - nestačíme na něj, neposlouchá a zdrhá.
Odpověď na příspěvek uživatele kometa z 26.12.2025, 08:49:42
Ale je to smutný… u pejska… kočičky a pod. prostě u nějakýho zvířete by nemělo být to, jestli je za tisíce a nebo zadarmo, rozhodující… je to živý tvor a myslím, že je to hlavně citová záležitost… nemůžu říct, že si Giny vážím víc, protože stála desetitisíce než kdybych měla třeba štěně od sousedů zadáčo.
Je smutný, když si lidi víc váží toho, za co dají víc peněz. Ale jo vidim to i u “ blbých” akvarijních rybiček… nemám iluze, že ty běžné, levné druhy v akvaristikách jsou spotřební zboží, který svůj krátký život protrpí v naprosto nevyhovujících podmínkách.
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 26.12.2025, 10:00:46
je to živý tvor a myslím, že je to hlavně citová záležitost
Jasně. Ale - ty, já i jiní tady to mají takhle. Pro ostatní je to prostě jenom ta věc.
Všichni mí kocouři byli a jsou zadarmo, ale péči mají stejnou, jako kdyby stáli desetitisíce. Protože zodpovědnost za živého tvora (Malý princ od Exuperyho). Ale ne každý to tak cítí, no.
Moje nejdražší kočka je nalezenec, jak říká pan doktor: jo to je ten, jehož léčení vás už stálo víc, než vaše auto. Ale to je blbej úhel pohledu, mám celkem levný auto🤣. Asi i proto, že těch zvířecích nešťastníků je pořád dost a mají prioritu, aby žili kvalitní život a autí sice není leštěnka, ale spolehlivý pracant tak co.
Jó nemít psy, tak bych mohla mít naleštěnou zánovní káru, ale co by to bylo za život bez psů… no tak jezdim ve stařičký Hondě CRV… účel holka plní stejně jako nový auto, no a zbytek peněz můžu narvat do psů.
Odpověď na příspěvek uživatele BaLu z 28.12.2025, 08:01:09
Ten, kdo není úplně chudý a to je pro psíka dobrý.
Jsou to náklady a to ještě zdali.
Adopční poplatky bývají i vyšší, štěně málokdy seženete, resp.neseženete.
Pejsek asi bude specifický, ještě jsem neviděla bígla, co by nebyl zdrhač a ta kombinace s jezevcem může být" zajímavá".
I to načasování po Vánocích mi přijde dobrý.
Mám z takového náhodného spojení dva ze svých tří psů, taky jsem je koupila a nemohla jsem udělat lepší rozhodnutí.
Taky jsem jednou dostala takový “nevhodný dárek”, docela jsem se naštvala, ale přejala jsem za něj odpovědnost, kdybych ho odmítla bůh ví, kam by se dostal.
Během týdne jsem mu našla nový domov, je tam milovanej a má se opravdu dobře , my bysme si nerozuměli, je mýho pohledu úplně blbej, jeho páníkům to ale vůbec nevadí.
Odpověď na příspěvek uživatele BaLu z 28.12.2025, 08:01:09
A proč by proboha měl být zadarmo? Očkování, odčervení i to krmení něco stojí. Náklady na jeho odchov jsou v základu (bez zdravotních testů, připuštění a vyřízení pp) stejné jako u psů s von před jménem. V tom případě by papíráci měli stát pulku když tohle má bejt zadara.