Je krásný, ale nemáte strach, že ho zašlápnete?😀Já zvyklá na velký psy bych ho asi zašplápla, nejsem vůbec zvyklá koukat pod nohy😄
No já taky nejsem zvyklá koukat pod nohy…už i ten holky lapiňák je děs, se divim, že jsem ho ještě nezašlápla a nebo že jsem přes něj neupadla…
Si teď furt říkám, jak to dělaj třeba lidi s čivavou nebo podobnými miniplemeny…na druhou stranu, když si čivava stoupne na ležícího páníka, tak mu neprošlápne hrudník…když přeběhne přes nohy ležícího páníka, tak mu je nezláme…a teda asi takovej páník od čivavy není samá modřina, jako jsem já…včera měla Gina rošťandovatou náladu, tak jsem se s ní mordovala, holka si to užila, já vypadám jako oběť domácího násilí 🤭
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 03.03.2026, 18:23:29
No jo, ty seš mladá holka🙂, tak si takovýhle blbnutí, mordování můžeš dovolit.To Alan už ví, že nějaké skákání, vrážení, mordování už si dovolit nesmí, to by taky mohlo dospět k úrazu a bylo by vymalováno. Takže vylítat se musí se psema, když je potkáme na procházce nebo doma s kroužky, přetahovadly.
Já jsem strašně zlá kočičí panička, Kocour je uvyklý, že si ho nevšímám, a když mi překáží, tak ho prostě nakopnu (ehm… zakopnu o něj! “zakopnu”, jsem chtěla říct! Jsem tak nepozorná, no vždyť to vidíte, tady píšu hrozné věci (omylem samozřejmě) a zakopávám i o vlastní kočku…)
V tom případku byla moje maminka mopc kříženej s Vencou. Ač postavy nevelká a hubená, tak jejím životním krédem bylo motat se mi do cesty a překážet v nejnemožnějších místech a momentech 😀 😀 Nejlépe jí to šlo v kůchni. Dodnes mám heslo pro rodinné příslušníky - Nedělej Babinu! Značí to, že mi mají jít okamžitě šicky z cesty 😀