Ahoj, DD. Jak se Vám líbí současná nová verze Peswebu? Často stránku sleduji a nový web mě tedy zklamal. Psala jsem provozovatelúm i mail:
"Dobrý den, bohužel došlo ke změně webové stránky na úkor kvality. Web není uzpůsoben mobilní verzi- chybí i čast textu na stránce, některým psům chybí na fotkách hlava a hlavně je web celkově nepřehledný. Zmizela například rubrika poslední vložení psi a celkový design je dle mého názoru nepřehledný. Prosím vraťte zpět původní ráz webu, nejsem jistě sama, komu to vadí.
Názory ostatních si přečtěte na chovuzvířat v diskuzi. Mám z peswebu už sedmým rokem adoptovaného psa, z Dočasek De De, ale našla jsem ho nejprve u Vás. Až budu hledat nového parťáka, forma stránek se doufám změní. Tahle forma je nevyhovující."
Odpověď na příspěvek uživatele Vahine z 23.04.2026, 06:58:46
NAPROSTO SOUHLASÍM!!!
Jsem z toho byla dost zaskočená a je to nepraktický oproti původní verzi. A ano, na mobilu úplně zoufalý teda, to jsem rovnou odpálila, že na to kašlu.
Je fajn, že jste jim napsala, otázka je, zda to někdo vezme v potaz? Mám Pesweb ráda, ale tohle je fakt nešikovný. Hodně nešikovný.
I mé kolegyni tahle forma vadí, ta tam kouká na psy i na kočky k adopci. Sem teda nechodí, tak se tady nevyjádří. Nejdřív se mi do toho nechtělo, ale s každým nahlédnutím na nový Pesweb to ve mně zrálo, že jim musím napsat. I kolegyni jsem to slíbila, že jim napíšu.
To se prostě moc nepovedlo, ta nová verze, můj názor.
Pokud to vadí někomu dalšímu a nebo pokud Vám se tahle verze webu líbí, písněte sem prosím, ať mají zpětnou vazbu na změnu, bude-li jakákoli. Děkuji.
Z mé pozice je nová verze naprostý peklo. Dali si tam nějaký svůj vlastní předadopční dotazník, který mají zájemci o adopci vyplnit. Stačilo pár dní, tři nové inzeráty a už jsem dostala dvakrát neskutečně zjebáno, že zájemce už cosi vypisoval a nebude si ještě prohlížet naše podmínky adopce.
Jenže ten dotazník je úplně k ničemu, je tam jen pár kusých informací a to je ještě zájemci vyplní jen z poloviny. Přitom v každém inzerátu máme výslovně uvedeno:
O adopci budeme jednat VÝHRADNĚ SE ZÁJEMCI, kteří si PROSTUDUJÍ DOKUMENT PODMÍNKY ADOPCE - http://russell-rescue.cz/podminky/ a budou JEDNAT DLE POKYNŮ, které jsou v něm uvedené. Pište prosím výhradně email, dle podmínek adopce.
A když pak lidem mejlem vysvětluji, že je nějaký jejich dotazník nedostačující, že ho bohužel nemůžeme nijak ovlivnit a prosím je, aby se řídili našimi podmínkami adopce, tak se setkám buď s totální smrští nadávek a nebo se na adopci prostě vykašlou. Prosila jsem lidi z peswebu, aby nám ten proces adopce upravili a dali tam to, že zájemci mají postupovat dle našich podmínek a úplně se na mě vy💩. Totál ignor. 😔
Přitom u jiných spolků vidím, že to mají nastavené individuálně podle sebe. Pro mě hrozný neštěstí a vážně uvažuju nad tím, že tam nechám jeden obecný inzerát s textem, že naše psy k adopci najdou výhradně na našich stránkách. Nebo z peswebu odejdeme úplně. Za mě je ta práce už tak dost psychicky náročná a nechat na sebe ještě ječet, že v tom máme bordel, tak to už je aj na moje pevný nervy moc…