Dlouho tu nikdo nepsal, jak teď vypadají ceny ve výkupu za běžné druhy exotů. Kdo teď v květnu navštívil některou z větších burz, mohl by to sem prosím napsat, díky. Kafe
Vypadá to že nikdo větší burzu nenavštívil , spíše nikdo nechce psát tady ceny aby nebyl nařčený že chová ptáky do výkupu . Za sebe vím jenom ceny andulek , tj. 100 Kč. Korely a agose jenom odhaduji na 250 Kč.
Ty otázky ohledně výkupu a jejich cen, tak jsou už neskutečně trapné! Tak omezit chov a je to! A né furt jen za kolik to kdo vykoupí a hlavně se toho za těch pár kaček zbavit, tak to je rozum na pravém místě. Jen tak dál chudáčkové, do výkupu s těmi vašimi mrzáčkami.
Ty otázky ohledně výkupu a jejich cen, tak jsou už neskutečně trapné! Tak omezit chov a je to! A né furt jen za kolik to kdo vykoupí a hlavně se toho za těch pár kaček zbavit, tak to je rozum na pravém místě. Jen tak dál chudáčkové, do výkupu s těmi vašimi mrzáčkami.
Odpověď na příspěvek uživatele Anonymní z 01.06.2026, 08:47:49
Trapný jste tady jenom Vy jestli Vás to nezajímá nevím proč se ozyvate a starate se po čem Vám nic není . Já osobně jsem nic do výkupu nedával , o cenách andulek jsem slyšel.
To je mi líto těch Vašich ptáku , než mu dát šanci na život tak ho raději zabít , darebáku !
Mě je líto vás a hodně a jakou tu šanci na život máte na mysli? Ten pták muže mít nějakou nemoc, vadu, škube se atď. a teda má jít do výkupu? Jen nepište, že všechno se dá vyléčit nebo to je jasná demagogie! A vůbec, dle vás, kde ti vykoupení ptáci končí? Jasné, že u dalších chovatelů nebo na farmách a pak zase dokola. Hrajete si tady na ochránce života a přitom kdo ví jak je to u vás. Patříte do stejného pytle mezi ty co plácají o welfare, rozměrech klecí a volier, kurníkárnách, králíkárnách atď. Kdo je větší darebák?
Tak jaký jsou ty ceny ptáku na burzach? Děkuji za normální odpověď.
Normální odpověď nedostanete , protože se tady vyskytují lidi , kteří jakoukoliv odpověď na toto téma okamžitě napadají , urážejí a zesměšňují pisatele.
Mě je líto vás a hodně a jakou tu šanci na život máte na mysli? Ten pták muže mít nějakou nemoc, vadu, škube se atď. a teda má jít do výkupu? Jen nepište, že všechno se dá vyléčit nebo to je jasná demagogie! A vůbec, dle vás, kde ti vykoupení ptáci končí? Jasné, že u dalších chovatelů nebo na farmách a pak zase dokola. Hrajete si tady na ochránce života a přitom kdo ví jak je to u vás. Patříte do stejného pytle mezi ty co plácají o welfare, rozměrech klecí a volier, kurníkárnách, králíkárnách atď. Kdo je větší darebák?
Ano píšu o rozměrech kleci a voliér a zato se určitě necítím jako darebák. Co to placate o oskubanych a nemocných ptacich do výkupu, už jste viděl jak výkup takové ptáky kupuje? To že Vám je jedno ze nějaký hňup chová dvě andulky v třiceti centimetrové kleci celý jejich naštěstí krátký život , mě jedno není.
///Co to placate o oskubanych a nemocných ptacich do výkupu, už jste viděl jak výkup takové ptáky kupuje? ///
Než něco napíšete, tak si to pořádně a pomalu přečtěte, aby jste to nejdřív pochopil a pak pište. Tyto ptáci nepatří do výkupu, ale k utrácení, už chápete?
A když vám to jedno není, že jak a kde ti hňupové chovají ptáky, tak to je šlechetné, ale co s tím jako naděláte? Vůbec, ale vůbec nic! Takže zbytečné starosti, ale asi máte málo práce.
Normální odpověď nedostanete , protože se tady vyskytují lidi , kteří jakoukoliv odpověď na toto téma okamžitě napadají , urážejí a zesměšňují pisatele.
Dobrý den, máte pravdu. Je to smutný co se tady z toho stalo. Každý má svou pravdu a názory jiných neakceptuje. Viz příspěvky výše.
Zdravím Vás všechny. Proč by se mělo mazat? Zatím nevidím důvod k mazání…prostě 100 lidí a 100 názorů. Máme svobodu slova a teda také písma a nadávky zatím nepřekračují hranice. Takže jen tolik. S pozdravem Zappe
Zdravím Vás všechny. Proč by se mělo mazat? Zatím nevidím důvod k mazání…prostě 100 lidí a 100 názorů. Máme svobodu slova a teda také písma a nadávky zatím nepřekračují hranice. Takže jen tolik. S pozdravem Zappe
Moc vám děkuji že jste nám to tak hezky a jednoduše vysvětlil. 🌷
Na celé téhle debatě mne nejvíce mrzí to, že se zde hádají lidé, kteří se skrývají za anonymitu internetu. Pokud máte tak jasně vyhraněné názory a je jedno, jestli pozitivní či negativní, tak se k nim hlaste veřejně. Tudíž alespoň jako registrovaný uživatel.
A pokud se nemýlím, otázka zněla na výši výkupních cen. Nikoliv zda a jak je morální či nemorální prodávat ptactvo v inzerátech, na stole či do již zmíněného výkupu.