Petr (neregistrovaný)05.06.2026, 02:06:01xxx:xxx.3fd:4e
Ahoj všem,
obracím se na vás s prosbou za kamaráda, který se už dlouhou dobu stará o svého pejska zachráněného z útulku. Od samého začátku mu věnoval maximum času, péče i peněz, aby měl konečně hezký život. Bohužel se nyní objevily vážné zdravotní komplikace a náklady na léčbu už přesahují jeho možnosti. Pokud by se našel někdo, kdo by mohl přispět byť jen malou částkou, moc by to pomohlo. Každá koruna má smysl.
Kamarád není člověk, který by chtěl něco zadarmo. Pokud by někdo z okolí potřeboval s něčím pomoct, rád pomoc oplatí svou prací nebo jinou formou pomoci. Děkuji všem, kteří příspěvek alespoň nasdílí.
Odpověď na příspěvek uživatele Irma19 z 05.06.2026, 04:00:30
Sbírku založil Petr Toman a píše o svém psovi, věk nepíše, jen opakuje, že je to člen rodiny a potřebuje MRI krční páteře (20-25 tisíc), event. operaci (30-35) a sbírka je na 80 tisíc.
80 tisíc je strašně moc peněz. Nikde jsem nenašla, jak je pejsek starý a jestli se dal pojistit nebo ne. Občas přispěje nějakou částkou i přímo útulek, odkud pejsek pochází. Nevím úplně, jestli zrovna tady bude moci někdo poslat, když sami máme zvířat doma hafo a peněz málo.
Odpověď na příspěvek uživatele Fiona.Praha z 07.06.2026, 17:28:04
Já jsem to četla, ale na fotkách vidím staršího psíka, v textu se píše, že má problémy už od adopce a léčba stála desetitisíce…. Tak mě logicky napadá, zda jsou další vyšetření a operace v zájmu zvířete.
Edit: neřeším primárně problematiku sbírky na léčbu domácího mazlíčka, ale welfare pejska. Někdy je milosrdnější nechat je jít, i když je to pro člověka těžké.