Nejsem takový znalec jako zjarda, ale andulky jsme chovali řadu let. Je to samička. A chovatel nemusel lhát, jen to třeba nepoznal.
Dobrý den jdu na vás s dotazem ? Pan chovatel mi tvrdí že ano
Dobrý den jdu na vás s dotazem ? Pan chovatel mi tvrdí že ano
Zdravím, už jak jsem Vám napsal na jiném portálu, tak tady se budu jen opakovat, že je to mladá samička. Podívejte se na ty bílé kroužky kolem nosních dírek. Zappe
zjarda:Zdravím, už jak jsem Vám napsal na jiném portálu, tak tady se budu jen opakovat, že je to mladá samička. Podívejte se na ty bílé kroužky kolem nosních dírek. Zappe
Dobrý den moc moc děkuji takže pan chovatel lhal děkuji za názor K.
Nejsem takový znalec jako zjarda, ale andulky jsme chovali řadu let. Je to samička. A chovatel nemusel lhát, jen to třeba nepoznal.
Tak hlavně že Vás tady přesvědčili , já trvám na opaku , DNA Vám nic neříká ?
DNA a Endoskopie je jasné řešení, ale u andulky? To přeháníte a teda dost. A vypadá na samici.
Nic nepřeháním jde mi o to kdo má pravdu. Jestli Vy tak se Vám tady omluvim a vypadá na samce.
Zdravím pochybovače, tak jen tak pro info, že jsem mluvil o této andulce s největším odborníkem co se týče andulek s p.Grodou a jeho odpověď byla okamžitá, že se jedná o mladou SAMIČKU. Tak jen tolik a dál bez komentáře. Zappe