Aktuálně: 4 831 inzerátů175 418 diskuzních příspěvků17 762 uživatelů

Komentáře ke zvířeti

Kobylka zelená

Vaše jméno:
Text komentáře: *
Napsáno je 0 a zbývá 500 znaků.
Nádherná kobylka dubová si přiletí za rozsvíceným oknem, aspoň vychytá jepice, ještě se živí mšicemi jako slunéčko sedmitečný, ale zbytky rostlin taky neodolá. Ráno ji pustím na svobodu.
Hledám odpověď na to, proč se mi stále vracela kobylka zelená do bytu. Pustila jsem ji ven a za chvíli byla zpět, ve dne, tedy nešla za světlem. Nechala jsem ji tedy doma, otvírám okna, aby mohla ven, kdykoliv se ji zachce, ale ona sedí stále na květinách, nebo na oknech na nejvyšším místě, nebo na mém monitoru. Bohužel, nemá zadní nožku. Chtěla bych vědět, zda může v bytě přežít zimu a zda vůbec přežije bez zadní nohy. Vidím zde jen otázky a žádné odpovědi. Asi se tážeme na špatném místě.
Mně by zajímalo, kde a jak kobylka přezimuje, jestli po nakladení vajíček umírá nebo se někde na zimu schovává
Mám na fíkusu krásnou kobylku zahradu nemám, kam ji lze dát, je dost velká
Dneska jsme měli kobylku zelenou v ložnici. Je nádherná, pustili jsme ji na zahradu
Dnes jsme měli kobylku zelenou v obýváku, je to nádhera, pustili jsme ji s holkami zpět na zahrádku!
Muze me nekdo z vas vysvetlit .z jakeho duvodu spi kobylka na mych nohou..a to uz treti noc ..vdycky me to v noci probudi chytnu paniku..co po me leze a pak ji dam do papiru a dam ji z okna ven ..a co myslize frajejrka dojde zase na navstevu..nechapu nic a blaen snad jeste nejsem..dekuji predem za nejakou radu ci smyslpnou odpoved
moc zajímavosti nemáte tak něco přidejte budu moc rád
Včera u mne přistála kobylka zelená. Co jí mám dát dobrého k snědku, než ji zase vypustím do přírody. A neni na ni už venku zima? Uživil bych ji do jara a pak ji dal svobodu? Díky.
Kobylce dávám pampelišky
Chytil jsem kobylku zelenou.Je nádherná.Jmenuje se Kýra.