Ondra M. (neregistrovaný)30.07.2020, 19:28:51xxx.xxx.26.37
Dobrý den, dnes jsme dovezli korelu poprvé domů, bohužel jak ji ve zverimexu chytali, něco si udělala z křídlem, respektive měla ho malinko krvavé, normálně s nim máve, ani ho nema zlomené, ale něco si s nim udělala, chci se zeptat, může se to křídlo zregenerovat? Jestli se samo uzdraví, nevypadá to na nic vážného, ale měla tam trochu krve. Děkuji za odpovědi
DagosLiso01.08.2020, 12:46:10xxx.xxx.201.254Dobrý den. Vyfoťte to, jak to vypadá. Pokud z toho neteče krev pořád a litá, tak nic nedělejte. A jedno pravidlo: NIKDY NEKUPOVAT PTÁKY ZE ZVERIMEXU. Proč? Protože nedesinfikují tak často klicky a bidla, tak jak by měli. Před 4lety jsem si dovezl kanarka ze ZVERIMEXU a měl vapenku. A to se stává skoro pokazde. A navíc je to tam strašně předražené. Radši si zajeďte na burzu a nebo na inzerát a korelu tak koupite za 150-200kc.
Dalibor Lípa
Mám dvě korely a jedna si asi zlomila křídlo když se chce protáhnout tak jí to jde ale míň než na druhém a píská přitom a nemůže lítat prosím za odpověď
Mám dvě korely a jedna si asi zlomila křídlo když se chce protáhnout tak jí to jde ale míň než na druhém a píská přitom a nemůže lítat prosím za odpověď