Mládě korely

Dobrý den, dá se nějakým způsobem poznat pohlaví korel 3 měsíce staré. Znamí má 3 a radi bychom samečka na ochočení a mluvení...
neregistrovaný Korela neregistrovaný
podle chování, ale není to samozřejmě 100%, samci jsou hlučnější, samice klidné, hlasově se většinou neprojevují, i ve 3 měsících už může samec zpívat, pokud jsou ručně odchované poznáte pohlaví podle chování snáž, ve voliéře je to komlikovanější, tak sednout si k nim a nejhlučnější bude samec :-D
neregistrovaný anonymní neregistrovaný
Aha, tak děkuji za radu a ještě jaké jméno se naučí nejlíp. Aby pro nej nebylo moc těžké. Nechci zrovna Pepíka
Korelka je dobrý společník, ale aby jste nebyla zklamaná, špatně se učí mluvit spíš pěkně napodobuje zvuky, nebo pískat ( vím, že mluvení není všechno ). Zkuste se zeptat na jiné názory. Pokud vybíráte samečka kvůli lepším předpokladům, tak ten se vybírá u andulek. U korel to je snad jedno. Třeba se mílím a někdo mě opraví. Aby jste to nebrala, že vám to chci rozmluvit korela se nechá dobře ochočit a doporučuji
neregistrovaný Smíšek neregistrovaný
Já jí nechci na mluvení ( ale když bude učenlivá zlobit se nebudu.) Chci jí jako společníka, kamarada... Jen jsem vyděla korelu co uměla říkat Pepíku. A proto se ptám na jméno, že bych jí mohla naučit aspon nějaké to jméno, ale nevím jaké.
Taky jsme měli koreláka, který uměl říkat Pepíčku
Ještě bych reagovala na výběr pohlaví ... u andulek jsou to psíš takové předsudky že samci mluví lépe ... a co se týče výběr korely jako mazlíka, samce nedopuručuji, jsou opravdu hluční, lepší jsou samice. Mluvit se naučí, zvuky také. Za rok jsem byla schopná svojí korelu naučit melodii a komolila svoje jméno.

Zdravým, rád bych věděl, kdy se může odebrat mládě rodičům korel k oddělení od rodičů. Děkuji

neregistrovaný Standa neregistrovaný
Položek na stránce: 10 20 50 100
Zobrazené záznamy 1 - 8 (celkem 8)

Přispět do diskuze
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Fotografie:
  Přidat další fotografii »