Aktuálně: 5 042 inzerátů173 731 diskuzních příspěvků17 746 uživatelů

Jaké existují receptury kvalitních krmiv Taste of the Wild?

Reklamní sdělení
Jaké existují receptury kvalitních krmiv Taste of the Wild?
MujMazlik.cz   02.11.2015, 10:00
2 791 6 minut čtení

Taste of the Wild jsou americká krmiva pro psy a kočky. Jedná se o superprémiové krmivo bez obilovin. Jejich obsahem je pouze složení, které je vhodné pro psí i kočičí stravování. Základem je vždy kvalitní čerstvé maso (bizoni, srnky, kachny, křepelky, jehňata, lososi, krůty a kuřata) a probiotika, které napomáhají zdraví Vašeho mazlíčka a zároveň se bere ohled na původ psů jako divokých šelem. Doplňkem pak nejčastěji bývají sladké brambory, bylinky, borůvky, maliny a rajčata. Cílem je vytvoření vyvážené stravy tak, jako by to vytvořila samotná příroda. Krmivo je vhodné pro všechny psí i kočičí plemena.

Vhodné granule pro domácího mazlíčka se nejčastěji vybírají podle věku. V granulích Taste of the Wild rozlišují tři kategorie pro psy (štěňata, dospělí psi a starší psi) a pro kočky jsou vyráběny pouze dva druhy granulí bez rozlišení věku.

Jaké existují receptury kvalitních krmiv Taste of the Wild?

Taste of the Wild pro psy

Nejprve tedy představím granule Taste of the Wild pro psy. Výběr je relativně velký, lze vybrat ze sedmi druhů. Jedná se o: High Prairie, High Prairie Puppy, Pacific Stream, Pacific Stream Puppy, Sierra Mountain Canine, Southwest Canyon Canine a Wetlands Canine Formula.

High Prairie

Krmivo High Prairie je superprémiové krmivo pro dospělé psy. Obsahuje především čerstvé kvalitní maso z bizona, doplněno jehněčí a kuřecí moučkou. Velmi důležitým ukazatelem je hrubý protein, který je v tomto případě obsažen ve 32 %. Vhodné pro psa v každém věku.

Výrazným kladem kromě masa a absence obilovin je také vyvážená směs bílkovin, látky podporující trávení a přirozené antioxidanty a obsah omega 3 a 6 nenasycených mastných kyselin. Toto krmivo se může pochlubit nejvýše možným hodnocením kvality při průzkumech organizace Dog Food Analysis.

Jaké existují receptury kvalitních krmiv Taste of the Wild?

High Prairie Puppy

Puppy označuje krmivo vhodné pro štěňata. Jedná se o kompletní krmivo, vyvážené a vhodné pro každou rasu. Doporučuje se u velkých a obřích plemen až do 2 let, u středních a malých plemen až do 1,5 roku. Díky danému složení, které je podobné složení pro dospělé psy, zajišťuje krmivo zdravé trávení, podporu a pomoc pro udržení zdravé kůže a lesklou srst. Díky rajčatům, které jsou rovněž v granulích obsaženy, je zabezpečeno dobré zažívání a dostatek potřebných vitamínů.

Granule High Prairie Puppy jsou složeny z bizona, pečeného srnčí, jehněčí a vajíček. Pro dobré trávení jsou začleněny také ovoce, zelenina, rajčata a batáty, které jsou přírodními antioxidanty. Hrubý protein je obsažen v 28 %.

Jaké existují receptury kvalitních krmiv Taste of the Wild?

Pacific Stream

Toto krmivo je vhodné pro citlivé, ale i ostatní psy. Jeho předností je složení především z lososa, který díky tomu dodává granulím jedinečnou chuť. Aby bylo dosaženo rovnovážné stravy, je losos doplněn o mořské rybí maso, batáty, uzený losos, ovoce a zeleninu, která zabezpečuje přírodní antioxidanty a podporuje imunitní systém. Hrubý protein je obsažen v 25 %.

Jaké existují receptury kvalitních krmiv Taste of the Wild?

Pacific Stream Puppy

Verze předchozího krmiva pro štěňata obsahuje především mořské ryby a lososa. Obsahuje takové složení, které je optimální pro rostoucí štěně a díky rybám a lososu je zajištěn přísun bílkovin, které jsou dobře stravitelné mimo jiné i alergickými psy. Lososový olej je charakteristický pro svoji podporu zraku, mozku a dalších neméně důležitých částí těla. Obsahem jsou také probiotika a prebiotiky, které udržují mikroflóru v rovnováze a přispívají tak ke zdraví psa. Složení je doplněno dále o batáty, brambory, hrách, řepkový olej aj. Obsah hrubého proteinu je 27 %.

Sierra Mountain Canine

Tento druh krmiva od značky Taste of the Wild je vhodný pro všechny psy od narození až do stáří. Jedná se o superprémiové krmivo s velkým obsahem jehněčího masa. Jehněčí maso a batáty jsou spolu v kombinaci velmi vhodným krmivem pro alergické psy. Granule jsou doplněny o ovoce, zeleninu a bylinky, které podporují imunitní systém. Sierra Mountain Canine je vhodná i v případě, že Vám záleží na vyvážené střevní mikroflóře celkovém zdraví psa. Hrubý protein je 25 %.

Southwest Canyon Canine

Krmivo Southwest Canyon Canine je kompletní vyvážené krmivo pro všechna plemena všech věkových kategorií. Oproti předešlému se liší především druhem masa. Tyto granule jsou složeny převážně z hovězího masa doplněné o pečeného divočáka. Díky tomu granule obsahují bílkoviny, které jsou lehce stravitelné a disponují výtečnou chutí. To, že je krmivo bez obilovin, je samozřejmostí, kterou není potřeba zmiňovat. Složení doplňuje ovoce, zelenina pro imunitní systém a látky zajišťující zdravou a vyváženou střevní mikroflóru. Hrubý protein je zde vyšší než u předchozích granulí – 29 %.

Jaké existují receptury kvalitních krmiv Taste of the Wild?

Wetlands Canine Formula

Jedná se o kompletní krmivo pro dospělé psy všech plemen. Toto krmivo je charakteristické větším množství druhů masa – kachna, kuře, křepelka, krůta a mořské ryby. Pro dobrou imunitu jsou granule doplněny o dostatek ovoce, zeleniny a bylinek. Vyvážená střevní mikroflóra je rovněž zajištěna díky obsaženým látkám. Ostatní látky zabezpečují lehce stravitelné bílkoviny a výbornou chuť. Podíl hrubého protein je 32 %, což je nejvyšší hodnota z nabídky Taste of the Wild pro psy.

Taste of the Wild pro kočky

Americká společnost vystupující pod značkou Taste of the Wild vyrábí krmivo také pro kočky, nicméně v omezeném množství. Na trhu jsou nabízeny dva druhy: Canyon River Feline a Rocky Mountain Feline.

Canyon River Feline

Canyon River Feline je superprémiové krmivo pro kočky v každém věku a vhodné pro všechny plemena. Disponuje vysokým obsahem pstruha a uzeného lososa, lehce stravitelnými bílkovinami a prémiovou chutí. Kromě pstruhu a lososa je krmivo doplněno batáty, brambory, řepkovým olejem a dalším ovocem a zeleninou, které podporují imunitní systém kočky. Hrubý protein tvoří 32 %.

Jaké existují receptury kvalitních krmiv Taste of the Wild?

Rocky Mountain Feline

Druhou variantou je rovněž vyvážené kvalitní krmivo uspokojující potřeby kočky v každém věku jako divoké šelmy. Hlavní složkou je pečená zvěřina a uzený losos. Kromě vysoce stravitelných bílkovin a výborné chuti, obsahují granule rovněž ovoce a zeleninu pro podporu imunity kočky a také probiotika a prebiotika, díky kterým je zajištěna vyvážená střevní mikroflóra. Hrubý protein je 42 %.

Jaké existují receptury kvalitních krmiv Taste of the Wild?

Všechny receptury krmiva Taste oft he Wild lze zakoupit ve specializovaném e-shopu na www.mujmazlik.cz

Doporučujeme přečíst také 10 důvodů proč doporučujeme krmiva Taste oft he Wild.

Podělte se s námi o názor na tento článek →

MujMazlik.cz  

Autorem od: 28.09.2015

Podobné články

Může vás také zajímat