cupenka128.05.2009, 19:45:17xxx.xxx.121.211prosim chcem kupit k mojmu senegalcovi protejšek a neviem co mam doma.prosim poradte, vy ste tu skusenejši. ma tri roky a my si myslime ze je to samcek.dakujem za odpovede
cupenka117.04.2009, 14:17:35xxx.xxx.50.211ahojte. chcem sa vas prosim opytat, ze co mam robit ked moj kanarik ma zalepene jedno ocko, ci mu mozem nakvapkat aj trochu kvapiek do oci pre ludi.chudacik asi dostal prievan. a este by som sa chcela spytat aku nizku teplotu znesu kanariky.chcela by som ich totiz prestahovat do letnej kuchynki.dakujem pekne za vase rychle odpovede
cupenka117.02.2009, 20:43:35xxx.xxx.31.24Dobrý večer.mám takýto problém a dúfam, že mi s mojim rozhodovaním pomôžete.ja mám doma samčeka - senegalca a chcela by som mu dokúpiť kamarátku - samičku.samček je asi 2 a pol ročný a ručne dokrmený.a chcela som sa spýtať aká je asi šanca že ju prijme.môj dôvod na kúpu je aj ten že chodíme do práce a on je doma sám. A ďalej, často tento samček kričí keď nie sme s ním v izbe alebo ma skoro ráno budí,myslíte , že by sa
čiastočne odstránil aj tento problém s kričaním keď budú dvaja?Ďakujem za Vaše názory: s pozdravom lucia
cupenka127.12.2007, 20:30:10xxx.xxx.131.78dobrý den.ja mame asi rok stareho senegalce.ked sme si boli ponho u pani ktora ho dokrmovala tak nam povedala ze nesnasa chlapov pretoze ho dokrmovala ona ako zena.mozem vam potvrdit ze muzov nema doteraz rad.mojho otca toleruje ale nejde za nim a kuse ho.myslim ze na tom nieco je.ked ho dokrmuje zena viacej prilne k tomuto pohlaviu a zase naopak.
cupenka131.08.2007, 16:57:51xxx.xxx.32.196a neda sa to zjistit aspon na neake percento ci je to samec alebo samica.ja si osobne myslim ze je to samec ako buk.diki za odpovede