Tak jsem s Čikitkou zůstala spát na gauči,aby nebyla zase pod gaučem…přikryla jsem jí dejou a držela jí v obejmutí,aby věděla,že jsem s ní…cca v 1 hodinu ráno mě probudila,že sedí..tak jsem toho hned využila a zkusila ji dát napít a najíst..pít nechtěla,ale tentokrát sama snědla další dvě tekutý tyčinky..takže toho fakt snědla zatím nejvíc..pak jsmě obě usnuli a asi ve 4 hodiny jsem se probudila,že jí necítím vedle sebe..šla si lehnout do pelíšku vedle gauče,tak jsem jí jen zkontrolovala a ještě usla..a teď jsem se probudila a akorát vylézala z pelíšku a opět ho počůrala celý🙄Proč si na ten záchod bože nedojde?No a koukám,že tam je kapka krve..hned jsem jí zvedla a zjistila,že si kouše a tahá ty stehy😔
Jsem totálně zlámaná z toho gauče,ale musím do práce..jdu jí ještě zkusit nakrmit a vyčistit to břìško…
Čikitka dneska stále stejný stav..navíc byl počůraný pelíšek,ani nešla na záchod😔Takže mi ale dneska konečně přišli ty Calopet pasty..takže jsem do ní (ne příliš dobrovolným způsobem😂) nacpala doporučenou denní dávku a pak dvě ty tyčinky tekutý od Ontaria..z misky to nechtěla,takže jsem to dávala z prstu a tak dlouho jí to dávala před čumák,dokud to neolízla..teď večer se do ní pokusím ještě něco dostat..povedlo se mi jí vyhnat z pod gauče na záchod..takže čůrala úplně hodně..prostě to drží celý den,než aby vylezla😔Já ten její stav nechápu..bříško hezké,nenateklé,není teplé..nevím co už s tím..
Jinak pohovor…mám za mě dobrý pocit a děj se vůle boží….za 14 dní budu vědět výsledky…tak uvidíme,co ze mě bude😜
U nás dneska pásy bouřek a deště,ale vždy jen chvilkově..
Tak jsem vyzkoušela od ségry takový ty tekutý mlsky od Ontaria a ty Čikitka jí!!!Okamžitě jsem jela do zverimexu a nakoupila kvanta zásob😂Prodavačka se jen smála😂Koupila jsem i ty polívky od Ontaria a ještě něco..dneska konečně snědla aspoň něco..dvě ty celý mňamky a cca půlku té polévky…trochu se mi ulevilo..je to tekuté,tak jí to i trochu doplní tekutiny…jinak teda většinu dne stále prospí nebo je schovaná za gaučem..já jí vždycky vytáhnu a chovám..teď cca hodinu a půl už u mě spinká,ale jak se zvednu vyčistit zuby,uteče zase za gauč..ta Calopet pasta je na cestě,tak snad to pátku dorazí…
Jinak holky,držte mi zítra palce..jdu na pohovor(v rámci firmy) na vyšší post…tak ve 13 hodin si na mě vzpomeňte,je to dvouhodinový pohovor😏
Bobi sama ho nevypije..to jsem zkoušela..jedině fakt tou stříkačkou zkusit…každopádně dneska jsem objela všechny lékárny ve městě a Calopet pastu mají jen na objednání.. vyjde na 599 kč 120 ml tubička..je mi to jedno,hlavně,když jí to pomůže..takže jsem si jí objednala..do 3 dnů bych jí měla mít..dneska snědla aspoň malinko zase šťávy z kapsičky a v záchůdku byl pidibobek..takže jíst něco musí,když má bobík..měla jsem z něj radost🙂
Dneska jsem s ní celý odpoledne..ani se od ní nehnu..jen už fakt budu muset metelit za zvířátkama..ale chci,aby se cítila dobře a aby byla u mě…
Bobi moc děkuju😔Ty jsi zkoušela i vývar viď?Pomohl viď jsi říkala?Já tam mám pro ní úplně hostinu,3 druhy naškrábaného masa,smetanu,3 druhy granulí,kapsičku..nic..nedotkne se..měním jí to,aby to měla česrtvé..nechce..ráno opět stejný scénař..nevylezla z pelíšku,nejí,nepije…
Raduš vetce jsem volala,navrhla infuzi..že bych zítra odpoledne po práci dojela..mají odpoledne otevřeno..jenže to pro ní bude další stres a já se o ni teď strašně bojím,aby ji to v jejím stavu neodrovnalo…
Raduš to je super,že tablety zvládnul..u nás dnes první pokrok a podařilo se mi do Čiky něco dostat..a vodou jsem se necrcala..vůbec nechtěla pít,takže jsem vzala stříkačku a pomaličku po trošičkách jí vodu dala do pusinky…pak jsem přemýšlela,jak do ní dostat něco k jídlu..napadla mě už jen zakysaná smetana..tu vím,že Čiky miluje..takže jsem metelila koupit smetanu a Heuréka!!Musela jsem teda jí dávat na prstu,ale slízala tak cca velkou lžičku řekla bych..to byl úspěch…jenže bylo na ní vidět,že je prostě bez chuti..takže jsem pak ještě jela koupit její oblíbené kapsičky a vidličkou jsem je úplně rozmělnila na minikousky a dala tam hodně šťávy..a tak dlouho jí to nutila,až začala trochu jíst..nejdřív šťavu a pak i trochu kapsičky..bylo to zanedbatelný množství,ale já skákala radostí..protože je úplně propadlá a hubená,jak nejí..nechci na ní tlačit a něco do ní cpát násilím..ale musím vidět,že bude jíst…teď jsem sí konečně prvně viděla jít i na záchod..to mě trošku uklidňuje..ale teda opravdu jsem nečekala,že jí to takhle odrovná ta kastrace😔
Předem máme zlatooooo!!!!A to,že to normálně nesleduji,ale letos jsem to klukům vážně moc přála,když se to hrálo v Čechách🤗
A probírají se tu klíšťata??Tak tady máte holku,co rok co rok nasbírá snad nejvíc klíšťat ze všech😂Letos už 8 zakouslých klíšťat…a kolik jsem jich ze sebe sundala fakt nepočítám…co lezli a nebyli zakousnutí..do konce roku jich tak 10 ještě určitě bude…a to můžus být klidně nastříkana repelentem a ani prd..jdou po mě…mimochodem stříkám.se koňským Endurem taky😂
Bobi noha vypadá skvěle!!A Raduš podávám hlášení,že Čikitka nejí😔Pije,ale taky ne moc..ale jíst nechce…buď jen spinká a nebo je schovaná za gaučem..teď večer teda vylezla a šla do kuchyně,ale je totál přejetá stále..a zkoušela jsem maso,kapsičku,vývar..nic..nechce jíst..volala jsem dnes večer vetce(mají v neděli večer otevřeno),a prý mám být v klidu ještě..prý pokud není apatická mebo se nemotá a nepadá,nemám se zatím bát..že některé kočičky to snáší hůř..já to popravdě u žádný kočice nezažila,aby nechtěla tak ,,dlouho,, po kastraci jíst..nemáte někdo zkušenost?Prý mám hned přijet,kdybych viděla,že je to horší..ale mě přijde,že jsem ji tím totálně vystresla a zklamala asi..musela se strašně bát..když jsem tam po probuzení nemohla hned být..
Tak to máme za sebou..musím říct,že takhle nervózní jsem zase dlouho nebyla…Čikitka v přepravce při cestě na veterinu hrozně plakala,takže to mě úplně donervilo…a když jsem jí pak držela na uspání,tak už jsem byla KO..přijela jsem si pro ní po hodině a půl a jak mě pustili do ordinace a já jí viděla v přepravce,začala jsem slzet..vetka se mi smála,že šlo přeci o běžný zákrok,že jsem se nemusela bát..tak jsem jí vysvětlila,že jak jde o moje zvířata,tak hned hysterčím😂Každopádně vše prý proběhlo dobře,za to Čikitka se klepala jak drahocenný pes..a aamozřejmě je připitomnělá po narkóze.. když jsem jí přivezla domů,tak Pučmelda na ní syčel,holt cítil tu veterinu…ale za to Nikoušek je úplně prostě starostlivý a je jí furt za prdelí a leží u ní…je to strašně hezké,jak se o ní bojí a chodí kolem ní opatrně po špičkách…musela jsem na chvíli na zahradu zavřít zvířátka a když jsem se vrátila,byla Čikitka schovaná za gaučem..asi se tam prostě teď cítí v bezpečí..samozřejmě se ode mě cítí zrazená,co jsem jí to udělala…úplně to na ní vidím a nechce ke mě ani jít…
Bobi mám radost,že je to lepší…a ty injekce..já bych si sama injekci dát nedokázala..jsi borec..
Bugyrro já to zkoušela na Bertíka..ale nic nezabíralo..až to Foresto bylo první,co fungovalo celou sezónu…ale už holt asi rezistence..
Bobi tak jak je?Už skáčeš přes kaluže?😂Dělám si samozřejmě srandu😊Ale nepodceň rehabilitaci..mamka furt brblala,nechtěla a do teď má problém s tou nohou…a jen proto,že to podcenila..
Raduš bohužel se mi poondila ta fotopast,co mi posílá fotky do telefonu(přestala posílat fotky a přes telefon mi podpora nedokázala pomoct),takže jsem jí musela poslat na reklamaci a abych měla aspoň trochu šajna,kdo se tam pohybuje okolo,musela jsem tam prdnout tuhle starou..takže zatím jsem jí tam nedala,ale hned jak dorazí z reklamace ta nová,tak jí tam prdnu…každopádně na zahrádce zatím klid,jak jsem to ještě víc zaucpala,ale pak jí tam pro zvědavost dám..
Jsem docela nasraná na to Foresto😠Není to zrovna levné a nějak ta účinnost klesá..Bert dneska dvě nasátá klíšťata na hlavě…tak co to sakra je..myslíte,že už fakt rezistence?Jak to má několikátý rok po sobě?
Zítra na nás holky myslete,jdeme s tou Čikitkou na tu kastraci..už teď jsem z toho nervózní a jak se znám,nebudu spát..ráno musím brzo vstát,abych to pofackovala u koníků a mohla je jít večer jen zavřít..abych byla hlavně pak s Čikitkou po té narkóze…už aby to bylo za náma…
Raduš já to nevěděla,že bude mít pauzu..já jen hned zbystřila,jak se začala mrouskat a hned jsem objednala k vetce na kastraci..myslím si,že to nemá smysl prodlužovat a po tom prvním mrouskání jí rovnou vykastrovat..aspoň pak začne doufám nabírat a nebude jak nítěnka..ona teda papká za 3 kočky jako panička😂,ale na ní to vidět není a na mě jo sakra😂
Bobi to s tou nožkou..takhle když se kámoška zranila na dovče,tak aby mohla do moře,tak jsme jí to obalili potravinovou fólií a dole jí to utáhli ustřiženou gumovou rukavicí a perfektně to drželo a nic se jí tam nedostalo. Jakože žádná voda…
U nás dneska střídavě krásně a pak bouřka a déšť…já mám teď teda štěstí a je fakt hezky a my jsme s kobčou na prochajdě…ale už se za náma zase ženou černé mraky..jako mám z toho deště radost,ale nemám radost,že díky tomu poroste plevel ma zahrádce jedna báseň😂
Jo a holky stává se vám někdy,že se vzbudíte a už od rána máte na něco chuť?Já mám prostě dneska na jazyku špagety carbonara..a myslela jsem,že se tý chutě během dne zbavím a ono nic..takže až dojedu domů,budu se muset dát do kuchtění…
Jani tohle mi udělal Nikoušek taky,když jsem odjela na dovolenou a on byl s Pučmeldou doma sám..i když za nima každý den chodila kamarádka,tak prostě pochcal postel,předložku na záchod a myslím,že i podsedák na židli to tenkrát byl…nikdy to neudělal už vickrát,byl to prostě protest,že jsem pryč a on je tam jen s Pučmeldou…
Čikitce konečně skončilo mrouskání a já se konečně vyspala po dlouhé době…zlaté její klasické zlobení oproti tomu mrouskání..ještě,že už se čtvrtek blíží😂
U nás už 2 dny prší,to je snad zázrak🤣Nasnídám se a vyrazím s poničkou malou na procházku..
Nepřišla jsem na to,co za zvíře to bylo,ale pokud se to bude opakovat,tak mám sakra 2 fotopasti,tak tam prostě jednu fotopast prdnu..naprosto nechápu,že mě to nenepadlo hned🙄A až zjistím,co to je za zvěrstvo,pak podle toho zabezpečím zahrádku..teď počkám,jestli vydrží to utěsnění pod plotem a pak uvidíme..
Jinak v práci magořina..skončil můj šéf a je to teda teď totální pakárna..samozřejmě místo něj se hledá náhrada a začal boj o koryta..já se hlásit nechtěla,ale spoustu lidí za mnou chodilo a prosilo mě,ať se přihlásím,že mě podpoří…a tak jsem to tam taky hodila..jen teda nevím,jestli už to není pozice nad nějakou mojí kapacitu nebo jak to říct..furt platí to,že chci prostě chodit domů s čistou hlavou a rovnoměrně rozdělit můj čas mezi práci,volný čas a moje zvířátka..a tady je hoooodně starostí a mnohem míň času,ale je to kariérní posun a je to samozřejmě i o penězích..upřímně když člověk žije sám,má do toho tolik zvířat,auto,skútr,nájem,jídlo,pojistky apod.,tak se hodí každá korunka a ten život není úplně jednoduchý😂
Čikitka se rozhodla mě zničit svým mrouskáním😂Už ani nevím,kdy jsem se vyspala..myslela jsem,že se čičiny se mrouskají max.týden?Ale Čikita jede už dýl…snad to o víkend už ustane nebo se zblázním..
Raduš rajčata přežili,to jedno jsem zasadila a hlínu upravila..ale nepřežili papriky,ředkvičky a mrkev..vše vyhrabáno a nelze vrátit..úpně zničený..a opět na přesně tom samém místě..myslíte,že by tohle udělal zajíc nebo bažant?Souseda napadl mýval,ale toho sem u nás nikdy neviděla,tak nevím..jsem pěkně naštvaná,na ředkvičky jsem se těšila😔
Jinak Čikitka je už objednaná na kastraci. Jdeme příští čtvrtek od 16 hodin..takže hned po práci pro ní pofrčím a hurá na to..asi jsem zněla dost zkroušeně do telefonu,protože se mě vetka ptala,proč to říkám tak smutně..tak jsem jí vysvětlila,že i když už mám za sebou hodně kastrací koček,jsem pokaždé vždycky hroooozně nervòzní,protože prostě nevíš,co se může posr.. už aby to bylo za námi
Bobi to jsou výborné zprávy,že už to máš za sebou😇No a cítíš se celkově dobře?Mamce když operovali koleno,tak operace prý dobrá,ale nejvíc jí prý bolela následná rehabilitace..pamatuji si,že nadávala po každé rehabilitaci,že ty sestry jsou prostě surový a vůbec nebrali ohled na to,jak jí to bolí..ale nechci tě strašit ježiš🙄
Raduš nechceš nám Viktěnku prdelku vyfotit?Když už je to lepší?Jinak z toho mám velkou radost…neboooooj,další kočičku už opravdu neee…myslím,že 4 kočičáci naprosto stačí😂Ju a zapomněla jsem objednat tu Čikitku na tu kastraci🙄No a dneska začalo nanovo mňoukání..ale nechová se jakože typicky pro mrouskání..žádný nastavování a tak..jen prostě chodí od okna k oknu a mňouká tak hluboce…
Jinak ten odstraňovač chlupů má být prostě takový malý ruční vysavač nebo jak to popsat..uvidíme,jak se na to budou kočičáci tvářit…
Raduš mám radost,že to vypadá s Viktěnkou lépe a že papká… snad tedy ty injekce zabírají…a co vůbec Gučinka?Vnímá,že je teď Vikťa nemocný?Když jsem jezdila s Nikym kvůli tomu zánětu,tak vždycky,když jsem ho dovezla,tak se Pučmelda i Čiky seběhnuli a byli furt u něj..
Bobiško,budu na tebe myslet a budu držet pěsti,ať to proběhne hladce a v klidu a ty nám pak budeš psát,jak hezcí tam jsou doktoři😂
Já byla dneska na kočičí výstavě kouknout na kočice a nakoupila pár věcí,abych podpořila útulky a jeden spolek..no a nezapomněla jsem koupit pytlíčky šanty a kočičinec doma se mohl zbláznit..všichni se po tom doma váleli,kutáleli a byli úplně vyfetnutý😂
Potřebuji vymyslet něco na chlupy😔Nebo to je hrůza…kočičáci začali přelínávat a já mám plný byt chuchvalců chlupů..přijde mi,že jen zametám a vysávám..a jak jsou kluci(Čikitka naštěstí má jiný typ srsti) specifičtí tou svou srstí(lehoučká mončičáková srst),tak to je šílené…furminátor vůbec nepomáhá a navíc je to kočičakům značně nepříjemné…napadlo mě,neexistuje něco,čím se chlupy vyčesávají a rovnou odsávají?Jakože třeba nástavec na nějaký ruční vysavač nebo já už nevím..
Raduš když měl ten mamky kocourek lymfom na tom střevě(nevím,jestli si to pamatuješ,pohřbívali jsme ho na začátku loňského roku),tak to doktoři nejdřív ani na sonu neviděli..až pak úplně přestal jíst,jen pil..a nekakal..už to neprošlo skrz ten lymfom..a mňoukal a naříkal..jeli jsme ho uspat,protože to bylo trápení..je zajímavé,že u tebe tu ,,masu něčeho,, vidí hned..třeba to opravdu není žádný lymfom,ale mohlo by to být něco,jakože co by mu ucpávalo třeba střeva?Proto průjem a ne celý bobík?Pamatuji si,že s jeho trávením,respektive vyprazdňováním,jsi tady vždycky řešila problém…a navíc..to žd chodí ven,to asi zvyšuje pravděpodobnost toho,že se může nakazit něčím od venkovních koček ne?Co myslíte?
Raduš já si pamatuju,že když jsem tenkrát u Čikitky řešila průjem,když jsem jí přivezla,tak na veterině mi nic nedali..až pak jiný vet mi dal pastu,ale taky to nebyl žádný zázrak..srovnalo se to pak časem samo..dneska už má ukazkové bobky samozřejmě😂
Takže Viktík normálně baští?To je super…to je hlavní,ať papá a pije…hlavně pije u toho průjmu..a vy jste měli jet někam na dovču Raduš?To by stejně asi neklaplo ne s tím Viktíkem teď ne?Kdo by mu píchal ty injekce?