Aktuálně: 1 875 inzerátů279 969 diskuzních příspěvků19 991 uživatelů

Příspěvky uživatele

Canka

Canka
Canka 05.05.2026, 23:19:45 xxx:xxx.58ed:9844

Ahoj holkyyy,

Tak jsem dnes byla v lékarně na kontrolním přeměření cholesterolu.zaplatila jsem si ho ze zvědavosti,protože už měsíc a půl beru ty prášky a držím tu dietu v rámci možností…no a světe div se,kleslo to skoro o polovinu!!!!!!Takže dnes fakt obrovská radost,takže to zítra oslavím nějakým pořádným jídlem jako odměnu😊Už si na to pomalu zvykám,že žiju bez fast foodu a sladkostí,ale co si budeme,to byla moje největší radost v jídle tohle prasáctví😂

U nás konečně teď večer prší!!Po takové době sucha konečně déšť!!!!!!!

No Raduš ta Boženka..je to hodně i o počasí..jak jsou teplý rána,je to pro ní lepší..ale jak jsou chladný rána,tak jde vidět,že jí ty klouby bolí ..takže reď hodně řeším,co v zimě..už na podzim vlastně…nemůžu jí na zimu prostě zavřít..to by trpěla..miluje svojí volnost…ale přemýšlím,že jí prostě nechám ušít nějaký obleček na míru(ta termoregulace podle mě už je prostě v prdeli,proto se občas i klepala) a budu jí ten pohyb ve velkém výběhu regulovat…a nebo jí tam nebudu pouštět vůbec..ale nezavřu jí úplně do boxíku..to by fakt nebyla šťastná..musím to nějak promyslet..

Canka
Canka 29.04.2026, 21:41:49 xxx:xxx.4fe3:a6e6

A tady ještě modelky zvířecí…a jednu ferratovou nadšenkyni😂

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Canka
Canka 29.04.2026, 21:38:52 xxx:xxx.4fe3:a6e6

Ahojky všem,

Tak se mi konečně povedlo se přihlásit🙄Ale to byli nervy..koupila jsem si totiž nový telefon a všechno to nastavování aplikací a všeho mě málem stálo nervy😂No a nedošlo mi,že mi to zkomplikuje i všechny přihlášení..bych bez toho mobilu byla úplné v řiti😲

Děkuji všem za rady…antibiotikům se chci vyhnout..na to,jak hrozivě to vypadalo,už jsem i čůrala krev,tak jsem to snad dokázala rozehnat a dneska konečně úleva..už cítím jen minimum obtíží..a koupila jsem ještě včera tu D-manosu..je to prášek,co se rozpustí ve vodě..pochopila jsem,že je to jednoduchý cukr nějaký,který projde až do ledvin a chytá ty špatné bakterie a vyloučí je s močí…je tam 3x denně,ale v lékarně mi řekla,že při silných obtížích po 3 hodinàch…no a fakt je to znát..hodně mi pomohl ten ledvinový pás..to suchý teplo prostě..a ten Ibalgin si taky beru..a piju tolik urologickýho čaje,kolik se do mě jen vejde😂Myslím,že zítra už to bude dobré…

Objednala jsem se na přeměření cholesterolu do lékárny Dr Max na 5.května odpoledne..doktorce jsem volala a prostě prý ne,na přeměření až v říjnu,až doberu prášky. Tak prostě chci vědět,jak jsem na tom..což o to,moje životospráva je fakt špatná…ale pracuju na tom a věřím,že to snad dokážu napravit i bez prášků…

Přidám nějaké ty fotečky z Itálie…konkrétně oblast Apulie..snad se povede nahrát

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Canka
Canka 07.04.2026, 21:02:49 xxx:xxx.89bf:ff65

Ahoj holkyyy,

Takže jsem dneska měla doma týpka,co mi měl vyřezat do stropu nějaký ty okýnka na ty pastičky na ty myši…no prý to všichni ostatni z baráku odmítli,že to nechtějí..a že jestli si dovedu představit,že to mám v ložnici a koupelně a lezu tam po štaflích sbírat mrtvý myši..což když jsem nad tím přemýšlela,tak ne..to dělat nechci…platím tu plný nájem a ne nějak malý a mám mít díry ve stropech a sbírat mrtvý myši?Ani hovno😂No měl nějakou kameru a dal jí do ty šachty,odkud mi v koupelně vypadla ta myš..no a zjistil,že mezi mýma stropama a podlahou bytu nade mnou naprosto chybí jakákoliv izolace,takže myši tam mají pre…no a že to jde řešit na obec..tak jsem zvědavá,co se vyřeší..každopádně mi zvědavost nedala..a vylezla jsem tam do tý šachty,strčila tam ruku a natočila tam telefon..zapnula video..no a nestačila se divit..poslala jsem to všem mým sousedům,ať se podívají..všichni nasraný..no jsem hoooodně zvědavá,jak tohle obec vyřeší…to je na to sundat stropy a udělat všude rekonstrukci a izolaci..

Canka
Canka 31.03.2026, 21:41:31 xxx.xxx.212.25

Ahoj holky,

děkuju všem za cholesterolové info😂No nadšená z toho nejsem,z těch prášků…ale tak vidina,že to musím vydržet do toho října,než půjdu na přeměření a tou dietou i by se to mělo zlepšit na tolik,že je zase vysadím,mě troški drží…ono se jako není čemu divit s mým životním stylem,že mám ten cholesterol takový,jaký je…jsem fast foodová a cukrová královna😂Jako tolik,kolik toho já dokážu zprasit,to není normální😂A hodně všechno jím za běhu,protože furt někam pospíchám😀Ale jako snažím se zatím,co to jen jde..i kolegové v práci se podovují nad moji jídelní změnou😂Dneska jsem odmítla i klobásy od kolegy a dort od kolegyně,a to bych nikdy neudělala😂

Dneska se mi konečně do Božky podařilo dostat trochu toho uhlíku černého a kvasnic..minimum,ale přeci jen..koupila jsem jí jinou misku,rozdrobila do ní nadrobno rohlík k tomu,co v tom má a paradoxně to snědla..měla jsem fakt radost..snad se postupně povede jí to navyšovat na dávku,kterou by měla dostávat..

Obrázek
Canka
Canka 29.03.2026, 23:05:09 xxx:xxx.910b:1885
Ahoj holkyyy Tak jsem doplatila na tu mojí životosprávu😀Byla jsem u doktorky na preventivce a naměřila mi pry extrémně vysokou hladinu špatného cholesterolu ve všech jeho aspektech..dostala jsem prášky a dietu a v říjnu prý mám přijít na přeměření ..upřímně nevím,jestli zvládnu tu dietu dodržovat..musím vysadit sladkosti,fastfood,uzeniny..všechno,co miluji🤣Ale jela jsem na zdravý nákup a musím říct,že tolik zdravého jídla v košíku jsem snad ještě neměla🤣A hlavně tolik ovoce a zeleniny...sladký jogurty jsem vyměnila za bílý,slaninu za vysokoprocentní šunku,máslo za ghí..no uvidíme,jak to zvládnu🤣 Holky ta Božka mě zase trápí....to,jak se třásla,je sice pryč zatím..ale po celým dni,jak baští,má večer břicho jako balón..tak nepřirozeně velký..podle mě nafouklý..přes noc jí pak vždycky splaskne a ráno je normální..ale opakuje se to teď den co den..večer se jí snažím to bříško masírovat,vždycky drží,a jakoby vykrkává..jako nevypadá,že jí to bolí..ťapká po výběhu,zlobí(chce krást jídlo z kyblíku Ričí🙂),má chuť k jídlu..jen už jsem vzdala do ní dostat jak ty pivovarský kvasnice,tak ten černý uhlík..ta potvůrka fakt vycítí všechno.. V pátek jsem si chytračka nechala po zaparkování auta rozsvícená světla,takže když jsem chtěla večer odjet,tak samozřejmě ani prd..musel přijet kámoš a nastartovat mě přes kabely..o víkendu jsem si hodila relax..v sobotu jsem byla v Jungle aréně v Praze(začala jsem se učit lézt a dost mě to baví),potom na jídle ve Stejkárně v Holešovicích,kde jsem si dala luxusní steak ze svíčkové a potom 2 hodinky wellnesu v Infinity Step v Praze..no a v neděli jsem totálně nezaregistrovala změnu času🤣Mě to prostě úplně uniklo... Přidávám fotku mega Božky🤣
Obrázek
Canka
Canka 20.03.2026, 23:15:59 xxx:xxx.910b:1885

Ahoj holkyyyy,

No nevím,jestli kuna..jak by se dostala ke kabelům od repráků,když ty kabely jsou jakoby ve dveřích.. uvidíme,co mi řeknou v servisu..v pondělí po práci to tam dovezu a budu se modlit,aby do středy nebo čtvrtka to auto bylo..protože budu muset do práce na skútru a ráno v tý zimě to bude o omarodění…ještě,že mám na sobě tolik tuku,co mě bude hřát😂

Těšila jsem se,jak zítra s kobčou vyrazíme někam na vyjížďku,zahodit do přírody všechny starosti a ono prd..má u nás pršet..i když..mě většinou nic nezastaví😂Tak uvidíme..musím říct,že čím jsem starší,tím míň chci venku moknout nebo jezdit ve větru😀Asi mě dohání stáří😂Ale aspoň na krátkou pohodovou prochajdu s kobčou vyrazit chci…a odpoledne i na krátkou prochajdu s Ričí,když klapne to počasí..

Objednala jsem si kempingové skládací lehátko na spaní na zahradu,má mít kolem 7 kg,protože letos už na zahradě na seně spát nebudu,protože všude je tam tolik myší,že nebudu riskovat,že tam po mě nějaká poleze..za 14 dní,až bude ten prodloužený velikonoční víkend,tak udělám generální úklid seníku a vyházím všechny blbosti a kde to jen půjde,musím dát nějaký nástrahy na ty myši…Bertík chytá jen ty,ke kterým se dostane,ty schované pod různými věcmi a bordelem,tam se bohužel nedostane…

Canka
Canka 18.03.2026, 20:31:29 xxx:xxx.ab2a:556b

Ahoj holkyyyy,

Jojo,to je pravda Bugyrro😂Nejen že všude doma a na oblečení mám chlupy z koček,ale teď jak línají kobylky,tak mám všude chlupy i z nich..takže jsem rezavo černo bílá😂

Objednala jsem dneska nové pásky k ohradníkům a nějaké nové izolátory a až budu mít volno o ten velikonoční víkend,tak se vrhnu na výměnu pásek celé ohrady…už se na ten víkend těším..opeču buřtíky,budu se zvířatkama a když počasí dovolí,vezmu deku,knížku a hážu relax na zahradě.. 

Dneska přijdu k autu ráno a louže pod ním jako kráva..čuchám k tomu a směs do odsřikovačů..takže asi praskla baňka..no sednu do auta a nehrajou repráky,jen ty prostřední..no nechápu,co se přes noc v tom autě odehrálo..no volala jsem do servisu,jenže auto tam prý musím nechat tak 2-3 dny,jenže já bez něj být nemůžu..klidně bych jezdila na skútru,jenže já ho ještě ani nevytáhla,protože je prostě ráno zima..dneska u nás bylo -2°C…a v tom jezdit fakt nebudu..čekám,až ráno bude 10°C a víc..takže to asi budu muset odvolat tu opravu,dokud nebude tepleji…

Canka
Canka 12.03.2026, 20:30:17 xxx:xxx.f2c8:f045

Bugyrro já bych vám toho ňuchňacího Nikouše hned půjčila😂On je jako plyšáček ňuňací,to ano,ale chlupy po něm jsou úplně všude,kam se jen hne..a to jeho jemné chmíří se mi vznáší po bytě všude po chuchvalcích jako po poušti to pouštní křoví😂Ale zase má zlatou povahu..je jako pejsek,všude se mnou,furt se chce mazlit a rád si povídá mňoukáním..  

Ráno u nás pršelo po dlouhé době…nebyl to teda žádný zázrak,ale jako překvapilo mě,jak rychle ta zem vyschnula potom,co slezl sníh. Takže každá kapka dobrá kapka😀Zryla jsem dneska zahrádku aspoň,bylo to hezky kyprý ta země…a překvapilo mé,že mi tam roste cibule a česnek,který jsem na podzim zapomněla sklidit😂 

Canka
Canka 11.03.2026, 19:51:02 xxx:xxx.f2c8:f045

Ahoj holky,

Tak to je Dájo super zpráva,že je Bobča ve veselý náladě🙂Už aby jsme jí tu měli zpět.Ale přehlídla jsem,kde je teď Raduš?Kam zmizela?Nějaká dovča?Já koupila teď s kamarádkou letenky v dubnu do Bari do Itálie,tak se těším,že se tam snad víc ohřeji než tady..

Tak hlásím,že Boženka fakt lepší,třesení úplně zmizelo..dokonce i ranní divný škrundání v bachoru je pryč,už ráno slyším,že břicho pracuje normálně…ale..jde každé ráno rovnou do přístřešku venku ve výběhu..moc po výběhu necourá jako vždy,ale to přisuzuji těm bolavým kloubům..ta jedna přední nožka je opravdu viditelně bolavá..ale tak v přístřešku jí nic nechybí,má tam podestláno,aby mohla ležet,má tam seno,vodu,himalájskou sůl..a když přijdu po práci,jde mi hned naproti,jako to dělá vždycky..až mi jednou nepůjde naproti,to budu vědět,že je zle..

Bertík dneska vylezl ráno z pelíšku a koukám,oko zaslzený,ucjo roztržený,čumáček poškrábaný..no někde se porval s nějakým kocourem..takže jsem mu hned čistila očíčko,vydesinfikovala nos i ouško a zlíbala ho ťunťu..je to holt obranář svého území..

Přidávám fotku těžkého života Nikouška😂

Obrázek
Canka
Canka 09.03.2026, 20:05:12 xxx:xxx.ba2d:146d

Ahoj holky,

Tak ať se snažím zkombinovat to jídlo s těma kvasnicema jakkoliv,tak to prostě do Boženky nedostanu..ani s cukrem,ani s tím lněným semínkem..ani s nastrouhanou mrkví a jablíčkem..ani s vločkama ovesnýma,který tak miluje..už jsem v koncích..takže to vzdávám..Božka je holt vychytralá a prostě pozná,když v tom jídle něco je..je na tom teď mnohem líp,už i bříško se mi zdá lepší..užívá si sluníčko,vypadá,že se opaluje😀 Jedna přední nožka jí už dost pobolívá,když vstane po delším ležení,dlouho tu nožičku rozchází…a už na ní pořád pokulhává…babička moje..ani jí nemůžu dát nic na klouby..nesní to v tom jídle..zkoušela jsem i sirup od Topvetu na klouby,co dávám kobylkám..ale nic..nesní to prostě..a zase stříkačkou to do ní cpát nechci..  

S Bertíkem jsem dneska svedla boj😂Nejdřív jsem mu vyndala asi 4 klíšťata a hned pak na to mu nasadila nový Foresto obojek…no už vyndavání klíšťat se mu nelíbilo a nandaváni obojku jsem odnesla pokousanou rukou😂Ale ma ho na sobě a máme oba klid až do zimy..  

Obrázek
Canka
Canka 06.03.2026, 15:54:01 xxx:xxx.11ed:b753

Ahoj holky,

Dneska beru na pomoc trošku cukru tedy na zkoušku a koupila jsem ještě lněný semínko..zalila jsem ho,nechám nabobtnat a zkusím smíchat..taky by ten sliz měl mít dobrý vliv na bachor…tak držte palce..

Venku je naprosto krásně!!Na to,jaký jsou zmrzlý rána,tak odpoledne žůžo labůžo🤣  

Canka
Canka 04.03.2026, 20:35:30 xxx:xxx.dcc:c5d

Ahoooj všichniiii….

Takže…Božence se marně už 2 dny snažím podat ty pivovarský kvasnice..ať se snažím,jak se snažím,prostě to v tom jídle pozná a odmítá..nenapadá vás někoho,jak jí to podat jinak než v jídle?🙄 Možná nějaké zchutňovadlo do jídla?Dostává trošku müsli,nastrouhanou mrkev a kousek jablíčka a ty kvasnice..možná musím začít na minimální dávce..dala jsem hned půlku doporučené denní dávky..

Dneska přišla nová plachta do jezírka..zjistila jsem totiž,že mi voda někde odtéká a když jsem vykýblovala ven všechnu vodu,našla jsem na dně jezírka díru jako kráva..takže jsem dnes natáhla přes tuhle starou fólii novou,silnější a snad vydrží aspoň 2 roky..a taky jsem objednala nabíjecí baterky a nabíječku,protože když jsem zjistila,kolik vyhodím peněz za tužkový baterky,co mám ve fotopasti a v automatických dvířkách v kurníku,tak se mi protočily panenky..ještě potřebuji objednat nové pádky k ohradě,ať to teď na jaře vyměním..a o víkendu má být krásně,tak si koupím buřtíky a opeču prvního rakoviňáka😂

Canka
Canka 27.02.2026, 20:36:20 xxx:xxx.e152:d66f

Ahoj holkyyyy,

Tak mi dneska psala Raduš soukroumně a já zjistila,že moje 3 poslední příspěvky tu prostě nejsou🤔Přičítám to starému noťasi,ze kterého jsem psala a on už teda blbnul,takže letěl včera do koše..takže píšu z telefonu a doufám,že se to tu konečně uloží…

Co se týče Bobči,mám velkou radost..ať je jí jen lépe a lépe…co se týče mojí Boženky (kozy🙂),tak jsem tu měla vetku,která jí prohlídla a řekla miyze na svůh věk vypadá kozena opravdu dobře,jen je prostě tlustá a to jí na ty klouby a artrózu asi moc nepomáhá…poslechla břicho,říkala,že to trávení není už úplně dobré,ale u takto staré kozy se není prý čemu divit..doporučila mi podat Božce pivovarský kvasnice do jídla(nebo v případě nouze trochu piva,ale ne moc,to by jí prý víc nadmulo),nebo na srovnání PH bachoru prý smíchat jedlou sodu s vodou a podat lžičku do tlamičky..no a taky pry jen seno a žádný šrot,tvrdý chleba apod…s tím teda zatím trochu bojuju přiznám..dávám jí aspoň pidi hrstičku na chuť..a kvasnice jsou na cestě..nevím,kde se zasekli..objednala jsem je už před týdnem..jinak teda prý to klepání u takhle staré kozy je opravdu nějaký diskomfort ve smyslu bolavého břicha nebo třeba kloubů…dneska třeba byla po ránu sice taková přepadlá,ale odpoledne už ťapkala a okusovala stromy a zlobila Ričí..

Jinak jobovka,co se mi stala doma…už od léta jsem slyšela,že mi v ložnici ve snížených stropech lítají myši..nic příjemného..sousedka je zase slyšela v podlahách..zalarmovala obecní úřad,ale nic..no a já ležím,spím a v cca 3 hodiny ráno rána jak blázen a kočky vylítli z postele..letěla jsem do koupelny a tam běhal velký potkan,který mi propadl nějakou šachtou ze stropu,o které jsem ani nevěděla,že tam je(byla přemalovaná barvou).Všude na zemi myší hovna,z tý šachty smrad myšiny..a Nikouš vlítl na potkana a zakousnul ho!!!Můj největší domácí pecivál a tlusťoch a takový lovec!!!!😂Takže jsem ho pochválila,potkana odnesla do popelnice a ráno zalarmovala úřad já..ale ne po dobrém😂Takže příští čtvrtek nám sem jede deratizační firma a jsem zvědavá,co z toho bude… 

Canka
Canka 12.02.2026, 20:49:06 xxx:xxx.55f9:b22b

Ahoooj holky,

Především chci první poblahopřát Bobče k jejímu včerejšímu svátku!!!Myslela jsem na tebe Bobi,když jsem mojí Božence třásla kopýtkem k svátku🙂Zároveň v pátek minulý týden oslavila krásné 13.narozeniny🥰Dostala kyblíček dobrůtek a veeeelkou pusu..v sobotu jsem odlétala s jedním beachboyem na Slovensko na prodloužený víkend..v pondělí ráno mi od kámošek,co mi hlídaly zvířatka,přišla zpráva,že je Boženka nějaká smutná,že už od neděle nechce jíst,je skleslá,občas se třese(ten třes jsem tu myslím už zmiňovala,že ho u ní teď občas vídám,ale vždy jedla,pila,chodila..)..no a že prostě vypadá,že se jí stýská..no byla jsem z toho fakt špatná a strašně se těšila domů..když jsem večer přiletěla,letěla jsem hned na zahradu…vítání bylo veliké a takhle hlasité jsem snad Bóžu ještě neslyšela mečet..ona mečela,já bulela celá šťastná,že je v pořádku a když jsme se pořádně pomazlily,tak spapala celou mističku bašty..pak si spokojeně lehla do sena,přezvykovala a vypadala moc spokojeně..žádný třes jsem od toho pondělka neviděla..ale četla jsem,že třes u takto staré kozy může způsobit bolest kloubů,únava..nebo zhoršující se trávení…těžko říct..dokud baští,pije,chodí..a nevidím jinak jiný diskomfort,tak je to asi ok…ale teda hledala jsem veta v našem okolí,co dělá hospodářská zvířata,a teda hlavně kozy konkrétně samozřejmě a našla jednoho jediného(respektive ženu),který je ochotný dojet…chci mít radši uložené číslo,když by se náhodou ten stav zhoršil..abych hned volala..dneska i zlobila,honila se s Bertíkem..tak uvidíme..jsem si plně vědoma,kdy je už prostě v dost pokročilém kozím věku.. 

Canka
Canka 02.02.2026, 20:49:16 xxx.xxx.212.25

Ahoooj holkyyy,

asi bych potřebovala,aby den měl 48 hodin🤣🤣🤣Mám rozdělaných milion věcí a nestíhám..dneska jsem se už sekla a vyseparovala jsem,co je důležitý a co musím mít hotové a co ne a neposere se,když to bude později..a taky jsem si po dlouhé době napustila vanu a hodinu se v ní jen válela a fakt si odpočinula v úplným tichu jen s plápolajícího svíčkou..romantika hadr😂Raduš něco dlužím a snad se k tomu konečně dostanu tento týden..zítra mám pohovory odpoledne v práci,ale středa se zdá být v pohodě,mohal bych končit normálně a konečně to zařídit😀

Dneska jsem měla s Božkou vážný rozhovor😂Sice po tmě s čelovkou,ale měla😂V pátek má 13.narozeniny..budu jí dělat zeleninový dortík..takže jsem jí dneska řekla,že mě má přestat děsit tím,že se mi takhle nepozdává,že tu musí být ještě minimálně dalších 13 let😀A ona jakoby fakt rozumněla,položila na mě hlavičku a asi půl hodinky se nechala jen drbat a usnula mi takhle..a pak otevřela oči a odešla si lehnout do sena a spokojeně přezvykovala..teď se mi to zdá lepší poslední dva dny…ale prostě vidím,že není vše úplně ok..ale asi už je to opravdu ten věk.. 

Bobi!!!Snad bude všechno v pořádku a hlavně dej vědět,jak jsi na tom!!!

Canka
Canka 26.01.2026, 22:24:26 xxx:xxx.1b1e:22d5

Ahooj holkyyyy,

Tak konečně mrazy polevily i u nás a přes den se to i vyšplhá nad nulu kousek a večer se to drží kolem -2°C..to už pomalu oslavuji,protože mrazy už mě fakt demotivovaly…byla jsem z toho fakt otrávená..furt jen rozbíjet ledy,tahat vodu do výběhu a dovnitř do přístřešků..největší demotivace bylo to,že všechny zdroje vody zamrzlý,držel se jen jeden,který mà jen omezený objem,takže jsem kýblovala ráno a pak zase večer,když to doteklo..co bych dělala,když by ten zdroj nebyl,to fakt nevím..musela bych v něčem tahat vodu z domova a to si už vůbec nedovedu představit,jak bych to dělala..dneska díky počasí přes den povolil kohout zamrzlý v tisícilitrovce a já všude dolila vodu do full stavu…to se mi aspoň ulevilo…každý den bojuji s tím posbírat z výběhu aspoň jedno kolečko zmrzlých bobků,protože už mám úplně mozolnatý ruce,jak do toho třískám lopatou a snažím se ty bobany oddělit od tý zamrzlý země..no a teď jak je přes den plus,mrholí nebo trošku sněží a večer to zamrzne,tak mám na zahradě kluziště a je to o hubu..ufff..prostě fakt už chci to jaro…

A nepozdavá se mi Boženka…ona bašťí,močí,kálí,normálně chodí,mazlí se jak divá…teď 6.února bude slavit velké kozí 13.narozeniny🙂 Možná to souvisí už opravdu s věkem a budu si muset připustit,že už jí to stáří fakt klepe na dveře…ale já na ní poznám za těch 13 let,že není stoprocentní..jen nedokážu popsat,proč ten pocit mám..

PS:Raduš nezapomněla jsem,dej mi ještě tento týden čas😀

Canka
Canka 17.01.2026, 15:51:56 xxx:xxx.1b1e:22d5

Zkusila jsem s tím zabojovat a už to jde😀

Jen Bertíka nemám,ten furt někde lítá a většinou přijde večer,a to mi telefon fotí na prd ve tmé..a s bleskem ho fotit nechci..

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Canka
Canka 17.01.2026, 15:10:10 xxx.xxx.212.25

Ahoj holky,

Tak jsem si dneska po celým týdnu pěkně mákla u zvířátek..v tom sněhu a mrazech jsem po práci vždycky řešila hlavně vodu a jídlo a nic moc se v tom nedalo dělat..dneska jsou u nás 2°C a už odtálo i dost sněhu(ale furt je ho ještě dost),tak jsem se pustila do kydání přístřešků a výběhu..a vyvážet to v tom sněhu v těch kolečkách byl zážitek😀Nadávala jsem,klouzalo to,zpocená jsem byla až za ušima..fakt pakárna..pak všude vyměnit vodu..naštěstí 1000 l nádrž rozmrzla,takže jsem to nemusela zahat nějak daleko a co se týče vody ve výběhu,tam teď jak to taje,tak chytám vodu rozmrzající ze střechy přístřešku..ale v příštím týdnu se mají zase vrátit mrazy,takže už teď jsem z toho otrávená..

Jinak Bobi chtěla jsem zase zkusit přidat fotky kočičáků aktuální,ale prostě z nějakýho důvodu mi to sem nejde vložit..vá fotky normál vložit jdou?

Canka
Canka 13.01.2026, 21:44:21 xxx:xxx.1b1e:22d5

Holky chtěla jsem přidat fotky,ale nefunguje to.. .