Ahoooj holky,
Já také u nás hlásím bílo,ale sněžit už přestalo včera ráno..u vás se asi sníh stále sype že?Teda podle výstrah před sněžením,co na mě vyskakují….já si včera užila to,že je tady tolik snéhu po takové době a jeli jsme s kobčou na takovou krásnou zimní vyjížďku..bylo to krásný,protože jak říkám,nepamatuju se,kdy tu bylo tolik sněhu….slepice v tom běhali,nožky zvedlé..byla to sranda je pozorovat😀Jo a ano Raduš,bylo k té voliéře jen takové obyčejné pletivo..takže ano,musím koupit to tvrdé svařované a kolem dokola to natáhnout..dneska se chystám pro něj zajet…uvidíme,kolik za to tam nechám peněz🙄Ale aspoň budu mít klid…a taky potřebuji špuntíky,takové ty přísavky s háčky,abych mohla konečně ozdobit okna světýlkama..někam se mi všechny záhadně vytratili..nemám doma ještě vlastně žádnou výzdobu🤭Ale to je u mě klasika..já vždycky zdobím mezi posledníma..ale hlavně letos to asi s malou Čikitkou bude veselé a nezůstane kámen na kameni😀Jsem pak zvědavá na stromeček,jak dopadne😄Ale to je ještě daleko..dneska se chystáme se ségrou na rozsvícení stromečku a ohňostroj..a samozřejmě svařák a trdelník🙂
Ju a taky jsem včera po dlouhé době dostala čivavku,takže jsme si spolu užili den,byli spolu furt venku,u koní,na prochajdě u Mosteckého jezera..i na nákup jsme šli spolu🙂