Aktuálně: 2 699 inzerátů262 859 diskuzních příspěvků19 180 uživatelů

Příspěvky uživatele

Canka

Canka
Canka 16.10.2023, 22:58:55 xxx.xxx.212.178

Ahoj holky,

Teda Raduš ježiš!!!To musel být hnus😟Ale když to tak čtu,ty na ten průjem docela trpíš viď?A teda koukám,kolik si toho do sebe dostala..já jak mi bylo blbě v tu neděli a zvracela jsem a bylo mi fakt fakt zle,tak pak jsem si taky říkala,ze je v určitých chvílích člověk sám..že jako doplazit se ke zvířátkům,poflákat to tam a doplazit se domů,kde zvracíš a motá se ti hlava..no nejradši bys tam měl někoho,kdo se o tebe postará…v jednu chvíli mi bylo taky tak zle,že mi nešlo se zvednout..a nikomu jsem vlastně ani nedala vědět z rodiny,že je mi zle,kdyby něco🤔Takže buď ráda,že jsi Toma měla doma..

Bobi jsi prostě rozená šička..vypadá to prostě skvěle a naprosto obdivuji tvoje šikovné prsty…já jsem na tyhle věci vážně totálně levá…

S kocourkem ségry špatné😔Nechce jíst ani pít..jen spí..ve středu jdou na tu krev..ale ja když ho viděla..bojím se,že pomalu odchází😔Je to briťák…a byl opravdu pořádný..

Já dneska po práci jela na masáž,pak rychle nákup,zastavit se na oběd,pak doma převlíknout,pak zvířatka a pak do sklepa pro zimní gumy a s autem k automechanikovi…auto jsem tam nechala,bude mi ho přezouvat a ještě zavařovat výfuk(udělala jsem tam díru kamenem,když jsem vyjížděla ze zahrady).Domů mě vezla kamarádka,u které jsme se ještě stavili doma,protože si pořídila koťàtko ke svýmu kocourkovi a já z něj byla unešená😇Je to teda kočička,neskutečný mazel a zavislák..hned bych si jí vzala domů🥰 

Obrázek
Canka
Canka 15.10.2023, 21:55:17 xxx.xxx.212.178

Zdareeec buchty🙂,

Nikča zase někde lítá🙂Raduš a Jani,kašel už je skoro pryč…už třeba zalašlu jen 2-3 x denně..a vykašlávám teda hlen…myslím si,že do dvou dnů je po všem..a doufám,že se ten kašel dlouho nevrátí..hlavně jsem se objednala na očkování na chřipku,máme ho každý rok zdarma v práci a já něj rok co rok chodím..takže s kašlem bych tam nešla..

Raduš tak to mě mrzí,že je ti zle😟No jestli jsi snědla to špatné jídlo,tak si taky myslím,že žaludek a nebude to žlučník..

Bobi a co to je?Podsedák?Nebo?Každopádně jsi fakt šikovná..a ten batůžek,jak jsi mi psala..stačil by mi fakt maličký..prostě aby se tam treba vešla knížka a peněženka velká…ale jen kdyby jsi na to měla čas..není to nic podstatného..hlavně,aby tě to bavilo..a měla si na to čas..jinak se na to vyprdni😊

Od pátku řešíme starší ségry kocourka..nevím,jestli jsem to sem psala,ale pohádali jsme se kvůli němu..byl to 9 kg kocour..za měsíc zhubnul na 5,7 kg..zvrací celý měsíc a řekla mi to až teď..takže od pátku jezdíme na injekce,ale teď ta poslední dneska ho odrovnala..nejí,nepije..jen spí v přepravce☹️Ségra je teď v práci pondělí a úterý,volno jí nedali..takže ve středu je domluvená,kdy má volno,že s ním zajede na krev..vet má podezření na játra nebo ledviny..jen mě štve,že ho nechala měsíc zvracet a neřešila to😠

Koťátko,co tu naříkalo,zmizelo☹️A já něj večer vždycky myslím,kam se mohlo podít..jestli se někde klepe zimou nebo neumřelo hlady☹️

Venku se ochladilo parádně teda..jsem už dneska poprvé nastlala přístřešky slámou,protože jako ráno bylo 6°C a jak foukal vítr,pocitově to bylo ještě chladnější..a v týdnu mi to ukazuje,že bude večer už mrznout..fuj..na to se netěším..přemýšlím,jestli už Bertíkovi sundat Forestoz krku nebo ještě fakt počkat aspoň do konce měsíce..co myslíte?Jsou ještě klíšťata?Já uz dlouho žádný neměla.. 

Canka
Canka 15.10.2023, 21:53:46 xxx.xxx.212.178

Zdareeec buchty🙂,

Nikča zase někde lítá🙂Raduš a Jani,kašel už je skoro pryč…už třeba zalašlu jen 2-3 x denně..a vykašlávám teda hlen…myslím si,že do dvou dnů je po všem..a doufám,že se ten kašel dlouho nevrátí..hlavně jsem se objednala na očkování na chřipku,máme ho každý rok zdarma v práci a já něj rok co rok chodím..takže s kašlem bych tam nešla..

Raduš tak to mě mrzí,že je ti zle😟No jestli jsi snědla to špatné jídlo,tak si taky myslím,že žaludek a nebude to žlučník..

Bobi a co to je?Podsedák?Nebo?Každopádně jsi fakt šikovná..a ten batůžek,jak jsi mi psala..stačil by mi fakt maličký..prostě aby se tam treba vešla knížka a peněženka velká…ale jen kdyby jsi na to měla čas..není to nic podstatného..hlavně,aby tě to bavilo..a měla si na to čas..jinak se na to vyprdni😊

Od pátku řešíme starší ségry kocourka..nevím,jestli jsem to sem psala,ale pohádali jsme se kvůli němu..byl to 9 kg kocour..za měsíc zhubnul na 5,7 kg..zvrací celý měsíc a řekla mi to až teď..takže od pátku jezdíme na injekce,ale teď ta poslední dneska ho odrovnala..nejí,nepije..jen spí v přepravce☹️Ségra je teď v práci pondělí a úterý,volno jí nedali..takže ve středu je domluvená,kdy má volno,že s ním zajede na krev..vet má podezření na játra nebo ledviny..jen mě štve,že ho nechala měsíc zvracet a neřešila to😠

Koťátko,co tu naříkalo,zmizelo☹️A já něj večer vždycky myslím,kam se mohlo podít..jestli se někde klepe zimou nebo neumřelo hlady☹️

Venku se ochladilo parádně teda..jsem už dneska poprvé nastlala přístřešky slámou,protože jako ráno bylo 6°C a jak foukal vítr,pocitově to bylo ještě chladnější..a v týdnu mi to ukazuje,že bude večer už mrznout..fuj..na to se netěším..přemýšlím,jestli už Bertíkovi sundat Forestoz krku nebo ještě fakt počkat aspoň do konce měsíce..co myslíte?Jsou ještě klíšťata?Já uz dlouho žádný neměla.. 

Canka
Canka 13.10.2023, 21:23:00 xxx.xxx.212.178

Ahoj holky,

Tak koťátko jsem večer zase naháněla,ale marně..byla jsem venku zase asi 4x za noc..zkoušela jsem jídlo,smetánku…nic..nepřiblíží se ani na vzdálenost,abych měla šanci se k němu natáhnout..okamžitě utíká..jenže jeho naříkání mě ničí..každopádně kdyby se mi ho aspoň podařilo nasměrovat do zahrady za barák..kde mám ty domečky pro toulavky a hlavně misky s granulema..že by se aspoň najedl mrňous..a dneska po něm není vidu ani slechu..třeba se ještě ukáže..nevzdám to..třeba když bude hodně hladový prcek,tak se pak na jídlo dá chytit…

Taky je u vás tak nebývalé teplo?U nás stále krásně,teplo..takže jsem dobojovala se šípkama a opravila ohrady…a zítra se chystám na kompletní čistění jezírka..to si dám..je zaneřáděný jak blázen..dneska mě ale překvapil ten nový soused..posekal komplet celou cestu…uznávám,už to chtělo,kolem cesty to bylo komplet zarostlý..takže kdyby to takhle udržoval,byla bych spokojená🙂

Canka
Canka 13.10.2023, 21:22:46 xxx.xxx.212.178

Ahoj holky,

Tak koťátko jsem večer zase naháněla,ale marně..byla jsem venku zase asi 4x za noc..zkoušela jsem jídlo,smetánku…nic..nepřiblíží se ani na vzdálenost,abych měla šanci se k němu natáhnout..okamžitě utíká..jenže jeho naříkání mě ničí..každopádně kdyby se mi ho aspoň podařilo nasměrovat do zahrady za barák..kde mám ty domečky pro toulavky a hlavně misky s granulema..že by se aspoň najedl mrňous..a dneska po něm není vidu ani slechu..třeba se ještě ukáže..nevzdám to..třeba když bude hodně hladový prcek,tak se pak na jídlo dá chytit…

Taky je u vás tak nebývalé teplo?U nás stále krásně,teplo..takže jsem dobojovala se šípkama a opravila ohrady…a zítra se chystám na kompletní čistění jezírka..to si dám..je zaneřáděný jak blázen..dneska mě ale překvapil ten nový soused..posekal komplet celou cestu…uznávám,už to chtělo,kolem cesty to bylo komplet zarostlý..takže kdyby to takhle udržoval,byla bych spokojená🙂

Canka
Canka 11.10.2023, 21:06:02 xxx.xxx.212.178

Ahoj holky,

Bobi je to teda ale vražedná vlhkost..a i bytná o té vlhkosti ví?A ptala jsi se sousedů,jestli mají stejný problém?Mohli by jste se pak spojit a udeřit na bytnou,že tohle není normální..chápu,že cena pronájmu je rozhodující,ale já se s tím už taky nemažu a nebudu do bytu investovat nic…je to byt obce,takže když se něco podělá,volám na obec,aby se postarala…

Dneska ráno asi v 5 hodin mě probudilo hrozné naříkání..teda jako mňoukání..ale úplně srdcervoucí…vylítla jsem na okno(měla jsem.ho otevřené dokořán na noc) a koukám,před barákem na silnici sedí koťátko a naříká a naříká..hodila jsem na sebe župan a běžela dolů…bylo to bílé kotě..ale hrozně se bálo..okamžitě uteklo..zkoušela jsem ho asi půl hodinky odchytit,ale vždycky uteklo..no došla jsem zpátky domů..lehla do postele a zazvonil budík😂

Odpoledne po práci jsem ho hledala,ale nic..tak jsem šla za zvířátkama..a na zahradě jsem si dneska dala🙄Rozrostli se mi všude po výběhu šípky,takže jsem se rozhodla je dneska zlikvidovat…i přes rukavice a mikinu jsem zeškrábaná jak prase😀A to to ještě nemám hotové…zítra musím pokračovat..

No a domů jsem šla ze zahrady za tmy..a zase jsem slyšela to kotě…hledala jsem..ale.zase se uteklo schovat a já prostě nemám šanci,jak ho odlovit😔

Canka
Canka 08.10.2023, 21:59:46 xxx.xxx.212.178

Ahoj holky,

Tak dnešek úplný KO..začalo to večer..kašlala jsem a kašlala..nešlo spát..ráno jsem se probudila s hlavou jako střep,jako by mě zezadu někdo vzal lopatou přes hlavu..když jsem vstala,motala se mi hrozně hlava..no bylo mi hrozně..šla jsem si pro prášky..vzala si Paralen,pak nějaký ten z lékárny bylinkový,sirup na kašel a vitamín C…a šla vyvenčit Megý..jenže se mi hrozně motala ta hlava..nešla jsem daleko..jen kousíček..a najednou jsem cítila,že se mi zvedá žaludek🙄Jen tak tak jsem doběhla domů a prozvracela celé dopoledne🤮Udělala jsem si to asi sama tím koktejlem sirupu a prášků na prázdný žaludek..měla jsem se první najíst😟 Jenže už bylo skoro půl dvanáctý a já furt nebyla u zvířátek..byla jsem z toho hrozně nervózní(ono o nic nejde,mají tam jídla dost,ale já jsem nervózní,že jsou zavřený a nezkontrolovaný).Jenže mě bylo tak špatně,že mi nešlo se ani zvednout..ale nedalo se nic dělat..nechtěla jsem nikomu psát o pomoc..takže jsem se zvedla,vzala čivavku a šli pustit zvířátka..dvakrát jsem na zahradě ještě zvracela🤮Kobylka za mnou furt chodila a žďuchala do mě prdelka..věděla,že mi není dobře..no došla jsem domů,jen se svlíkla a odpadla…usnula jsem asi do 17 hodin…už mi pak bylo líp,i kašel nějak poustal(už to není ten dávivý),jen ta hlava…riskla jsem to a dala si Brufen..a musela jsem něco sníst..žaludek jsem měla jak na vodě…dala jsem si rohlík suchý s hořkým černým čajem..vyměnila kočičákům a morčátkům,ale jak jsem byla ohnutá u té klece,tak ta hlava se mi zase motala..takže jsem to rychle udělala a šla pak zase zavřít zvířátka..a musela jsem odvézt čivavku..no a naložila jsem se pak do vany a tam se mi už docela ulevilo a i hlava přestala postupně bolet…ale teda dnešek mi zase dal..Pučmelda u mě celou dobu ležel..nehnul se ode mě..to bylo krásný🥰

Já si ale nemyslím,že mám chronický kašel holky..nekašlu pořád..ano,často ano..ale to proto,jak tu psala Raduš..nesnáším,když mi je vedro..takže furt větrám nonstop v bytě,i když je zima a fouká..když dělám u zvířátek a je mi vedro,prostě se svlíkám i v hnusným počasí…nesnesu prostě vedro..koukám teď na teplotu v bytě,a jak mám otevřené všechny okna,tak mám doma 18°C a jsem naprosto spokojená…

Musím už skútra zavřít do garáže a nejezdit na něm už..rána jsou chladná,tak to se pak taky nemůžu divit..

Jinak u nás dopoledne pršelo..ne moc,ale díky bohu za to.a odpoledne,když jsem se vzbudila,krásně svítilo sluníčko..

Jinak ten soused z toho pozemku,mi přinesl pro zvířátka mrkev,nechal to pověšené před ohradou se vzkazem,že až budou dělat buřty příští víkend,ze by byl rád,abych přišla..no..asi v rámci dobrých sousedských vztahů bych mohla no.. 

Obrázek
Canka
Canka 07.10.2023, 20:52:30 xxx.xxx.212.178

Ahoj holky,

Já vím,neměla jsem tam lézt,když jsem nemocná..ale já ten film potřebovala akutně vidět🙂Každopádně jsem se dneska ráno vzbudila a bylo mi ještě hůř,takže jsem zrušila plány na víkend,co jsem měla a rozhodla se vykurýrovat..ke zvířátkům jsem samozřejmě musela…tam mě dneska čekalo rozčarování v podobě už pronajatého pozemku vedle mě😔Takže můj klid bez sousedů končí😔Pán vypadá jako sympaticky a nabídl se,že mi kdykoliv s čímkoliv pomůže…ale prý tam budou dva nájemci..tenhle jeden pán,ten tam chce udělat zahrádku,chatku a já nevím co ještě a druhý pán,a ten tam chce karavan a slepice..tak snad to budou normální lidi..přitom je to pozemek,kde není nic..zarostlá pláň..a oni souhlasili,že si to komplet udělají sami(vysekají,oplotí a tak) a ještě mu za to budou platit měsíční nájem..nechápu..no nejvíc mě štve,že budou jezdit po té cestě,co jsem vybudovala,ale nezmůžu nic,když je to obecní pozemek..ach jo..úplně mi to zkazilo náladu..

Doma jsem pak do sebe hodila Paraleny,sirup na kašrl,nějaký bylinný prášky a vitamín C..a udělala si k tomu asi 2 l průduškového čaje..a vydržela ležet skoro do 19 hodin..pak jsem šla nakrmit a zavřít zvěrstvo a protože mám na víkend Megý,tak jsme šli ještěna prochajdu..sice ve tmě,ale šli..a já kašlala a kašlala..vůbec žádný zlepšení za celý den🙄 

Canka
Canka 07.10.2023, 00:08:12 xxx.xxx.212.178

Ahoj holky,

Taky už jsou u váš tak chladná rána?Já byla odhodlaná ráno jet do práce na skútru,ale po kouknutí na teploměr,kdy ukazoval 6,5°C,jsem si to rychle rozmyslela..a teda nebyl by to asi ani dobrý nápad,protože furt kašlu jak vzteklá..sirup,co mi dali v lékárně,tak absolutně nepomáhá,takže když jsem dneska prokašlala půlku dne v práci,kde jsem kašlem rušila všechny meetingy,jsem se rozhodla jet do lékárny pro jiný…dali mi nějaký na tišení kašle a je to teda o něco lepší…ale ve 2O hodin jsme šli se ségrou do kina a tam jsem teda stejně prokašlala půlku filmu..

Byla jsem dneska vyzvednout balíček,přišla mi ohrádka pro morčáky…protože když je pouštím běhat,tak mi furt zdrhají někam pod gauč a tak🙂Takže jsem pořídila ohrádku,jen jsem jí dneska nestihla složit..myslela jsem,že to bude lehčí na složení a ono prd🙂Takže mi zítra držte palce,až jim tobudu sestavovat..   

Canka
Canka 04.10.2023, 22:14:02 xxx.xxx.212.178

Holky hrozně mi to blbne…fotky nejdou,příspěvky se mi odesílají několikrát🙄

Canka
Canka 04.10.2023, 22:12:55 xxx.xxx.212.178

Ahojky děvčice🙂

Tak Raduš dneska jsem se probudila nachcípaná já🙂Bolela mě hlava,knedlík v krku a kašel…od zvířátek jsem se ráno sotva plazila do práce..naházela do sebe Paralen,zapila nějaký kapky na kašel a vzala si nějaký pastilky na krk…v práci se mi zdálo,že už dobrý,ale jak přestali působit prášky,tak zase na prd..odpoledne jsem jela do lékárny,tam mi samozřejmě doporučili 1000 věcí za x stovek..to jsem odmítla..vzala jsem si sirup na vykašlávání a nějaký prášky na průdušky a stejně tam nechala 500 kč….a teda kašel je horší a horší..už kašlu v kuse..

Vykopala jsem dneska konečně ty svý 3 pidi řádky brambor,tak jsem pyšná,že tam nějaký byli🙂A konečně mi začali plodit maliny😀Sice to trvalo,ale dneska jsem snědla všechno,co se urodilo..a taky jsem posbírala poslední rajčátka..myslím,že už to nedozraje,co mám na tyčkách..je už prd sluníčko..a poslední cuketky..2 takové malé..a jinak už nic..vyplevelila jsem zahrádku,plevel naházela zase slípkám,taky zbytky cuket,co jsem vytrhala ty celé kytky..a jen nevím,co s ostružinama a malinama..hrozně se to rozrostlo..Raduš mám to nějak prostříhat?

Canka
Canka 04.10.2023, 22:12:05 xxx.xxx.212.178

Ahojky děvčice🙂

Tak Raduš dneska jsem se probudila nachcípaná já🙂Bolela mě hlava,knedlík v krku a kašel…od zvířátek jsem se ráno sotva plazila do práce..naházela do sebe Paralen,zapila nějaký kapky na kašel a vzala si nějaký pastilky na krk…v práci se mi zdálo,že už dobrý,ale jak přestali působit prášky,tak zase na prd..odpoledne jsem jela do lékárny,tam mi samozřejmě doporučili 1000 věcí za x stovek..to jsem odmítla..vzala jsem si sirup na vykašlávání a nějaký prášky na průdušky a stejně tam nechala 500 kč….a teda kašel je horší a horší..už kašlu v kuse..

Vykopala jsem dneska konečně ty svý 3 pidi řádky brambor,tak jsem pyšná,že tam nějaký byli🙂A konečně mi začali plodit maliny😀Sice to trvalo,ale dneska jsem snědla všechno,co se urodilo..a taky jsem posbírala poslední rajčátka..myslím,že už to nedozraje,co mám na tyčkách..je už prd sluníčko..a poslední cuketky..2 takové malé..a jinak už nic..vyplevelila jsem zahrádku,plevel naházela zase slípkám,taky zbytky cuket,co jsem vytrhala ty celé kytky..a jen nevím,co s ostružinama a malinama..hrozně se to rozrostlo..Raduš mám to nějak prostříhat?

Canka
Canka 04.10.2023, 21:49:57 xxx.xxx.212.178
Odpověď na příspěvek uživatele Fikovnice z 03.10.2023, 22:52:02

Nene,to není rolnička,to bych mu neudělala🙂Je to magnet…má magnetická dvířka do seníku..a aby mu tam nemohl vlízt jiný kočičák,tak musí mít tenhle magnet,aby ho to pustilo dovnitř🤗

Canka
Canka 03.10.2023, 22:44:06 xxx.xxx.212.178

Ahoj holky,

Raduš u nás teda předpověď vyšla..začalo foukat až odpoledne..to ještě docela šlo..já jsem ale potřebovala uklidit balík sena..a nafackovala bych si,protože už včera jsem ho chtěla uklidit,ale nestíhala jsem to..musela jsem ségře pomoct s čičinou na veterinu..udělal se jí cucek z chlupů,který si za nohou vyškrábala do krve🙄Takže jsme to ostříhali a vydesinfikovali…no takže jsem začala uklízet balík a všechno mi to vesele lítalo úplně všude..za chvilku jsem vypadala jako senná princezna😀Spíš teda jak rákosnice…to padlo sprostých slov🙂Kdo z toho měl hroznou srandu,byl Bertík,který běhal za každým ulítlím stéblem sena a skákal po něm jak praštěný😂Tak aspoň někdo byl z té situace šťastný😀

No a akorát jsem balík uklidila,když se přihnali mraky,bouřka a déšť..a teda fakt hnus kombinace..za déšť jsem ráda,už u nás nepršelo ani nepamatuju,ale nebylo to dvakrát příjemný v tom jít domů..rychle jsem se osprchla a jela za čivavkou..dneska slaví 7.narozeniny🙂Takže jsem vzala mslky a frčela za ní jí popřát,pomazlit a upusinkovat🙂

Stále zkouším sem nacpat ty fotky..ale prostě nejde to..načetla se mi aspoň jedna..toho nového škrabadla..tak aspoň něco..

Bobi tobě sem jdou fotky normálně nahrát? 

Obrázek
Canka
Canka 01.10.2023, 23:44:13 xxx.xxx.212.178

Hola hola,Nikča volá😀

Raduš ty más covida?😟Jsem ráda,že mě se to úspěšně vyhnulo..a asi teda fakt záleží člověk od člověka,ale v mém okolí to všichni přirovnávali k průběhu chřipky…tak se teď hlavně šetři,nikde nelítej a odpočívej..

Bobi a už tě to napadlo vyrobit ty tašky a zkusit třeba na internetu prodat,jak jsem ti už psala?Já si vážně myslím,že by to lidi kupovali ..je to hrozně hezký..

Já si užila prodloužený víkend hlavně se zvířátkama..bylo krásně,tak jsem si vzala deku,knížku a taky jednou jen nepracovala,ale prostě u zvířátek relaxovala..a bylo mi fajn🥰

Jen v sobotu jsem byla na túře..teda oznámena mi byla procházka na hrad a vyhlídku..asi hodinovà..tak jsem šla frajerka v botách bez ponožek..že to bude kousek..nakonec to bylo 12 km lesem do kopce a z kopce a moje malíčky z těch bot podle toho vypadají🙄Mám je totál sedřené do krve….Takže je mám vydesinfikovaný ,namazaný heřmánkem a zalepený..zkoušela jsem sem dát fotku a nic..nenačte se prostě..musím napsat adminovi..

A teď už jdu do hajan,protože ráno bohužel zase do práce😎

Canka
Canka 01.10.2023, 23:43:42 xxx.xxx.212.178

Hola hola,Nikča volá😀

Raduš ty más covida?😟Jsem ráda,že mě se to úspěšně vyhnulo..a asi teda fakt záleží člověk od člověka,ale v mém okolí to všichni přirovnávali k průběhu chřipky…tak se teď hlavně šetři,nikde nelítej a odpočívej..

Bobi a už tě to napadlo vyrobit ty tašky a zkusit třeba na internetu prodat,jak jsem ti už psala?Já si vážně myslím,že by to lidi kupovali ..je to hrozně hezký..

Já si užila prodloužený víkend hlavně se zvířátkama..bylo krásně,tak jsem si vzala deku,knížku a taky jednou jen nepracovala,ale prostě u zvířátek relaxovala..a bylo mi fajn🥰

Jen v sobotu jsem byla na túře..teda oznámena mi byla procházka na hrad a vyhlídku..asi hodinovà..tak jsem šla frajerka v botách bez ponožek..že to bude kousek..nakonec to bylo 12 km lesem do kopce a z kopce a moje malíčky z těch bot podle toho vypadají🙄Mám je totál sedřené do krve….Takže je mám vydesinfikovaný ,namazaný heřmánkem a zalepený..zkoušela jsem sem dát fotku a nic..nenačte se prostě..musím napsat adminovi..

Canka
Canka 01.10.2023, 23:42:49 xxx.xxx.212.178

Hola hola,Nikča volá😀

Canka
Canka 29.09.2023, 22:01:03 xxx.xxx.212.178

Marně se vám sem snažím dát fotky,ale prostě mi to sem z telefonu nejde vložit…

Canka
Canka 29.09.2023, 21:04:59 xxx.xxx.212.178

Ahoj holkyyyy…

Tak já byla ve čtvrtek normálně v práci a za to jsme měli volno dneska….každopádně včera jsem šla ještě o 2 hodinky dřív z práce..musela jsem si vybrat přesčasový hodiny..bylo nádherně,teplo…takže jsem využila počasí a jela se s kobčou projet na delší vyjížďku..užili jsme si to obě dvě..asi v půlce vyjížďky jsme dojeli na takovou krásnou louku..tak jsem seskočila,kobču nechala pást a já si tam lehla do trávy a odpočívala..a normálně jsem asi na chviličku usnula😂asi tak na 15 minut..až tahání za otěže,co jsem měla navlečený na ruce,mě probudilo..a kobča mi zafuněla do obličeje,protože se vedle mě pásla😂

Dneska jsem to pojala jako pracovní den a Bertík mi aktivně pomáhal naprosto u všeho😀Musela jsem vyplít zahrádku,protože byla totál zarostlá…ale fakt hodně..ale zase slepičky ocenili 4 vypleté kýble,se v tom přehrabovali a hezky si vyzobali,co chtěli..pak jsem vyčistila jezírko,bylo zase plný řas,i když už není takové teplo a pak jsem musela prořezat nalétový stromky,co mi vyrostli na cestě k pozemku..dělala jsem to jen v tričku s krátkým rukávem,takže mám totálně zeškrábané ruce..pak mi volalo PPL,že mi vezou balíček..přišlo mi nový škrabadlo pro kočičáky..takže jsem ho sestavila a měla radost,že z něj mají kočicáci radost🙂Pak jsem ještě jela k ségře,potřebovala pomoc odvézt kuchyňskýho robota,co koupila a ještě nákup..a ještě jsme stihli i kafe….

A pak jsrm fofrovala domů,protože už je fakt tma v půl osmý..to je hrozný..nemůžu si na to zvyknout…ale mám radost,že jsem dneska stihla všechno,co jsem chtěla..

Chtěli jsme jet se ségrama zítra na houby,ale v tom suchu to nemá asi smysl vůbec🙄