Zlatá jste, moc děkuji za radu. Nakonec mám tuto knihu od rodičů, takže čtu a děláme na tom. Jen co se oteplí tak je v plánu voliéra a přesun do “přírody ”
Příspěvky uživatele
Mimon
Tak ta je 🤩 na první pohled mi přišla docela malá 🧐( se přiznám ), ale ono to klame a po přiblížení, nádhera. Zlaté ručičky.
Přesně jak říká lupus4, ať nedopadnete jako já. Jelikož znám pár lidí co papoušky doma mají, i naši měli,ale to jsem byla hodně malá. A myslela jsem si jak minimálně základy znám a bude to fajn..dneska řeším vše znovu, a celé vybavení poletí z domu a můzu začít na novo..od pořádné klece začínaje až po krmítka další věci. zbytečně jsem nakoupila tolik věcí, a teď budou k ničemu a opět nová investice do správného vybavení. Raději ověřit dříve vše u zkušených chovatelů a nekoukat okolo.. většinou je to samý.…jak mi to psal lupus4 petkař😬🫣 ať se daří a dobře vše naplánujete.
Proč bych za 40 let , možná dřív nemohla radit? Vy jste také do teď držel jazyk za zuby a nikomu nepomohl? Pokud všem radíte jako mě, asi ne,hm? Děkuji teda za vaše cenné informace. Ale asi je naše frekvence nastavená špatně a styl jakým své rady podáváte nejsou čitelné. Až na tu poslední s hlídačem voliér. Jestli jste ovšem takhle přívětivý i ve svém okolí. Možná to někdo udělal, už jen kvůli tomu. Být vámi, zamyslím se nad tím..to je moje rada pro vás. A myšlená opravdu v dobrém. Snad zrovna nebude narušený signál na příjmu a pochopíte co tím myslím. Ať se daří
Úžasný…děkuji. Včera, jsme zase konečně udělali další krok a dostali se stádia že zobali přímo s rukou v kleci,..a bylo snažil se sebrat odvahu na prst.. trpělivě vyčkávám,ať je to na nich..ona jen zobala z prstu ale on už měl snahu nakrocit a věřím že v nejbližších dnech jsme na prste…takže svoboda se blíží…nebo nemám na nic čekat? A až budeme doma sami..alespon na poprvé…připravit “ strom” místa kde najde vhodné bidlo na odpočinek, zábavu..a klidně začít, s tím že nejpozději při stmívání se dokáží vrátit?
Pořádně vše prohlédnu s co nejdříve vyřešíme…děkuju všem..moc 🤗 mám radost, plán čeho se držet a poslala bych foto celku aktuálně ale obávám se že bych ohrozila něčí životy,jak by se jim dokázal zvednout tlak.. každopádně ta část, ta zeď kde teď jsou má 110 cm ale napadá mě trošku jinak uspořádat okolí a místa by bylo dost na “skříň” s dokonale padnoucí klecí .
Dobrý den přeji. Mám prosbičku, je tady prosím někdo, kdo má doma klec případně voliéru, doma v bytě? kterou by byl ochoten celou vyfotit a přiložit tady foto? To co nacházím no googlu/ Facebooku jsou přesně to co už i z mého( amatérského) pohledu na první pohled nevhodné. Teorii chápu 😬,ale chtěla jsem se podívat pro inspiraci,na umístění, vnitřní rozvržení/ atd..a nemohu najít nic co by bylo pro dvě andulky, s klecí/voliérou v obývacím pokoji aby to nebyl lágr. Děkuji a přeji krásnou prosluněnou neděli všem.
Tak to jste to krásně doplnil. Nenapadlo vás třeba, že právě proto jsem sem přišla? Abych právě tohoto docílila? Od zkušených, jistě i poučených z vlastních chyb. Mohla komunikovat, poděkovat a do budoucna se zařadit mezi chovatele, kteří novému také ráda poradím. ( Vaše zpráva,je opět bohužel pro mě bezcenná, ale tak snad alespoň vám to přináší dobrý pocit) Nevím jak vy, ale já se nenarodila dokonalá, všeznalá a tak, když něco nevím, přiznám si to a dle nejlepšího vědomí a svědomí vyhledám pomoc, radu.Kdyby vás napadly jakékoliv konkrétní kroky k nápravě mých chyb, neváhejte mě prosím kontaktovat. ( Jen bych asi měla doplnit pár informací, aby jste vůbec mohl nějak posoudit jejich přísun krmiva, případně dalších věcí které děláme,o čemž nevíte,tak asi nemůžete posoudit,hm?)V opačném případě, nemusíte plýtvat svým časem a věnovat se někomu jinému. Děkuji
Hezký den všem 😉
Nějaká užitečná rada?
Pouštět je mimo klec mám v plánu, jen jsem se toho ještě bála. Cestu k sobě budujeme po opravdu malých krůčcích. Pokrok sice je, ale zatím si vystačí raději sami. Já jsem jen ta co chodí uklidit, nakrmit a popovídat,tak mě snesou ,ale na prst neeee, chraň bůh..už v tom říjnu se k sobě dost měli, takže o to složitější je moje cesta no. Přesně tohle krmení kupuju, střídám jablko,mrkev, listy salátu, vař.vejce, minerální písek mají v misce občas přimíchán do krmítka,jinak se toho nedotknou. Sladké tyčky už kupovatw nebudu, šlo mi o nějaký ten vitamín, ale to už mám v kapičkách. Děkuju, mooc za všechny rady
Děkuji, a omlouvám se za chybné vyjádření ( zásadní význam) vkládám tedy do paměti a hltám veškeré info. Děkuju