kometa:Promiňte, ale když nechcete mladé, tak snad nepořídíte pár.
Jinak viz výše. Nejdřív studovat.
Jenže dvě samice jí zbytečně časem začnou snášet vejce , tak jí dobře poradil, aby si koupila dva samce.
Děti chtějí domů zebříčky. Je Lepší pár. Nebo dva samecky . Či samičky. Když nechceme mladé. Děkuji za rady.
2,0 , ale NAPŘED si nastudujte , co ptáci opravdu potřebují k spokojenému životu a vysvětlete děťátkám , že NEJSOU na hraní, pouze na pozorování
Přesně jak říká lupus4, ať nedopadnete jako já. Jelikož znám pár lidí co papoušky doma mají, i naši měli,ale to jsem byla hodně malá. A myslela jsem si jak minimálně základy znám a bude to fajn..dneska řeším vše znovu, a celé vybavení poletí z domu a můzu začít na novo..od pořádné klece začínaje až po krmítka další věci. zbytečně jsem nakoupila tolik věcí, a teď budou k ničemu a opět nová investice do správného vybavení. Raději ověřit dříve vše u zkušených chovatelů a nekoukat okolo.. většinou je to samý.…jak mi to psal lupus4 petkař😬🫣 ať se daří a dobře vše naplánujete.
Zdravím, tak co Vám napsal kolega Lupus4, tak je moc důležité! A kupte 2samečky(2.0) A zebričky jsou malé a milé ptáčky a když si na Vás zvyknou, tak klidně budou brát krmení z ruky. Jen dávejte pozor na průvan a nezapomeňte na misku s vodou na koupání. Ještě bych doporučil klec bednového typu kvůli údržbě nebo celkem často "kadí"a to i za letu. A na dobrou výživu nestačí jen proso! S pozdravem Zappe
https://www.krmiva-pro-papousky.cz/Avicentra-s-r-o-Andulka-deluxe-5-kg-d191.htm
https://cs.m.wikipedia.org/wiki/Zeb%C5%99i%C4%8Dka_pestr%C3%A1
https://www.hlidanimazlicku.cz/o-chovu-zvirat/zebricka-pestra/
Rejlacek:Děti chtějí domů zebříčky. Je Lepší pár. Nebo dva samecky . Či samičky. Když nechceme mladé. Děkuji za rady.
Promiňte, ale když nechcete mladé, tak snad nepořídíte pár.
kometa:Promiňte, ale když nechcete mladé, tak snad nepořídíte pár.
Jenže dvě samice jí zbytečně časem začnou snášet vejce , tak jí dobře poradil, aby si koupila dva samce.
Souhlasím. Dva samci jsou ideální. Nehledě na to, že i dekorativnější.
Já hlavně reagovala na úvahu pořídit pár a současně nemít mladé. Jako, na to nemusím mít VŠ, aby mi došlo, že samec + samice = mláďata.
Pokud nebudou mít možnost hnízdit žádná mláďata nebudou
Chudák tazatel. Ten musí být tady z těch odpovědí jelen.
Máte pravdu. Bez budky nejspíš ne.
Ale vajíčka budou. A to je taky problém.
rozhodně samečky a jsou i koukatelnější než samičky, mnohem pestřeji zbarvení. Hodili by se 2 malé budečky pro každého jedna, kde budou nocovat ale to ještě také záleží na velikosti klece nebo voliéry.
Anonymní:rozhodně samečky a jsou i koukatelnější než samičky, mnohem pestřeji zbarvení. Hodili by se 2 malé budečky pro každého jedna, kde budou nocovat ale to ještě také záleží na velikosti klece nebo voliéry.
Tvl. Tak tady jste se potkaly to je špičková úroveň diskuze tak jak? Dvě samice nebo dva samci?
No právě na vás tady každý čekal, že tu špičkovou úroveň jsem vnesete právě vy! Vůbec jste si nevšiml a vlastně jste ani nepochopil, že každý radí DVA SAMEČKY?! Ani obecná škola nepomůže!
Anonymní:No právě na vás tady každý čekal, že tu špičkovou úroveň jsem vnesete právě vy! Vůbec jste si nevšiml a vlastně jste ani nepochopil, že každý radí DVA SAMEČKY?! Ani obecná škola nepomůže!
Obecná škola je na tuto úroveň škoda, myslím že tohle je pomocná tzv. Vyšší dívčí.
Anonymní:Obecná škola je na tuto úroveň škoda, myslím že tohle je pomocná tzv. Vyšší dívčí.
Jojo, s každým Vaším vstupem nás jen o tom plně přesvědčujete, že právě to je ono, čeho jste Vy dosáhl! Co na to pan doktor Chocholoušek?
Máš to za sebou , přišlo to tak najednou tak dvě malé budecky to je síla panecku , podívejte se do zrcadla ,,já jen komentuju tyto hruzy , doktore. Choďte do přírody, dívejte se , chovejte papoušky a snažte se pochopit jak to chodí ,možná je to na Vás moc , urážky od Vas mě jsou absolutně nezajimaji
Ještě jsem si opravdu myslel že otázky typu dvě samice nebo dva samce patří na ten Váš Facebook , nebo na E mimino , a že to tady bude spíše odbornější rubrika no velká omluva spletl jsem se .
A vaše rada k věci je kde? Nebo umíte jenom prudit?
Moje rada? Nereagovat na každou nesmyslnou otázku , možná odkázat na jiné weby je to tak složité? Zkuste si tady projít toto vlákno a zjistíte že tady přispívají lidé kteří nemají VUBEC žádné zkušenosti a neví o chovu ptactva absolutně nic.
Anonymní:Moje rada? Nereagovat na každou nesmyslnou otázku , možná odkázat na jiné weby je to tak složité? Zkuste si tady projít toto vlákno a zjistíte že tady přispívají lidé kteří nemají VUBEC žádné zkušenosti a neví o chovu ptactva absolutně nic.
No a to jste v prvé řadě hlavně Vy. Paní kometo.