Já myslím, že je to správně. A máte klid.
Příspěvky uživatele
Lada1960
Určení dravce už máme za sebou.
Taky jsem ho několik let pozoroval. Vždy na zimu, sedával naproti na okraji střechy. Několikrát ho přinesli do z. stanice, ale je to velmi stresový pták. Hezký večer.
Díky, vyzkouším.
Zdravím Vás,
Dávám různé pamlsky andulkám, ale nechodí na to. Nevím proč. Nakrájím to do misky a nic.
Jedině co maĵí rády, je proso v klasech. To přiletí i na ruku.
Přeji všem hezký víkend. Laďa.
Jojo, Homo sapiens je nebezpečný tvor.
Jestřáb, samice dokáže divy.
Počasí vyšlo, spousta lidí a všeho možného.
Super, plný počet bodů.
Přeji pěkný večer.
Zdravím
Ok, zítra to dám do pořádku.
Teď jdu na narozeniny legendě kulturistiky. Bude mít 80 let.
Zdravím, bidlo je brusné.
To je takové hřiště, to jsem vyrobil. Jsou na tom skoro celý den.
Klec jsem zvětšil.
Zdravím Vás, tak jsem vyfotil toho rošťáka. Asi jsem měl poslechnout Grodu a samičce koupit ročáka. V srpnu bude mít 2 roky a mladý furt otravuje, tak neustále létá k nám a odpočívá na rameni.
Ale bál jsem se, že si nezvykne.
Tak to zhodnoťte. Mě jako amatérovi s líbí. Jasně,pan měl pravdu. Ale to se týká všech zvířat. To šlechtění přináší problémy.
Děkuji, pozdravem Láďa.
Zdravím, já Vám věřím. I podvraťáci u psů jsou vitálnější.
Ale radost je prostě radost. Mám 65,možná mě přežijí.
Hezký večer přeji.
Jelikož vím, z článků, že jste dobrý chovatel, tak Vám posílám fotky rodičů toho prcka. Teď má okolo 60 dní.
Hezký večer, ale když to tak se vezme, proč ne.
Znám spoustu lidí, co mají hodně koníčků a všechno dělají napůl nebo mizerně. A on se snaží. Tak mu to přejme.
Zdravím Vás,
Ale tady přece nejde o špičkový kousek. To, že mi splnil pán Groda papouška je náhoda. Vůbec jsem nevěděl, s kým mluvíme. Choval se příjemně, možná před mojí ženou. Nevím)).
Vyzvídal co chceme a druhý den byl papoušek dovezen. Dal jsem půl litru mojí slivovice, a chtěl tisíc korun.
Po půl roce, příjemná tečka.
Jsem s ním v kontaktu přes Wapcap.
Hezký večer přeji.
Trefil jste se. Je to on. Sám mě to řekl. Nemám důvod lhát.
Ten opalín je od něho.
Moc děkuji za zajímavé příspěvky.
Co člověk, to nějaká zkušenost.
Ale musím se ohradit. Zverimex mě nevadí, ani zaměstnanci.Rád tam zajdu . Ale třeba Andulku bych tam nekoupil ani omylem. Mám své představy a nároky. Ani Bazoš mi nepomohl. A to jsem tam měl inzerát půl roku.
Rovněž máte pravdu, že i chovatelé jsou různí. Některé zkušenosti jsou hrozné.
A to se já vůbec nemohu srovnávat s takovým chovatelem jako je pan Zappe.
Bylo to jen štěstí, že jsem narazil s manželkou na borce, který chová 1200 Výstavních Andulek. Tomu jsem řekl své priority, jako barvu,pohlaví a stáří.
Všem přeji dobrý chov.
Dobrý večer. Nechci dělat chytráka, jen se podělit o moji koupi.
Pravda je, že mi tady chovatel radil dobře. Ale já šel cestou přes Bazos.cz a td.
Nejkratší cesta je Zverimex. Ale to je špatně. Neznáte stáří, pohlaví, rodiče a další věci zvířete. To jsem zavrhl hned.
Po půl roce jsem navštívil výstavu Výstavních Andulek. Tam se nám věnoval jeden z vystavovatelů. Pán chovatel z Opavy mě do Kroměříže na burzu přivezl domluvenou barvu, stáří i fotky rodičů.
Proto Vám chci říct, že koupě Vašeho zvířete je nejlepší jen přes zkušeného a ochotného chovatele. Hezký večer přeji.
Zdravím, Fryšták.