Aktuálně: 2 774 inzerátů261 107 diskuzních příspěvků19 162 uživatelů

Moc prosím o radu...

anonymní (neregistrovaný) 26.05.2012, 22:47:36 xxx.xxx.63.230
Dobrý den, dnes jsem postavi 2 voliery o velikostech 3 x 1,30 x 2,20 Délka x šířka x výška . V jedné chci mít paru penantu a v té druhé Andulky. A chtěl bych se zeptat co k andulkám mohu přiodat ? kromě korel. Mohu například Kakariky nebo zpěváky ? Děkuju moc
anonymní (neregistrovaný) 27.05.2012, 00:07:39 xxx.xxx.248.34
Kaariky v žádném případě!
anonymní (neregistrovaný) 27.05.2012, 12:00:51 xxx.xxx.48.123
Chce to zkoušet,jsou ptáci,kteří se nesnesou a přitom existují výjimky. Já ráda chodím do jednoho domu dědí a mládeže,mají tam i zvířátka,taky volieru cca 4-5x3x2m d x š x v a mají tam dva páry mnichů,několik korel,několik andulek l(nevím přesně),páru alexů rudohlavých a ještě tam létá alex malý. Mniši si postavili hnízda venku pod stříškou,andulky a korely hnízdí v záletu a rudohlavý mají budku cca metr od mnichů také venku pod stříškou. nezaznamenala jsem nikdy šarvátku a když jsem se ptala ošetřovatelů,tak říkali,že krom drobného hašteření tam není problém,všichni ptáci hnízdí a vyvádějí zdravá mláďata. Ptáci jsou v dobré kondici,nejsou oškubaní,ani zranění,takže si myslím,že spolu opravdu neválčí. Misky mají na různých stranách a uprostřed voliéry na stojanu velký bazének,kde se koupal mnich s andulkama :D Ůžasná podívaná.

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.