Daniela (neregistrovaný)13.07.2012, 11:54:34xxx.xxx.95.221Dobrý deň potrebovala by som radu.V izbovej voliere v búdke mám päť dvojtýždňových mláďat a samica ich stále ošklbáva a ošklbáva aj samca,ako by sa dalo tomu zabrániť.Dokázal by samec odchovať sám mladé keď by som ju oddelila?
Marec (neregistrovaný)13.07.2012, 17:38:35xxx.xxx.58.107Zdravím na budce sundejte víko nebo udělejte průhledné samice se tam nebude tak moc zdržovat a bude je tam chodit jenom krmit mělo by to pomoct :) a s tím samcem nevím takové zkušenosti nemám.
anonymní (neregistrovaný)13.07.2012, 19:06:23xxx.xxx.74.6Ako je v prispevku nadomnou, treba dať dolu vrchnák z búdky a pridajte do vody vápnik, napr. vo forme optiminu, alebo calcia plus prírodnú sépiovú kosť. Na dno klietky by bolo vhodné dať drť s vápencového kameňolomu a do misky grit z mušlí, z toho dôvodu, že niekedy rodičia, hlavne samica "oberá" mláďatá, aby si doplnila vápnik na ďalšiu znášku.
Daniela (neregistrovaný)21.07.2012, 12:35:03xxx.xxx.102.123Korelky maju vyše tri tyždne a samica ich ošklbáva stále viac aj pri odkolpenom veku.sedi pri nich v búdke a šklbe.Preložila som ich na dno klietky do krabičky a šklbe aj tam .Teraz som samicu oddelila samec ich na dne klietky krmi myslite že ich dokrmi aj tam alebo ich mám vrátiť naspäť do budky.