zbynek
autor webu 29.11.2023, 16:14:09xxx:xxx.fe17:a9d1
Irma19:
Dotaz - při psaní textů mi někdy v některých slovech mizí písmenka. Je chyba na mé straně, nebo to zlobí všem?
Včera mě to potrápilo hodně, taková “hra” kdo z koho, něco jsem musela opravovt natřikrát.
Zrovna teď slovo opravovat (viz výše), je opět zkomolené, nejedná se o můj překlep…
Ta chyba není u vás víme o ní, na PC to nedělá ale na mobilech a tabletech editor nějak zlobí čekáme vždy až vyjde nová verze editoru jestli nebude chyba opravena ale zatím se tak nestalo.
raven_kix
autor webu 29.11.2023, 23:18:09xxx.xxx.230.164
Jen bych chtěl oznámit, že jsem dokončil práce na zrušení sledování tématu - kliknutím na fajfku v ikonce přestanete dostávat upozornění na nové reakce.
Odpověď na příspěvek uživatele raven_kix z 29.11.2023, 23:18:09
Dobrý den 😉,
mám jeden postřeh, zkusím srozumitelně popsat.
Teď se to stalo ve vlákně" Demence psu ". Pět berušek mi tam psalo a já chtěla každé odepsat, ale musela jsem každé zvlášť. Bylo by lepší, kdybych mohla všechny přiřadit do jedné odpovědi na klikat do jednoho tématu.
zbynek
autor webu 02.12.2023, 09:02:36xxx.xxx.230.164
Dobrý den, jelikož nám psala jedna paní že ji nejde založit téma v diskuzi, vyhodnocovalo ji to jako spam, tak jsme zkusili na chvíli vypnout antispam.kontrolu a je vidět, že bez ní to nejde. Už je zpět.
raven_kix
autor webu 02.12.2023, 09:05:18xxx.xxx.156.19
Ano, už je zpět a dříve jsme používali skrytou verzi Recaptcha od Google. Ta ale opravdu občas někoho vyhodnotí falešně jako spam. Nyní jsem pro neregistrované přidal zatržítko nejsem robot, které by mělo být spolehlivější.