Aktuálně: 1 917 inzerátů283 011 diskuzních příspěvků20 169 uživatelů

Rady a nápady k webu ChovZvířat.cz

Dejfsejf (neregistrovaný) 05.06.2025, 07:32:47 xxx.xxx.229.212
Sarah01:

Mně to nechybí, mám na profilu odkaz na svoje stránky.

Navíc jako neregistrovaný přece žádný profil mít nemůžete.

Že nepíšu pod profilem neznamená že ho nemám nebo neplánuji. 

Admini prosím o zvážení, bylo by to hezké. 

Dejfsejf (neregistrovaný) 05.06.2025, 07:35:15 xxx.xxx.229.212
Dejfsejf:

Hodně mi chybí že bych si na svém profilu mohl udělat prezentaci z fotek mnou chovaných zvířat. Zatím jde jen pouhý výpis chovanců a pak mi to tady přijde takové cizí. Kdyby můj profil byl takové zákoutí kde můžu prezentovat svoje chovy fotkami, tak mi to je 1000% příjemnější. Bylo by to skvělé. Moc děkuji za zvážení a případně vyjádření co si o tom myslíte. 

Kdyby na to byla například pod popisem chovaných zvířat kolonka, kam by šla vložit nějaká galerie profilu. Děkuji. 

Jinak je to tu úplně parádní. 👍

Buggyra
Buggyra 03.06.2026, 10:58:32 xxx.xxx.198.226

Mám nápad.

Teď už odklikávám “nahlásit” poslední týden asi u čtvrtého prodeje léků.

Co kdyby se nahlášený inzerát hned zneviditelnil a zůstal neviditelný do smazání nebo autorizace adminem? Šlo by to? Myslíte, že by toho někdo začal zneužívat? Netuším, jak to může být náročné, takovou funkci nastavit…

Dobré by na tom bylo, že když si admini odskočí na týden na dovču, nahlášené inzeráty by se po dobu nepřítomnosti nehromadily a nelákaly.

Díky za zvážení.

kometa
kometa správce
03.06.2026, 11:06:14 xxx.xxx.224.101
»
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 03.06.2026, 10:58:32

Vyjádří se admini. 

Za sebe si myslím, že je to těžké. Jestli jste si všimla, není v nadpisu např. Neurol nebo Zaldiar, ale N eurol, Z aldiar. A když se to zadá jako klíčová slova, aby se inzerát automaticky smazal, tak inzerent začne psát Ne urol nebo Za ldiar. Atd.

trojAAAcko
trojAAAcko 03.06.2026, 12:33:30 xxx.xxx.253.36
»
Odpověď na příspěvek uživatele kometa z 03.06.2026, 11:06:14

Buggyra měla spíše na mysli, že když dojde na nahlášení aby došlo k zneviditelní (ne přímo ke smazání) ihned a zpětně by to někdo ručně zkontroloval a případně zviditelnil nebo smazal.

Pokud vím tak teď to funguje tak, že pokud dojde k nahlášení tak například inzerát je stále viditelný dokud to ručně nezkontroluje.

Vy píšete o black listu slov, nicméně se to dá taky vyřešit. Nevím jak jsou třeba syntaxe například v .php, .html, … ale ve VBA se dá naházet takových podmínek tak aby pobral i mezery ve slovech. Je to pracné pokud to bude hodně podrobně podchycené.

Například ve VBA by se použilo instr() pomocí přeskakování na pozice mezer → získá se pozice (double → číslo který říká pozici v textu) prvního písmene, pak konec dalšího slova / písmene pomocí zase mezery za druhým slovem a pomocí Replace() se vymaže mezera a porovná s “black listem”. Tudíž u “Ne urol” se najdou pozice “N” a “l” a vymažou se všechny mezery (nebo tečky - to už je jedno) a vznikne “Neurol” které se porovnává.

Replace dokáže vymazat všechna konkrétní (nadefinovaný) znaky který se tam vyskytují v daném rozmezí. Takže kdyby někdo napsal “N e u r o l” tak stačí jedno Replace(" “ → ”") a výsledek vždy bude “Neurol”.  🙂 Takhle z hlavy fakt nevím jaké syntaxe jsou v .php, ale někde v na netu se to dá dohledat určitě nebo AI poradí. Jinak ve VBA se to dá i kombinovat “Replace(Replace(….)….)” - do jednoho se dá tečka, do druhého mezera například a vyjde klasický slovo. Z “N.e.u r o.l” by vzniklo zase “Neurol”.

kometa
kometa správce
03.06.2026, 16:04:11 xxx.xxx.147.163
»
Odpověď na příspěvek uživatele trojAAAcko z 03.06.2026, 12:33:30

Jejda, takové výrazy u mě nepoužívejte. V mém případě je to naprosto zbytečné - v tomhle jsem na úrovni Křováka  - jak se jmenoval? Xsi Xsao? 🙂

Za sebe - inzeráty kontroluji většinou několikrát denně a zrovna ty na léky hned mažu. Bez ohledu na jejich (ne)nahlášení. Takže tam zase tak dlouho nevisí.

A k moři se nechystám. 😉 I když v červenci budu na týden v Jeseníkách. Bez internetu.

trojAAAcko
trojAAAcko 04.06.2026, 10:44:58 xxx.xxx.253.36
»
Odpověď na příspěvek uživatele kometa z 03.06.2026, 16:04:11

Jejda, takové výrazy u mě nepoužívejte. V mém případě je to naprosto zbytečné

Tak se omlouvám, ale třeba ostatním to může něco říct. 🙂

inzeráty kontroluji většinou několikrát denně a zrovna ty na léky hned mažu. Bez ohledu na jejich (ne)nahlášení. Takže tam zase tak dlouho nevisí.

Ono i hodinka navíc stačí k tomu aby někdo naletěl. Nicméně mě osobně se líbí nápad Buggyry - jen to zneviditelnit a pak vyhodnotit. Já myslím, že toto zneviditelnění by nemuselo být těžké. Kontrola slov jak jste psala už by mohlo právě složitý v závislosti na komplexitě kontroly, ale určitě tu nebudu psát za Ravena. Třeba bude mít jiný postoj / přístup.

kometa
kometa správce
04.06.2026, 11:26:20 xxx.xxx.224.101
»
Odpověď na příspěvek uživatele trojAAAcko z 04.06.2026, 10:44:58

třeba ostatním to může něco říct.

To určitě. 

Já rozhodně nejsem reprezentativní vzorek člověka, který žije v digitálním světě. Zrovna před chvílí jsem dohovořila se svou bankovní poradkyní, která zapomněla, že nemám chytrý telefon. A tudíž jí nemůžu odsouhlasit nějaký finanční krok 🙂

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.