Napsala to Orionka, protože už mě nebaví prokousávat se vašimi hejty, mnohdy hrubými. A ještě vyzývat, nově příchozí, ať si něco hledají ve starých diskuzích. Už jste přes čáru a překročily jste červenou linii slušného chování.
Tak já jsem to dnes našla, bylo to v Politice 1. 7. 2024 a vy jste se této diskuze taky aktivně účastnila. Ovšem vulgarity dotyčného jsou promazané, včetně toho nechutného vtipu, pochopitelně.
a já se ještě Orionky, která tedy je Orionkou, zeptám:
Když zmiňute tu červenou lajnu slušného chování , taK
- hulvát, který je oplzlý vůči ženám, rochní se oplzlostech, přeje ostatním smrt, tak ten prodle Vás, Orionko, nepřekročil onu červenou lajnu slušného chování??
A jestli mi napíšete, že ne, nebo neodpovíte, tak to bude naopak vypovídat mnohé.
Tak to máte svatou trpělivost. Já bych to hledat nemohla.
Ono to bylo docela jednoduchý, nebyla to ani hodina práce. Prostě mě to nedalo, když tady někdo pochybuje o tom, že to tady vůbec bylo. Debatovalo se tady o tom několikrát už i na konci roku 2023 v souvislosti s činy Cimického a Feriho.
Zrovna v tomhle vlákně byste se rozepisovat nemuseli/y. Nechcete to hodit do drbárny? Vadilo mi to i na Vlcích, ale teď už je tam debata stočená snad po mých příspěvcích zpět k šelmám…
Tak já jsem to dnes našla, bylo to v Politice 1. 7. 2024 a vy jste se této diskuze taky aktivně účastnila. Ovšem vulgarity dotyčného jsou promazané, včetně toho nechutného vtipu, pochopitelně.
Nevím, kdo má být “každý”, ale všichni to rozhodně nebyli. Moje konstatování je odpověď na otázku “Tady je někde diskuze o sexuálním zneužívání?” v jiném vlákně.
N (neregistrovaný)16.07.2026, 22:47:08xxx.xxx.189.103
To už je posedlost děvčata, fakt.😯 Jděte s tím opravdu k lékaři.. Podle mého skromného názoru ve vás kdysi ten zážitek něco posunul či porouchal. Tohle přeci není normální..😐 Týkalo se to mnohých lidí a reagovali tak nějak přiměřeně, ale co vy předvádíte je fakt kvůli vtipu až výstup hodný “pacienta”. A kdyby jen na mě, ale i na Orionku? Proč jako? Hele beze srandy, ale opravdu u některých z vás je to na vyšetření u odborníka. 😐