Aktuálně: 2 304 inzerátů289 555 diskuzních příspěvků20 894 uživatelů

Nahlásit problém

raven_kix
raven_kix autor webu
30.04.2026, 08:53:18 xxx.xxx.156.19

Ahoj, všem, jdu se na to teď podívat. Mail se zapomenutým heslem musí přijít automaticky. Problém bude možná s odesíláním těchto mailů, něco se v nastavení měnilo. Jdu to prozkoumat a snad to za chvíli bude opravené.

A abych se ujistil, problém je právě v tomto zapomenutém heslu, samotné přihlášení všem ostatním funguje, že?

raven_kix
raven_kix autor webu
30.04.2026, 09:33:50 xxx.xxx.156.19

Tak jsem to všechno ověřil a zdá se, že vše funguje.

Canka byla přihlášená včera, takže tam by problém být neměl.

A Sarah01 možná bude mít problém s tím mailem pro obnovu hesla. Třeba jí padá do spamu nebo už používá jiný mail. Prosím pokud jí to můžete nějak vyřídit nebo pokud si to sama přečte, ať mi napíše na info@chovzvirat.cz. Pošlu jí k přihlášení víc informací.

raven_kix
raven_kix autor webu
30.04.2026, 11:10:57 xxx.xxx.156.19

Tak se omlouvám, nakonec byla opravdu chyba v tom, že maily neodcházely na Gmail. Už jsem to opravil a nyní by tedy mail pro obnovu hesla měl Sarah01 bez problémů dorazit.

Sarah01
Sarah01 30.04.2026, 12:14:13 xxx.xxx.162.253
raven_kix:

Tak se omlouvám, nakonec byla opravdu chyba v tom, že maily neodcházely na Gmail. Už jsem to opravil a nyní by tedy mail pro obnovu hesla měl Sarah01 bez problémů dorazit.

Díky, zkusím to znovu. Nebyla jsem zrovna na příjmu. 🙂

Sarah01
Sarah01 05.05.2026, 07:00:16 xxx.xxx.11.197

Tak hlásím, že jsem se na novém PC úspěšně přihlásila. 👍Děkuji.

assil
assil 10.07.2026, 12:13:01 xxx.xxx.121.3

Tahle novinka, že při pohybu v diskuzi pořád dole vyskakuje ten šedivý pruh s náhodnými tématy, je schválně a nebo se to dá zrušit? Na mobilu je to fakt mimořádně otravný pořád to zavírat.

Obrázek
zbynek
zbynek autor webu
11.07.2026, 08:24:49 xxx.xxx.143.88

Dobrý den, to není novinka ale nějaká chybka, Raven to prověří.

Varaxi
Varaxi 11.07.2026, 08:46:54 xxx.xxx.129.250

Já vím, že píšu s dvoutýdenním předstihem, ale opravujou nám síť, to minule trvalo skoro měsíc, tak radši dříve než později nebo vůbec:

Děkuji administrátorům za jejich práci a přeji, ať si Den administrátorů pěkně užijí. Slaví se poslední pátek v červenci, tak máte čas se na tu oslavu pořádně připravit. 🙂 

assil
assil 11.07.2026, 16:43:52 xxx.xxx.121.3

Tak dneska už se to neobjevuje, tak jestli jste to spravili, tak díky.

trojAAAcko
trojAAAcko 13.07.2026, 13:03:43 xxx.xxx.253.36

Já mám pro Ravena specialitku.
Jsem si vzpomněl na jeden problém který jsem chtěl napsat už před nějakou dobou.

Jde o odkazování na jiná vlákna. Nevím jestli se to děje i ostatním, ale mě se to stává občas.
Mám nastavený na zobrazení 100 příspěvků na stránku a když někdo pošle odkaz na jiné vlákno a na určitou stránku a používá zobrazení třeba 20 př. / stránka tak ta stránka pro moje zobrazení vlastně neexistuje a vyhodí mi to klasickou a známou chybu 404. 😀

Když vlákno bude mít tisíc příspěvků, tak já mám 10 stránek, ale jiný s 20 př. / stránka jich bude mít 50 což u mě se nezobrazí. V obráceném případě se jen zobrazí jiná stránka s jinými příspěvky (z logiky věci - nezkoušel jsem), ale netuším jestli do toho nehodí vidle třeba /#prispevekxxxxx v odkazu.

Nic akutnýho to není, ale upřímně. Nechtěl bych to upravovat. 😀Nevím jestli by třeba nešlo vyřešit nějakým přídavným scriptem který by v backendu dohledal podle /#prispevekxxxxx v nějakém SQL, zjistit pořadí ve vlákně a přelinkovat podle zobrazení které se dá (předpokládám) vytáhnout z cookies? 😀 Nevím jestli to takhle jde v nějakém php, webovky nedělám. 😀

Orionka (neregistrovaný) 16.07.2026, 09:00:16 xxx:xxx.4:5cc

Prosím administrátory diskuze, aby zarazili nenávistnou kampaň proti jednomu účastníkovi diskuze s  nickem N. Útoky dam proti němu, ke kterým se snížily, nemají s chovem nic společného. Děkuji.

Varaxi
Varaxi 16.07.2026, 09:11:22 xxx.xxx.129.250

Při řešení tohoto problému prosím zohledněte, že N napsal, že doufá, že nám vlci zabijí někoho blízkého nebo nás. Také prosím věnujte pozornost tomu, že v minulosti schvaloval a zesměšňoval sexuální násilí včetně toho páchaného na dětech. Nikdy se za nic z toho neomluvil. 

Plně uznávám, že moje příspěvky jsou a byly OT, ovšem odmítám, že by byly násilnické, útočné nebo že by podněcovaly ostatní k tomu, aby ho napadali. Pouze připomínají, co sám N napsal, protože si myslím, že něco tak nebezpečného by nemělo zapadnout. Prohlašuji, že on útočí na nás, protože věta, že si přeje smrt mých blízkých a mou se nedá vyložit jinak. 

kometa
kometa správce
16.07.2026, 09:41:17 xxx.xxx.147.163
Buggyra:

Já bych to zase jako problém neviděla a adminy do toho netahala…

Já taky ne. My, co víme…

Varaxi
Varaxi 16.07.2026, 09:44:25 xxx.xxx.129.250

Já taky ne. Zvažovala jsem to, když to začalo, ale chudáci admini… 

No, už se ale stalo. Tak když zaznělo A, mělo by zaznít i B. 

Zrzavci
Zrzavci 16.07.2026, 09:46:26 xxx.xxx.226.6
»
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 16.07.2026, 09:39:22

Souhlasím.  Je to jak na pískovišti - pani učitelko, pani učitelko tady Máňa říká, že Pepiček…. a ne  jak mezi dospělými lidmi, což mi evokuje otázku, zda ten dotaz vznesla skutečně samotná a skutečná Orionka, protože to víme, že nemusí být Orionka, jako Orionka.

Sarah01
Sarah01 16.07.2026, 09:52:15 xxx.xxx.11.197
Zrzavci:

Souhlasím.  Je to jak na pískovišti - pani učitelko, pani učitelko tady Máňa říká, že Pepiček…. a ne  jak mezi dospělými lidmi, což mi evokuje otázku, zda ten dotaz vznesla skutečně samotná a skutečná Orionka, protože to víme, že nemusí být Orionka, jako Orionka.

Taky si myslím. Jinak asi dvojí metr nevadí, když na Politice diskutující z opačného tábora napadají a urážejí úplně běžně a nikdo zde nežaluje.

Zrzavci
Zrzavci 16.07.2026, 12:11:54 xxx.xxx.226.6

Admini - a nejen vy - prosím, poraďte mi - napadlo mě, že by nebylo třeba špatné založit podobné téma, jako mám na stránkách u sebe:

VETEM DOPORUČENÁ, či PRAXÍ OVĚŘENÁ LÉČIVA NA RŮZNÉ NEDUHY - je to téma, kde si odkládáme to, co se komu osvědčilo, nebo vet doporučil.  

Já jsem si tam teď odložila odkaz na gel z dubové kůry, který mi  u feny luxusně pomohl s hojením špatně se hojící rány, apod. No a napadlo mě, dát o tomhle malým a velmi levným zázraku vědět i tady a od toho se odvíjí ta myšlenka na založení fóra.

No ale tady je to složitější  tady je spousta kategorií a já nevím, kam to dát, aby to bylo při ruce pro všechny - jak od psů, tak koček, koní…. Jasně, nabízí se kategorie Ostatní, ale - nezapadne to tam?? Nebo to dát do psů, kde to žije asi nejvíc?? Co myslíte ?

Orionka (neregistrovaný) 16.07.2026, 12:42:51 xxx:xxx.4:5cc
Zrzavci:

Napsala to Orionka, protože už mě nebaví prokousávat se vašimi hejty, mnohdy hrubými. A ještě vyzývat, nově příchozí, ať si něco hledají ve starých diskuzích. Už jste přes čáru a překročily jste  červenou linii slušného chování.

Zrzavci
Zrzavci 16.07.2026, 12:58:52 xxx.xxx.226.6
»
Odpověď na příspěvek uživatele Orionka z 16.07.2026, 12:42:51

aha aha, a my jako se musíme, na podle Vás tedy, prokousávat těmi jeho výlevy, ano? Není to trochu podivné?  Jeden může, ostatní ne? dvojí metr?

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.